:) Jasně, já měla kočky v bytě se zahradou. Celý dny trávily venku a bylo jim tam fajn.
Naneštěstí o tenhle byt jsem přišla a musela jsem se přestěhovat do čtvrtýho patra v libni a prostě s tim nic neudělám.
Jsem přesvědčená o tom že jim je líp v bytě, než kdybych je nacpala do nějakýho přeplněnýho útulku nebo se jich jinak zbavila. A vzhledem k tomu že cca 18-20hodin ze dne prospí a ve zbylém čase se jim dost věnujeme, nějak jsem si nevšimla, že by trpěly:]
Takže zrovna já tuhle zkušenost mám :-)
A musim říct že je mi ukradený jestli je psovi líp v domě nebo v bytě.
Ale nějak nechápu, proč to že se mi zvedá kufr z puchu psích chcánek, kterejma je promočená celá ulice, nazýváš "mým neduhem".
Teď nedávno mi domovník říkal, že si lidi z těch bytů okolo lidí s dvěma psama stěžujou na hluk. No ani se nedivim, když jdu třeba brzo ráno nebo naopak pozdě večer potichoučku barákem a oba ty psi začnou řvát jak hovada, takže zburcujou celej dům.
Rozhodně chápu že se lidi těch psů nevzdaj a nikdo to po nich nemůže chtít. Ale znova opakuju, že by si to měli zařídit tak aby tím že toho psa mají, neotravovali okolí.
Ať už hlukem nebo co mě štve víc, tim nechutnym smradem. Prostě mě nebaví každý ráno a každej večer přeskakovat potoky moči a psí hromady.