DIVA: pokud se nedostane ven ze zahrady, je to opět jen a jen demence majitele, né naše. Opakuju že nikdo netvrdí že mu zahrada stačí a už nejsou potřeba vycházky. >>Polopaticky: Věta o tom že "pes patří na zahradu" ti má říkat to, že domy se zahradou většinou nejsou například v libni, holešovicích nebo na žižkově:-), nýbrž někde, kde je předpoklad více zeleně a méně ulic kde by si obyčejný lidi našlapávali miny do podrážek. Nechávat jakýkoli zvíře nebo jakýhokoli člověka aby znečišťoval ulice svými výkaly mě přijde opravdu nenormální.
Možná bychom se mohli vráti do středověku a zase začít vylejvat moč a hovna na ulice, ne?
DIVA: s tou kočkou by to chtělo trochu rozmyslu, jednou ej to bezohledný, podruhý zase "GIO: ne ne. jenom to hrotím;) mí kocouři byli dycky "venkovní", ale je to kus od kusu, každá kočka má svůj charakter..:)"
tak já nevim:-)
zřejmě jsi extrémně smířlivý člověk. většině nekuřáků kupodivu vadí když jim někdo vyhuluje pod nos. ale jsem ráda, doufám že takoví jako ty budou v tomto ohlednu všichni:-)