• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: na tvýho psa možná zabírá křiknutí ale já předpokládám že mě by zaobíráním se takovejhlema věcma mělo míjet, stejně jako ostatní problémy se psama když já sama žádnýho nevlastnim.
    jak už jsem řekla: nesla jsem si večeři. -doufám že podruhý už to bude zaznamenáno.
    nicméně jsem chvíli potom litovala že jsem toho psa fakt nenakopla. sice to nebyla jeho vina, ale když už na mě za to jeho vygumovanej pán řval, tak proč ne.
    aspoň by si mě ten pes příště pamatoval.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    jo
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: no v to ani nedoufám. vyznělo to tak?
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    V tom případě je pochcání pneumatiky jako sabotáž docela nahovno. Aspoň mě by to teda v otočení klíčkem nezabránilo.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: kdyby po mě skákal cizí pes první skusím křiknout než ho budu kopat, často to zabere (a i lépe pokud nejsi dost agresivní).

jestli ovšem nebylo obsazeno cigaretou;) (což je podle tebe teda TO co zabíjí)
    DIVA
    DIVA --- ---
    KUZMA42: mluvím o bezprostředním dopadu toho že otočíš klíčkem v zapalování, o tom co jde přímo mi do plic. globální oteplování je jiná kapitola.
    ARZA
    ARZA --- ---
    CEZAM: do je další věc. jdu z večerky, nesu si večeři a přiřítí se čokl a začne vyskakovat.
    neváhala jsem a nohou, protože to byla jediná volná končetina, jsem toho psa odšťouchla.
    ozval se řev "co do toho psa kopu".
    naštěstí jsem byla příliš unavená na to abych se s tim debilem hádala, protože yb to stejně nepobral.
    ale počítám že na to taky existuje nějakej chytrej argument, jako že chůzí znečišťuju prahu nebo taky něco.
    KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    DIVA: Tudle rozpravu sleduju delší dobu a nestačim se divit jaký tady padaj argumenty !!!
    Srovnávat přitroublí psí vochcávání z oxidem uhličitym to je fakt vrchol. Příště to můžeš vzít přes globální oteplování planety a klimatický změny! :-))
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ps: nebyla by to škoda? kdo by platil pořádkovou pokutu a mohl se pokorně učit od strejčka;))
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: no podle mě moč je v pohodě ve srovnání s NOX nebo kulkou, to budu asi ňáký úchyl že..:))

A musím říct že mě by to nepoučilo. Ani málo. Ale asi bych byla důmyslnější..:)
    CEZAM
    CEZAM --- ---
    no, ja proti psum nic nemam, hovna a chcanky taky preziju, i kdyz je pravda ze nekde (sidliste) to byva obcas hardcore :-)

co mi vadi vic, jsou nekteri debilni panickove, co maji psa jen jako doplnek k bytu atd. Pes absolutne bez discipliny, bez voditka, bez nahubku se ke me zene, a i kdyz nejsem zadny straspytel tak nepoznam jestli si chce hrat, nebo mi jde po krku. Na podivne panickovo pokrikovani "pocem", "fuj" atd. samozrejme nereaguje... Nechapu ze si tito lide neuvedomuji ze pes je vlastne neco jako zbran, ze ktere mohou mit jini lide strach.

Jako netvrdim ze mi vadi pes bez voditka a bez nahubku, ale musi POSLOUCHAT. Ne ze se ke me zene bestie, za kterou vlaje panicek a vykrikuje povely na ktere pes sere :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no podle mě sice nejdou vidět, ale já jak ucítím smrad z výfuku taky nemám radost. bohužel, někdo jiný zas rád auta, co nadělám.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Děti má a dotyčnej je jeho soused (ob jeden vchod). Jenže co jako? Toho chlápka to narozdíl od tebe poučilo. V tvym případě by asi musel vystřelit dvakrát, aby se problém vyřešil nadobro.

A víš co mě rozesmálo? Ty si tady libuješ jak necháváš lidem chcát po majetku a já mam řeznický chování? Kromě toho úchylný je to taky dost....
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    LIBANEC: dyk je to jen do ty doby nez zaprsi;)
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: ja na svoji pneu vidim curanky proste nerada.
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIBANEC: no můj nesmí akorát na lidi a čisté věci na kterých by to počůrání nechalo ňáké následky....:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jako trest pejskařům budeš jentak objíždět blok nebo..?:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    THE_SECOND_GUY: sorry, ale strejda i ten ohrozovatel sou pekny curacci....
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: jo tak tohle zrovna tobě věřím, přesně tak působíš, řeznické vychování:) na ja. doufám že strejda nemá děti a že ho ten dotyčný nezná. někoho by taková věc mohla dost rozhodit a mohl by jednat pak stejně úchylně.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    DIVA: on nesmi jen na auta a na lidi :-) a na jejich tasky, motorky, bundy atd..... mozna si jeste na neco vzpomenu.... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam