Mno, psů který trhaj ježky a lověj ptáky jsem zažila taky nemálo:)
Pokud vim, pes je šelma s pudem lovit stejně jako kočka, takže držet ho v bytě a nedovolit mu občas něco rozcupovat je asi taky mučení :-)
Nicméně pokud vim, je tohle auditku o tom jak vidí problémy s pejskařením taky druhá strana, ne na nesmyslný demagogický řeči o tom co já dělám/nedělám špatně s kočkou:)), nebo o tom co je pro zvířata dobrý nebo ne. Na to jsou jiný auditka a já o tom ani diskutovat nechtěla.
Smrad prochcanejch důchodců se hnusí asi každýmu, stejně jako smrad chcánek a hoven. Nevim jak na tom budeš ty za 50 nebo 60 let ale je to stejný; pokud tě pak nědo vykopne z mhd za to že páchneš, udělá to právem, protože ses měla vykoupat.
Ok, jen pro tebe to vezmeme postupně:-)
1)psi štěkaj a buděj lidem o dvě patra níž malý děti i ostatní
2)psi po ulici močej
3)psi po ulici serou a lidi to často nesbíraj
To že doma nechodíš v botech a po ulici jo, je pro tebe znak toho že na ulici se prostě může cokoli??
Paráda, tak to je možná vysvětlení proč ty ulice vypadaj tak jak vypadaj.
To že jsou v okolí domy a vchody jsi si snad ale předpokládám před pořízením psa všimla, ne?:)
Říkám po třetí a doufám naposledy že nejsem s to rozhodovat o tom jaký zvíře si kdo pořídí, ale myslim si, že každej by měl s tim zvířetem zacházet tak, aby neobtěžoval okolí.
Jak už jsem řekla, když bych na ulici chcala já a viděli by mě policajti, dostanu pokutu.
To že se na chodník vychčije nebo vysere denně dva miliony psů je každýmu jedno.
Ne já, ale spíš právě ti pejskaři by se měli zamyslet nad tím, jak neotravovat ostatním život tím, že si ulici pletou se psím hajzlem.
To je otázka na kterou chci odpověď já, jak to udělat abych já nemusela trpět, proto že v naší ulici má hodně lidí psa??
Ale to se radši každej vrhne na to co já bych tak mohla dělat špatně, aby na to nemusel vymejšlet odpověď:-)
5 metrů od vchodu bohužel často bývá další vchod
>myslela jsem že je logický z toho vyvodit, že asi budeš muset ujít i víc než těch pět metrů někam kde si v tý moči nebo hovnech pak nikdo nevykoupe boty.
Taky by tě sralo kdyby ti denně někdo ochcával domovní dveře. Nebo ne?:)