• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ECLECTICA: to myslis, který majitlee? budouci ci stavajici?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    PATISLAV: to patrilo stenatum?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BAARKA: pejsci hezci, ted jen aby meli nejake rozumne majitele.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    no fuj :))
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Tak zbyly poslední dva kousky!!

Máma boxerko ovčanda
    Táta neznámý - ale tuší se..

http://baarod.rajce.idnes.cz/vilma_nove/#17.1.07_087.jpg
    chlapeček:)

http://baarod.rajce.idnes.cz/vilma_nove/#23.10.07_018.jpg

holčička

http://baarod.rajce.idnes.cz/vilma_nove/#album
    všichni!!
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    GIO: ja mam chalupu bohuzel bez plotu a zuzka jeste s montakem meli tendence se chodit divat tak kolem, co kdo a kde ... sice jsem je to oba brzo odnaucila, ale tak jsem se dozvedela, ze by bylo lepsi mit je oba na voditku, pokud mozno stale, a to ta viska ma asi 180 obyvatel, z nichz tech 80 tam jezdi na vikendy, je to jedna silnice s radou domu jen na jedne jeji strane - a ta silnice je slepa a nikdo tam nejezdi, takze ti psi nemaj kam utect, kde by treba ohrozovali provoz, do zahradek nikam taky nelezou (vsichni krom me maj ploty ;)), proste jim jenom z principu (nekterym) vadi, ze tam vedle tebe jde pes bez snury... !!? :o/
    GIO
    GIO --- ---
    JULESKAH: no, jak bych to, jako jedina chodim na vesnici snad vencit psa... pro ostatni jsme doslova za blazny ze vencime takove krvelkacne bestie mezi lidma..
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    PENGU1019: myslis na venkov, kde ho pustis z voditka a trefi ho myslivec??
    navic ti prirozeni vesnicani maj k psum nekdy dost zajimavy vztahy... svuj prvni psi gulas jsem jedla prave na svatbe na vesnici, kde mam chalupu... to mi bylo asi sest...

ANOUKE: hezky!
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    ANOUKE: krasne receno:)
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    a co mi pes dava?

no popravde, naucil me vic nez vetsina lidi, co sem kdy potkala ... premyslim jak to strucne vystihnout, ale nevim ... hlavne me asi nakonec naucil byt tady a ted a mit oci a mysl otevreny k tomu, co se kolem deje a taky ma naucil meditovat, protoze to psi (a kocky samo taky) ovladaj bezvadne;) no a samozrejme taky nesmirne saturuje my egopotreby svou zcela bezpodminecnou akceptaci:))

ale asi je tezky to vysvetlit nekomu, kdo psa nema/nemel, dokud sme ho nemeli my, tak sem si naprosto nechapala jak lidi muzou chovat neco tak smrdutyho, spinavyho a uslintanyho a nektery si to dokonce nechavaj vlezt do postele ... no a pk sem vcelku rychle zmenila nazor a dnes si zivot bez zvirete nedokazu predstavit
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    mozna ze to diteti jenom prospeje kdyz sem tam zblajzne nejaky to psi hovno - co mi rikal doktor, tak stale rapidne pribyva alergii a taky poruch imunitniho systemu, neb dnesni dite prakticky neprijde zkraje svyho zivota do kontaktu se spinou a kdyz pak ji (nebo proste kus normalniho sveta) potka, tak ho sejme
    (tu prvni vetu neberte uplne vazne; ten zbytek ale muzete)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    PLAVEVA: Uz de i vo rohliky. Dvepade je fakt hodne. Chjo:)))
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    DOCKINEZ: travicka? nejcastejsi a brutalni alergen v zelenem prestrojeni? bude rada, ze neni po@ana.prece.
    PENGU1019: bud v klidu, zatim jde o maslo:-)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    LEONKA: Cokliky mam strasne rad, ale jenom kdyz vidim, ze je o ne dobre postarano a ze sou stastny a ze svoji pritomnosti nezneprijemnujou zivot lidem kolem.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    LEONKA: Ne, rozhod sem se obvinit lidi, co ty psy maji.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    PENGU1019: porad mi to stejne pride jako problem rodicu:) stejne jako za psy by meli zodpovidat jejich panicci, za deti jejich rodice...na chodniku nebejvaj jenom hovna od psu, muzou tam bejt vylity ruzny kekely, ale ty ses proste rozhodl obvinit psy a basta vid:)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    PLAVEVA: Presne tak, odhalilas me! :) Ale ta Flora me vazne sere nejvic:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PLAVEVA: A jak by k tomu prisla chudinka travicka, hm? :-)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    LEONKA: Staci kdyz prcek jdouci za maminkou zakopne, pacickama jebne na misto, kde se jeste pred chvili vychcal pesan a pak si ty pacicky hezky ollizne.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo a esce by ten trvanbicek pred DOCKINEZovo haciendou sel vylejt betonem.
    hezke, ciste, rovne, omyvatelne(hadici)...vyzva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam