• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    PENGU1019: porad mi to stejne pride jako problem rodicu:) stejne jako za psy by meli zodpovidat jejich panicci, za deti jejich rodice...na chodniku nebejvaj jenom hovna od psu, muzou tam bejt vylity ruzny kekely, ale ty ses proste rozhodl obvinit psy a basta vid:)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    PLAVEVA: Presne tak, odhalilas me! :) Ale ta Flora me vazne sere nejvic:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PLAVEVA: A jak by k tomu prisla chudinka travicka, hm? :-)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    LEONKA: Staci kdyz prcek jdouci za maminkou zakopne, pacickama jebne na misto, kde se jeste pred chvili vychcal pesan a pak si ty pacicky hezky ollizne.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    jo a esce by ten trvanbicek pred DOCKINEZovo haciendou sel vylejt betonem.
    hezke, ciste, rovne, omyvatelne(hadici)...vyzva.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PENGU1019: zakuklenej duchodce! ja to vedela! resi alarmujijci globalni problemy zdrazeni Flory a vyskytu psich hoven! molodec!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NOITA: jj, právě proto jsem psala, že pejskař vs. osoba bez zvířete... pejskař musí se zvířetem ven (=hýbat se), kočičář má jenom tu společnost (=příznivý vliv na psychiku a určitou mentální čilost plus to, že to zvíře nesmí zapomenout krmit a přitom se nají sámú)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NOITA: O majitelích koček to například neplatí.

A safra :)
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    PENGU1019: pochybuju, ze existujou rodice, ktery nechaj svy deti zvedat nebo jist psi hovna:)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    NOITA: A nepriznivej vliv na zdravi lidi a hlavne deti co zpusobujou hovna a chcanky na ulici jeste nikdo nezkoumal? Skoda ze uz nestuduju, hned bych mel namet.:)
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    jj, laska dela s lidskym organismem divy:)
    NOITA
    NOITA --- ---
    PENGU1019: Příznivý vliv zvířat na lidské zdraví jak fyzické i psychické je dobře prokazatelný. Psala jsem na to diplomku. Výskyt kardiovaskulárních chorob u pejskařů, kteří se psem sdílejí byt je signifikantně nižší. O majitelích koček to například neplatí.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    LEONKA: Jj, dycky je to o lidech, takze si myslim, ze tim padem muzem tohle auditko smazat, elikoz lidi nezmenis. Maj svoje navyky a ty nechtej menit. Zvlast Cesi.
    NOITA
    NOITA --- ---
    Když už se tu vede taková plamenná diskuze o hovně...kolik maminek sbírá po s svém potomkovi výkaly? Semtam se jim dokonce snažím domluvit a dokonce jim věnuji svůj sáček, ale nikdy se neohnou a neseberou to :-))
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    TRISSIE: Jo, to je rozumnej argument...Dokazu i pochopit, ze osmdesatileta zenska nebude po svym milackovi ty hovna sbirat, elikoz kdyz se vohne, tak uz se nenarovna, ale nechapu, proc toho psa nemuze naucit chodit nekam aspon ke stromu nebo na nakej kousek travy. Jako ho naucila aby ji nesral doma do postele, stejne ho snad muze naucit chodit srat na urceny sraci mista.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    PENGU1019: lidi sou holt ruzny no....me spis nez hovna na chodniku vadi myslenka na to, kolik psu je tyranejch nebo lidma zprznenejch
    GIO
    GIO --- ---
    PENGU1019: asi takhle, ja jsem ted v praci a mi psi doma sami na zahrade, s pristupem do domu samozrejme, ale jestli jsou spokojenejsi nez byli v byte nevim, neumi mluvit, chovaji se, kdyz prijedem vecer domu, uplne stejne, jako kdyz byli v byte(byl teda, druhou mame az na baraku)
    vesmes stejne taky cely den prospi, a spi i kdyz jsme doma vlastne, a vylety jo, ale nesmi byt moc dlouhy, protoze to uz jsou pak otraveni..
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    PENGU1019: a myslis, ze pes na vesnici, kerej ma sice k dispozici zahradu, ale minimalni kontakt s panem, je stastnej? Lidi na vesnici se casto domnivaj, ze psum vybeh staci...maj ho hlavne quli hlidani, je to pro ne vec jako treba alarm. Kdyz zacne byt nemocny, nemaji problem ho utratit, protoze leceni by se jim jenom prodrazilo a sehnat novyho psa je jednodussi....na druhou stranu jiste, ve velkych mestech si zas lidi ze psu delaj moncicaky na mazleni...nechavaj je 10 hodin samotny doma, nepoustej je k jinejm psum, rozmazlujou a prejidaj je.....
    Podle me to chce zlatej stred....umet se tomu psovi venovat plus mu doprat se socializovat a vydatne probehnout....jestli na vesnici nebo ve meste je imho jedno, zas je to o lidech a jejich pristupu k vlastneni psa
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Proste je mi kazdy rano na bliti, dyz vylezu z baraku, du 200metru na metro a cestou potkam pet luxusnich hoven, z toho tri vyslaply a rozjebany po celym chodniku, pochcany rohy baraku, tekouci curky moci po chodniku atd...Zveda se mi kufr. To tem lidem nevadi, ze v tom zijou?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PENGU1019: ne všichni, kdo mají ve městě psa, jsou celý den v práci - nezapomeň na důchodce, kteří jsou doma celý den, a pro něž je pes dost často jediným společníkem (a někdy jediným důvodem, proč jít vlastně ven). Někde jsem četla studii o tom, že důchodci mající psa se dožívají snad až o 5 let v průměru déle než ti bez zvířete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam