• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: takoví, kteří umí sfleku vyjmenovat nekonečné množství lidí, věcí a jevů, které nesnáší. takoví;) samozřejmě že jim připadá že je to omezuje.

bavila jsem se onehdá takhle s důchodkyní na zastávce, co se jala nadávat že kam ten svět spěje, že lidi mají doma psy, a kdyby byli módní opice tak snad mají opice.. na mou otázku co je špatného na tom mít psa (můj při tom nebyl) mi vysvětlila že ze psů se odpařuje .. nedodala co, ale evidentně něco dodat chtěla. je to o tom že máš lepší arzenál, podstata je stejná.
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: mimochodem to byla opět jedna z těch super odpovědí "už nevim co na to říct, tak aspoň hodim nějakej blaf" :/
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Víš co, máš pravdu. Mě ta moč neuškodí, ale ty se toho NOX nadejcháš tak jako tak. Od teď se mi s tim pomyšlenim bude jezdit radostnějc. A pokaždý když budu stát v zácpě, tak aspoň budu rád, že všechny ty zbytečný splodiny nepřijdou nazmar, když ti to aspoň trochu otráví život.
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: tací co nemaj v hlavě nasráno a nenechaj si všechno líbit? :-)

hele, já si nikoho nevšímám do tý doby než začne omezovat můj životní prostor.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ECLECTICA: příklad? za co konkrétně. napadají mě ještě ty ploty a domy. takový příklad?
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: a co je ekologické to není můj výmysl, ani jsem vlastně nevěděla že to někdo zpochybňuje. teda když už se ptáš;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: ty porad nechces pochopit, ze to auto je tam uvedeno jako priklad veci v cizim vlastnictvi, kterou muze pes nevycvalaneho majitele poskodit.
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: po nikom nic nechcu. jenom když si někdo stěžuje na moč mého psa, já opáčím splodinama z jeho výfuku.
    DIVA
    DIVA --- ---
    a i tací ARZA mezi námi vždycky budou, ikdyž třeba mě by to bavilo víc bez nich;)

DIVA
    DIVA --- ---
    KUZMA42: žiju šetrně vůči prostředí, není to složité, ale je to každého věc.

když už někomu vadí moč na pneumatikách, ať vezme v potaz, že mi vadí jeho motor pod kapotou. toť vše. možná to někomu přijde absurdní, ale já v tom fakticky tu logiku vidím. co naplat, vždycky bude existovat alternativní přístup, každý má svojí pravdu.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Za prvý: kdo jseš ty, abys lidi napravovala a řikala jim co je dobrý (ekologický)? Nějakej mesiáš?
    A za druhý: používáš špatný prostředky. Když chceš někoho donutit, aby používal k přírodě šetrný věci, tak je nejdřív musíš vynalézt a hlavně zajistit, aby byly levný. Chci tim říct, že když dáš do prodeje motor, kterej má stejnej výkon a bude jeho provoz levnější a pohodlnější, tak to ty lidi přesvědčí víc než nějaký zahořklý hysterický pejskařky. Protože ty důvody nejsou vůbec tak povrchní, jak si myslíš, lidi si prostě nemůžou dovolit koupit drahý hybridní auto, nebo jezdit do práce na kole, což trvá dýl... lidi nemaj co žrát a musí živit rodiny, tak po nich nechtěj ještě aby museli řešit tyhle věci.
    ARZA
    ARZA --- ---
    KUZMA42: amen..
    KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    DIVA: Takže chodíš jen venčit psa a věci produkující NOX pro jistotu doufám vůbec nepoužíváš (auto, letadlo, autobus, el. energii vzniklou spalováním č. uhlí, atd. atd.).
    Chci tim jen upozornit na to, že převracíš debatu o slušnym vychování a psech na věci běžný potřeby, který ty jako já používáš a obhajuješ tim sebe a svojeho psa. A tim se stává celá debata absurdní a zbytečná !!!
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: hele, mě je ukradený jestli mě vítal nebo co dělal.
    pán ho má hlídat a když to nedělá a ještě na mě řve, je to pro mě vygumovanej bezmozek.
    stejně jako člověk kterej nechá psa ochcávat mý auto
    a stejně jako jinej člověk kterej nechá psa lítat po vagonu mhd a lehat si lidem na boty
    stejně jako debil kterej ho nechá cestovat po hospodě kde se chci v klidu najíst.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: pokud na tebe skákal, asi tě vítal. když neseš večeří obzvlášť. křiknutí by mělo stačit aby mu došlo že nejsi přítel (za kterého tě jistě měl)
    DIVA
    DIVA --- ---
    tak to tak nebylo zamýšleno. každý řidič (dneska) už slyšel dost o splodinách před pořízením auta, pokud to ignoruje tak s čirého přesvědčení nebo nezájmu. takže upozorňovat netřeba, oni vědí co činí..:)
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: na tvýho psa možná zabírá křiknutí ale já předpokládám že mě by zaobíráním se takovejhlema věcma mělo míjet, stejně jako ostatní problémy se psama když já sama žádnýho nevlastnim.
    jak už jsem řekla: nesla jsem si večeři. -doufám že podruhý už to bude zaznamenáno.
    nicméně jsem chvíli potom litovala že jsem toho psa fakt nenakopla. sice to nebyla jeho vina, ale když už na mě za to jeho vygumovanej pán řval, tak proč ne.
    aspoň by si mě ten pes příště pamatoval.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    jo
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: no v to ani nedoufám. vyznělo to tak?
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    V tom případě je pochcání pneumatiky jako sabotáž docela nahovno. Aspoň mě by to teda v otočení klíčkem nezabránilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam