• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ps: nebyla by to škoda? kdo by platil pořádkovou pokutu a mohl se pokorně učit od strejčka;))
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: no podle mě moč je v pohodě ve srovnání s NOX nebo kulkou, to budu asi ňáký úchyl že..:))

A musím říct že mě by to nepoučilo. Ani málo. Ale asi bych byla důmyslnější..:)
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    no, ja proti psum nic nemam, hovna a chcanky taky preziju, i kdyz je pravda ze nekde (sidliste) to byva obcas hardcore :-)

co mi vadi vic, jsou nekteri debilni panickove, co maji psa jen jako doplnek k bytu atd. Pes absolutne bez discipliny, bez voditka, bez nahubku se ke me zene, a i kdyz nejsem zadny straspytel tak nepoznam jestli si chce hrat, nebo mi jde po krku. Na podivne panickovo pokrikovani "pocem", "fuj" atd. samozrejme nereaguje... Nechapu ze si tito lide neuvedomuji ze pes je vlastne neco jako zbran, ze ktere mohou mit jini lide strach.

Jako netvrdim ze mi vadi pes bez voditka a bez nahubku, ale musi POSLOUCHAT. Ne ze se ke me zene bestie, za kterou vlaje panicek a vykrikuje povely na ktere pes sere :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no podle mě sice nejdou vidět, ale já jak ucítím smrad z výfuku taky nemám radost. bohužel, někdo jiný zas rád auta, co nadělám.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Děti má a dotyčnej je jeho soused (ob jeden vchod). Jenže co jako? Toho chlápka to narozdíl od tebe poučilo. V tvym případě by asi musel vystřelit dvakrát, aby se problém vyřešil nadobro.

A víš co mě rozesmálo? Ty si tady libuješ jak necháváš lidem chcát po majetku a já mam řeznický chování? Kromě toho úchylný je to taky dost....
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    LIBANEC: dyk je to jen do ty doby nez zaprsi;)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: ja na svoji pneu vidim curanky proste nerada.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no můj nesmí akorát na lidi a čisté věci na kterých by to počůrání nechalo ňáké následky....:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jako trest pejskařům budeš jentak objíždět blok nebo..?:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    THE_SECOND_GUY: sorry, ale strejda i ten ohrozovatel sou pekny curacci....
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jo tak tohle zrovna tobě věřím, přesně tak působíš, řeznické vychování:) na ja. doufám že strejda nemá děti a že ho ten dotyčný nezná. někoho by taková věc mohla dost rozhodit a mohl by jednat pak stejně úchylně.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: on nesmi jen na auta a na lidi :-) a na jejich tasky, motorky, bundy atd..... mozna si jeste na neco vzpomenu.... :-)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Aha a ty jako myslíš, že když lidem ochcáváš auta, tak je donutíš aby žili víc ekologicky? Naopak, začnou ti s tim autem smrdět ještě víc...
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: tak to je jasné, to i já, ale když náhodou udělá louži na někoho dům / auto / plot přece ho nebudu kárat.. to pak moc radostný není
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: to bude ten recept, hezky si na nás došlápni, my pak celí zjihnem, začnem se omlouvat a uplně přestanem dělat všechno co ti vadí.. a tak to pravděpodobně vidí i ostatní pejskaři. no jo:)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Jo jinak na tohle si taky dej bacha. Jednou to zkoušel týpek na mýho strejdu, že má jako velkýho psa, tak si může dělat co chce a když došlo na to, že toho psa vypustil z vodítka na strejdu, tak ten v klidu vytáh pistoli a psa odprásk... a víš, že majitel toho psa dostal ještě pokutu za ohrožení veřejnosti?
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: mam radostnyho psa i bez chcani na auta.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: inu, taky si myslím že na to auto když čurá tak ne bezdůvodně:) prostě ho nebudu sekýrovat, zkus to taky vynechat, třeba mu uděláš radost;)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    No nic, myslim že nám DIVA dokázala, že chudáci psi za to fakt nemůžou a neměli bysme se na ně zlobit.
    Naopak o to víc tvrdě bysme měli trestat jejich páníčky, který si myslí, že se psem jsou nedotknutelní....
    ARZA
    ARZA --- ---
    tady to chcaní po věcech jinejch lidí mi připomíná tady toho úchyla: http://www.denik.cz/z_domova/vse_fekalie.html
    akorátže ten to vyhrotil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam