• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    GIO
    GIO --- ---
    DIVA: co uf? :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    uf..:)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    krasne receno:)
    GIO
    GIO --- ---
    jen tak na okraj, meho psa si odstrict nohou (jo kopnul ho) dovolil jeden dedek v parku, kdyz psovi byly tri mesice, od te doby si to uz myslim nikdo nelajzne.)) a o fence ani nemluvim..a to nemam zle psy. a garantuju vam, ze ten tanec kdy by mi do nich nekdo kopnul, byste nechteli videt. by me zajimalo, jestli bys odstrcila nohou dite, ktere te pokype zmrzlinou treba.... pujdes vynadat mamince?¨
    vase problemy bych fakt chtela mit.
    GIO
    GIO --- ---
    ARZA: jezis jak te tak ctu, nektere lidi vazne nepochopim.. ke mne na navstevu nejezdi. protoze vsechno, co nenavidis, tady mam. mi psi mi kadi na zahradu, kocky mi (o beda) nosi mysi az do kuchyne(zive, no fuj ty bacily.!!!) pes mi ochcava me vlastni auto a dokonce na nej nekdy vyskoci, jezisi ty skrabance no to snad neni mozny!! a nakonec prijde moje doga a celou te zaslinta jak se s tebou che pomazlit, nedejboze kdyz neco jis, to ji sliny opravdu kapou a to uz by s tebou asi svihlo:-D
    ne, delam si z tebe legraci, ale je to jen proto, ze orpavdu ty vase nazory povazuji za malicherne blbosti.. ale snad ma kazdy pravo na vlastni nazor, takze chapu, uzij si sve trapeni, nic vic ti tu asi nikdo jiny stejne neni schopen poradit...

kazdopadne pokud meho psa odstrcis nohou, kousanec ocekavej ode mne...

ja jen nepochopim jednu vec, kdyz mas doma kocky tak prece musis mit rada zvirata ne? nechapu lidi, co maji radi bud kocku nebo jen psa, dyt to snad ani nejde pausalizovat, naklonnost ke zviratum..a takhle nenavidet psy kvuli tomu, ze curaji, kde nemaji, coz primarne vubec neni jejich vina, to je fakt osklivost.
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: tak já myslim že je rozdíl v tom že člověk kterej jde k nám domu ví, že tady kočky jsou a počítá s tim.
    navíc moje půlmetrová kočka nikoho nepošlape zabahněnejma nohama a neposliná jako velkej blbej čokl kterej se přiřítí a chce jídlo který nesu.
    taky nepouštim svý kočky volně po ulici aby skákaly na lidi jako ten blb.
    nicméně ti doporučuju si ten příspěvek přečíst ještě jednou. (opět)
    zdůrazňovala jsem tam že jsem toho psa nenakopla ale odstrčila nohou. /obvykle do zvířat totiž nekopu, protože vim že nakopat by zasloužili majitelé/
    ale koukám, že tohle obranný gesto vyvolaný jejich demencí působí jako kopanec, ať už u toho byli a viděli, nebo nebyli a jen nečtou co píšu, že ?:)
    GIO
    GIO --- ---
    THE_SECOND_GUY: no to jsi se teda vytah..
    kazdopadne 100plus uplnych hovadin, to se jentak nevidi
    DIVA
    DIVA --- ---
    ECLECTICA: zkus to domyslet. "řidičák na psa" by dostal ten, kdo je dost mentálně zdatný se připravit na zkoušku (dělám jich celou řadu každý semestr) a motoricky způsobilý ovládat vůz (se svou postavou toho psa rozhodně korigovat zvládám) ..bohužel testy na řidičák neodhalí vady charakteru ani názorové odlišnosti, takže zrovna v mém případě by se takové opatření zcela minulo účinkem.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: taky by ti nepřišlo špatné že se tvoje kočka otírá někomu o nohy, kdyby to dotyčnému vadilo, vzala bys ji pryč. co bys udělala kdybys to nestihla protože by si ji sám odkopnul? (tak jako tomu debilovy ty?)
    ARZA
    ARZA --- ---
    ECLECTICA: já se obávám, že když některejm lidem nedoteče to že jejich chování někomu vadí ani po té co se mu to polopaticky řekne, (resp je mu to jedno a ani ho nenapadne něco změnit) nepomohlo by ani tohle:/
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Zacinam mit skutecne pocit, ze by se neco jako "ridicak" na psa melo zavest, kdyz tak ctu id DIVA :)
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: hmm, mě by vlastně to že moje kočka zkouší skočit na každýho kdo přijde na návštěvu, nepřišlo nijak špatný. akorát když vidim že mu to vadí, tak jí prostě vezmu a pošlu pryč.
    ne že jí po něm nechám šplhat protože zrovna mě to přijde normální.

ale je fajn vědět že taky existujou lidi co jsou přesvědčený že jejich názor je jedinej dobrej, správnej a nevyvratitelnej a přestože vědí že jejich chování někoho obtěžuje, pečou na to.
    chudáci pejskaři který nejsou jako ty, protože příště budu s každym jednat tak jako s tebou nebo s tim druhym debilem co nechá psa skákat po lidech a ještě pyskuje.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: njn překlepla jsem se:) tuším že ses domyslel, tak dík za podporu;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PATISLAV: Taky souhlasím. Plně :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    že mi nepřijde důležité 1a/ ani 1b/ ani 1c/ ani 1d/ ani 1e/ jinými slovy můžem shrnout tak, že celá 1 (čurání na pneuma) mi nepřijde jako něco špatného. to tak bývá, že všechno se dá rozčlenit.

no co už, zní to dobře, třeba jednou...:)

i to že ho otravujou ty dělíš na to že štěkají, skáčou, čurají atdatd, klid.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DIVA: souhlasím. vidím jinou paralelu. někteří lidi mají lépe vyvinutý smysl pro to, co jim "vadí". stejně jako někteří jiní jsou až moc apatičtí k věcem kolem. to je normální. jenom prostě ta "nespokojená" skupina je pro mě nepříjemnější společnost
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: možná protože mam narozdíl od chudáka senilní pani nějakej podklad.
    víš co, vysvětlila jsi mi jednu věc několika různejma argumentama:
    poprvé to byla psí přirozenost že chcičjou na auta a domy,
    podruhý že to děláš protože auta jsou beztak už špinavý,
    potřetí zase že tě vlastně zabíjej splodinama...
    pak jsem dostala místo argumentu dotaz co jako s tim hodlám dělat..
    mno, co na to už říct :-)

odstěhuj se někam do hor, protože tam tě nebudou obtěžovat takový lidi jako já, nebudou kopat do tvýho psa, nebudeš čuchat splodiny a umírat; a budeš tam žít svým krásným naprosto neodpadním a šetrným způsobem.

pokud vim, bavim se tady o JEDNOM problému a to jsou pejskaři kteří obtěžujou život ostatním lidem.
    neskutečnýmu množství kritiky na něco jsem se musela bránit já od tebe, protože do tý debaty neustále pleteš věci který s ní nemaj nic do činění.
    tak teda nevim kdo sfleku vyjmenuje nekonečné množství lidí, věcí a jevů, které nesnáší"
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: Ani ne, mám to celkem na praku. Prostě pokud chceš říkát, že škodím touhle močí, pak já tvrdím, že to ty škodíš tím po čem ta moč teče. To je všechno. Nemám z toho žádnou zlomyslnou radost (jako někteří řidiči, ehm..) ale prostě mi to nepřijde jako hrozba (oproti autům)

u mě to není tmářské ani teroristické. ne z mé strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: Naprosto iracionální argument. Kdybych potkal důchodkyni, která by křičela, že sledování televize je špatné, protože vyzařuje zlou energii, vyvracelo by to nějak fakt, že nadměrné sledování televize může vést k deformaci lidské osobnosti a k mnohým zdravotním problémům ? To, že nějaká babka křičí nesmysly o škodlivosti psů, ještě neznamená, že se psy je úplně všechno v pořádku.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: no ono to tak ňák je. už nevím co dodat (na tvoje odpovědi)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam