• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    KONYKA
    KONYKA --- ---
    ARZA: taky me stvou chcanky a hovna na chodniku, puvodne zeleny pas, ktery bohuzel uz neni zeleny, protoze je tak prochcany, ze uz na nem trava neroste:-/. Volala jsem na oddeleni cistoty komunikaci, jestli lze neco udelat; mam volat hlidku mestske policie, a ti by meli neukazneneho pejskare pokutovat, pokud nesebere hovno. Jenze nez dojede hlidka....pokud by policajti zacali opravdu pokutovat, hovna by nebyla. a mozna by ubylo i psu.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    GIO: imo si kocky delaj ze psu srandu - sup pod zaparkovany auto a ty se vztekej, cokle:_)
    DIVA
    DIVA --- ---
    GIO: jo to rozhodně nemá, stejně ale když mám kočku v bytě tak by přece neměla pobíhat po ulici mezi auty..

jak je pes volně, má náhubek, a dřív než by do ní žďuchnul zmizne v některém sklepním okýnku, na stromě, za plotem ap, žádné násilí se neděje.
    GIO
    GIO --- ---
    se proste evidentne chtela pochlubit jaky je Bertik machr.
    GIO
    GIO --- ---
    jo kocour byl v boxu a pes na voditku, a presto si to panicka neodpustila.)
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    na veterine maj bejt psi na voditku a kocky v boxu ne?:)
    GIO
    GIO --- ---
    uplne nejvic nesnasim babky na veterine, kde prijdu s kocourem treba a babka hrde prohlasi, drzte si tu kocku, nas Bertik uz tri zakousl!! no abych ho pak nezakousla ja.
    GIO
    GIO --- ---
    LEONKA: pisu, ze na Laru ti nekdo posle. ne ze ty posles Laru.)

nojono ale jsou psi, kteri se nezastavi a kcoky ktere neutecou. mi psimaji zakaz cokoliv vrazdit, dokonce prezijou i slepice, ktere k nam preleti pres plot. a to ani nejsem doma..
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    Trochu me zarazi, ze si myslis, ze bych Laru posilala na nakou zver, ja takovej milovnik, ts ts ts.... ale kdyz zahlidne nakou tulacku, tak za ni vybehne a ja ji nebranim (pokud to neni v nebezpecnym terenu)....vychazim z toho, ze za prve sou kocky rychlejsi a chytrejsi a za druhe vim, ze ji rozhodne nema v umyslu ublizit....uz parkrat narazila na kocku, ktera se ji postavila a Lara se zastavila metr pred ni a knikala at se hne:)
    GIO
    GIO --- ---
    LEONKA: protoze kocka nekomu vetsinou patri a nevim, jak by ses tvarila, kdyby ti laru zahryz nejaky vetsi pes protoze ti ho na ni poslal panicek vem si ji...to je lautr to samy.

mysi nejsou vetsinou nic milacci. a je to kocici prirozenost je lovit. ze pes honi kocky, neni jeho prirozenost, ale lidsky rozmar.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    to bys taky mohla rict, ze kocky nemaj honit mysi:)
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    GIO: proc ne?:)
    GIO
    GIO --- ---
    DIVA: pes kocky honit nema.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PLAVEVA: to musím potvrdit:) pár kočičích rejonů u nás taky je.. a todle občurané teritorium teda cítím i já se svým čichem který "není v pořádku" ;)

ale taky mi to nevadí, je to takový zaručený zdroj povyražení pro pesana:) občas je jich i tolik že se nerozběhne za žádnou jak se rozprsknou do všech stran narás..:)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    v nasem pidimeste treba jsou imo mnohem vetsi problem volne pobihajici kocky. je jich fakt dost, na rozdil od psu nejsou myty. ockovany ani odcervovany evidentne, kadej a chcijou vsude mozne nejradeji do piskovist a mnozi se geometrickou radou.

jenze nemaji sebou panika aby bylo videt ci konkretne jsou(casto jsou, lidi je proste pousti ven aby chudinky nebyly zavrene) takze neni koho servat, jojo.
    takze vlastne neni ani problem:_)

LEONKA
    LEONKA --- ---
    ARZA: ad_otazky:
    Když Vás někdo svým chováním obtěžuje, skutečně se radši zdekujete vždycky vy?
    Kdyz neni jine vychodisko a v tomto pripade skutecne zadne nevidim, ano, pak bych zauvazovala o prestehovani...

Opravdu Vám ty zprasený páchnoucí ulice nevadí?
    Neresim, smrad a spina k mestu patri...
    DIVA
    DIVA --- ---
    asi tak:)

trochu mě zamrzí když narazím na hovínko v přízemí ve vchodě / ve výtahu páč tuším že pejsek už asi nevydržel a že to pro ňho musely být těžké chvilky než se ten zhovadilec uvolil ho vyvenčit..

a taky trochu lituju těch co jim to cuchá nervy;) musí být peklo každý den tolik vzteku:P
    GIO
    GIO --- ---
    ja proste tohle nepovazuju za problem, kdyz bylo hovno u nas na chodniku, bud jsem ho prekrocila s elhce znechucenym vyrazem, nebo jsem ho sebrala, podle nalady a ktualni pritomnosti psa, protoze s nim jsme vzdy mela pytlik v ruce. delat z toho vedu a laterit, ze neco smrdi a blbla by me ani nenapadlo, takove hovadiny neresim, chapu, ze tobe to vadi, ale mi to prijde jako malichernost...proste.. tecka.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: nedošlo mi že sama vlastně nevíš jak to řešit, pořád jsem v těch tvých příspěvcích viděla nějaký nevyřčený, leč zcela zřejmý recept - to jak by stačilo "použít mozek" - prostě jsem myslela že víš něco co já ne (neb jsem mozek nepoužila) ..no teď už je to jasné..:)

inu.. se smradem máš problém ty, já ti vymýšlet východiska nebudu. to jsem z toho jelen že tě napadlo že bych třeba mohla chtít..:)

ochotu vyjít ti vstříc bych našla, ale když sama nevíš jak... heh:P
    ARZA
    ARZA --- ---
    LEONKA: mno, pravděpodobně nebydlíš ve svym bytě. až si nějakej takovej za hodně peněz koupíš, chci vidět jak se z něj budeš dekovat:)

je mi jedno kolik psů je hlášených v praze. praha je jimi v některých místech prostě zaplněná a musela bych se odněkud někam stěhovat neustále.
    což mi teda taky přijde zvláštní, proč já bych se měla stěhovat? proto že některý lidi jsou prasata a smrad, hovna a chcánky po ulicích jim přijdou normální?
    kde to jsme?
    čtu tady názory podobný, těm který prosazujou lidi hájící romy za všech okolností.
    znovu- nejsem rasista stejně jako mi nevaděj zvířata. ale nebudu přece tvrdit že je to váš problém že bydlíte v domě, kam se nastěhovalo dvanáct romských rodin který se chovaj jak dobytek?
    co se týče toho jestli si tu mám nebo nemám vylívat srdíčko /též nechápu z jakého důvodu bych měla být za hysterku?/, asi by o tom měla rozhodovat majitelka klubu, protože pokud to tu není o diskuzi k tématu okolo pejsků pejskařů a o tom jak to vidí ti co psy nemají, tak o čem tedy??

DIVA: zkusim ty dvš otázky vysvětlit teda ještě po čtvrtý:
    1/ špatně jsou podle mě pochcaný a posraný ulice, i když tobě povalující se lejna a kaluže moči přijdou normální.
    2/ správně by bylo, kdyby pochcaný a posraný nebyly.
    jak to řešit, jsem se přišla zeptat sem (viz konec příspěvku)

Teď se budu ptát já:
    Když Vás někdo svým chováním obtěžuje, skutečně se radši zdekujete vždycky vy?
    Opravdu Vám ty zprasený páchnoucí ulice nevadí?

Nepřeju nikomu nic špatnýho, to fakt ne, ale chtěla bych vidět reakci, kdyby se vedle Vás nastěhovali sousedi který by Vám imrvére -ne jednou tejdně, ale dvakrát denně- obtěžovali život hlukem a puchem a vysvětlili by Vám že je to jejich přirozenost.

GIO: já naneštěstí nevim co ještě víc bych jim měla říct než to, co už jistě slyšeli milionkrát a stejně jim je to šumák:/
    proto jsem sem vlazla s dotazem jak takovou situaci řešit, ne se tu hádat.
    nicméně jsem zpátky dostala jen kritiku vlastní osoby, namísto nápadu na nějaký řešení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam