ARZA: jezis jak te tak ctu, nektere lidi vazne nepochopim.. ke mne na navstevu nejezdi. protoze vsechno, co nenavidis, tady mam. mi psi mi kadi na zahradu, kocky mi (o beda) nosi mysi az do kuchyne(zive, no fuj ty bacily.!!!) pes mi ochcava me vlastni auto a dokonce na nej nekdy vyskoci, jezisi ty skrabance no to snad neni mozny!! a nakonec prijde moje doga a celou te zaslinta jak se s tebou che pomazlit, nedejboze kdyz neco jis, to ji sliny opravdu kapou a to uz by s tebou asi svihlo:-D
ne, delam si z tebe legraci, ale je to jen proto, ze orpavdu ty vase nazory povazuji za malicherne blbosti.. ale snad ma kazdy pravo na vlastni nazor, takze chapu, uzij si sve trapeni, nic vic ti tu asi nikdo jiny stejne neni schopen poradit...
kazdopadne pokud meho psa odstrcis nohou, kousanec ocekavej ode mne...
ja jen nepochopim jednu vec, kdyz mas doma kocky tak prece musis mit rada zvirata ne? nechapu lidi, co maji radi bud kocku nebo jen psa, dyt to snad ani nejde pausalizovat, naklonnost ke zviratum..a takhle nenavidet psy kvuli tomu, ze curaji, kde nemaji, coz primarne vubec neni jejich vina, to je fakt osklivost.