• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    ARZA
    ARZA --- ---
    ECLECTICA: já se obávám, že když některejm lidem nedoteče to že jejich chování někomu vadí ani po té co se mu to polopaticky řekne, (resp je mu to jedno a ani ho nenapadne něco změnit) nepomohlo by ani tohle:/
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Zacinam mit skutecne pocit, ze by se neco jako "ridicak" na psa melo zavest, kdyz tak ctu id DIVA :)
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: hmm, mě by vlastně to že moje kočka zkouší skočit na každýho kdo přijde na návštěvu, nepřišlo nijak špatný. akorát když vidim že mu to vadí, tak jí prostě vezmu a pošlu pryč.
    ne že jí po něm nechám šplhat protože zrovna mě to přijde normální.

ale je fajn vědět že taky existujou lidi co jsou přesvědčený že jejich názor je jedinej dobrej, správnej a nevyvratitelnej a přestože vědí že jejich chování někoho obtěžuje, pečou na to.
    chudáci pejskaři který nejsou jako ty, protože příště budu s každym jednat tak jako s tebou nebo s tim druhym debilem co nechá psa skákat po lidech a ještě pyskuje.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: njn překlepla jsem se:) tuším že ses domyslel, tak dík za podporu;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PATISLAV: Taky souhlasím. Plně :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    že mi nepřijde důležité 1a/ ani 1b/ ani 1c/ ani 1d/ ani 1e/ jinými slovy můžem shrnout tak, že celá 1 (čurání na pneuma) mi nepřijde jako něco špatného. to tak bývá, že všechno se dá rozčlenit.

no co už, zní to dobře, třeba jednou...:)

i to že ho otravujou ty dělíš na to že štěkají, skáčou, čurají atdatd, klid.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DIVA: souhlasím. vidím jinou paralelu. někteří lidi mají lépe vyvinutý smysl pro to, co jim "vadí". stejně jako někteří jiní jsou až moc apatičtí k věcem kolem. to je normální. jenom prostě ta "nespokojená" skupina je pro mě nepříjemnější společnost
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: možná protože mam narozdíl od chudáka senilní pani nějakej podklad.
    víš co, vysvětlila jsi mi jednu věc několika různejma argumentama:
    poprvé to byla psí přirozenost že chcičjou na auta a domy,
    podruhý že to děláš protože auta jsou beztak už špinavý,
    potřetí zase že tě vlastně zabíjej splodinama...
    pak jsem dostala místo argumentu dotaz co jako s tim hodlám dělat..
    mno, co na to už říct :-)

odstěhuj se někam do hor, protože tam tě nebudou obtěžovat takový lidi jako já, nebudou kopat do tvýho psa, nebudeš čuchat splodiny a umírat; a budeš tam žít svým krásným naprosto neodpadním a šetrným způsobem.

pokud vim, bavim se tady o JEDNOM problému a to jsou pejskaři kteří obtěžujou život ostatním lidem.
    neskutečnýmu množství kritiky na něco jsem se musela bránit já od tebe, protože do tý debaty neustále pleteš věci který s ní nemaj nic do činění.
    tak teda nevim kdo sfleku vyjmenuje nekonečné množství lidí, věcí a jevů, které nesnáší"
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: Ani ne, mám to celkem na praku. Prostě pokud chceš říkát, že škodím touhle močí, pak já tvrdím, že to ty škodíš tím po čem ta moč teče. To je všechno. Nemám z toho žádnou zlomyslnou radost (jako někteří řidiči, ehm..) ale prostě mi to nepřijde jako hrozba (oproti autům)

u mě to není tmářské ani teroristické. ne z mé strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: Naprosto iracionální argument. Kdybych potkal důchodkyni, která by křičela, že sledování televize je špatné, protože vyzařuje zlou energii, vyvracelo by to nějak fakt, že nadměrné sledování televize může vést k deformaci lidské osobnosti a k mnohým zdravotním problémům ? To, že nějaká babka křičí nesmysly o škodlivosti psů, ještě neznamená, že se psy je úplně všechno v pořádku.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: no ono to tak ňák je. už nevím co dodat (na tvoje odpovědi)
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ano! teď jsi vystihl celý problém:)) přesně v tédle kategorii lidí tě vidím:) a věřím že je ti mezi svýma fajn:) upřímně, dobře ti tak;D přeju ti co nejvíc tobě podobných do života. jenom se v tom hezky okoupej:)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Diva tady předvádí takové typicky tmářské, skoro až teroristické myšlení. Oni mi škodí, tak já můžu škodit jim. Oko za oko, pneumatika za chcanky. Nechceš se opásat bombami a jít vyhodit do povětří nějakou továrnu? Třeba tu na pneumatiky?
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: takoví, kteří umí sfleku vyjmenovat nekonečné množství lidí, věcí a jevů, které nesnáší. takoví;) samozřejmě že jim připadá že je to omezuje.

bavila jsem se onehdá takhle s důchodkyní na zastávce, co se jala nadávat že kam ten svět spěje, že lidi mají doma psy, a kdyby byli módní opice tak snad mají opice.. na mou otázku co je špatného na tom mít psa (můj při tom nebyl) mi vysvětlila že ze psů se odpařuje .. nedodala co, ale evidentně něco dodat chtěla. je to o tom že máš lepší arzenál, podstata je stejná.
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: mimochodem to byla opět jedna z těch super odpovědí "už nevim co na to říct, tak aspoň hodim nějakej blaf" :/
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: Víš co, máš pravdu. Mě ta moč neuškodí, ale ty se toho NOX nadejcháš tak jako tak. Od teď se mi s tim pomyšlenim bude jezdit radostnějc. A pokaždý když budu stát v zácpě, tak aspoň budu rád, že všechny ty zbytečný splodiny nepřijdou nazmar, když ti to aspoň trochu otráví život.
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: tací co nemaj v hlavě nasráno a nenechaj si všechno líbit? :-)

hele, já si nikoho nevšímám do tý doby než začne omezovat můj životní prostor.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ECLECTICA: příklad? za co konkrétně. napadají mě ještě ty ploty a domy. takový příklad?
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: a co je ekologické to není můj výmysl, ani jsem vlastně nevěděla že to někdo zpochybňuje. teda když už se ptáš;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    DIVA: ty porad nechces pochopit, ze to auto je tam uvedeno jako priklad veci v cizim vlastnictvi, kterou muze pes nevycvalaneho majitele poskodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam