• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    GIO
    GIO --- ---
    no jasne, a jak jako?? dovedes si predstavit turniket v tramvaji, nebo vazne naivne doufas v kontroly ridicem?? ne, ridic na to zaprve nema pravomoc, a za durhe a to mozna primarne, nema cas.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: no jasně, třeba ty jízdenky, to by se snad mělo kontrolovat už teď, ne?

GIO
    GIO --- ---
    nemuseli, muzes vymyslet, jak to udelat.) zeby v tramvajich jezdil policajti a rikali, vy ne, vy smrdite..!? nebo ze by ridic kontroloval jizdenky? no to by se nam ty jizdni casy asi protahly.-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANOUKE: dneska nemám dobrou náladu, tak nepruď
    ty si taky stoupáš za svou plnocenou jízdenku botama na sedačku? nejsem z Prahy, nevim, co tam mate za sedačky, ale u nás v HK je máme v busech čalouněný... a takový hnusný špinavý smradlavý psí nohy tam docela zanechaj bordel...

ad bezdomovci, nemuseli by je tam vubec poustet, to je dalsi vec
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    snad pritomne automobilisty nepejskare potesim,

presvedcili ste me, uz svyho psa nenecham chcat na auta ... a byl to jediny rozumny argument, ktery tu zaznel a ktery me presvedcil, ze vam to ty vase plechovky rozezira ... a mejte si me treba za retarda, ze me to nenapadlo driv a samotnou;)

ale abych zase trochu poprudila - ad pes na sedacce v MHD, sice to nedelam, ale parkrat sem mela chut to udelat ... vzhledem k tomu, ze pes plati plnocenou jizdenku, domnivam se, ze na to ma pravo;) chau, ze obavate spiny, ale uprimne od bezdomovcu, alespon v praze, jsou sedatka daleko spinavejsi, kamardka takhle chytla dokonce svrab ...
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: j sry to jsem reflektovala toho patislava nebylo to tobě.
    PATISLAV: když dost dlouho vydržíš nehnutě ležet na slunci bude to sebevražda (asi tak moč rozežírá kovy)
    VEVUSKA: je to kus od kusu, jako ve všem. měli jsme psa co se "styděl" a vždycky se při straně schovával, a teď máme psa co nás i při tom pořád musí vidět (když nevidí popojde si tak aby viděl). a neučili jsme to ani jednoho z nich.
    ECLECTICA: Musím souhlasit! Tady je to s výběhy extrém:( v naší čtvrti byl jeden, a ten teď zrekonstruoval investor na sportoviště a zbyla akorát cedule s peskem a nápisem volný výběh, dva metry za ní je vysoký plot:( dokonce zrušili koš na výkaly co tam byl (jeden ze tří v okolí) Náš obvod podle všeho s příspěvky pejskařů vyjde bohatě:(
    VEVUSKA
    VEVUSKA --- ---
    To znam, je to psi louka za uradem mestske casti Praha 8 kousek od Palmovky. Ale popravde ten placek neni zrovna moc velky a kdyby si tam nekdo vysel s oharem nebo retryvrem, tak by se asi moc neprobehl..spis to bude pro takovy ty duchodce s jezevcikem, ze se ho neboji jednou za cas pustit z voditka..:)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    RUDIE: nejake oplocene hriste, kde je mozne volne poustet pejsky, at si tam delaji co chteji :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    výběh pro psy?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Mimochodem, vcera jsme na prochazce natrefili ve Vysocanech na nejaky vybeh pro psy - takovych mist, kam si pejsci s pejskari na vlastni nebezpeci mohou zajit, by melo byt vice.
    VEVUSKA
    VEVUSKA --- ---
    Souhlasím s Arzou. Někdy se rozpoutává vulka mezi pejskaři a nepejskaři. Přitom jde o takovou žabomyší válku.. Něco jako mezi lyžaři a snowboardysty.
    Ještě bych dodala, že psům to není jedno, kde "to"udělají. Náš pes je schopný držet to tak dlouho, dokud nenarazí alespoň na drn trávy prorostlý ve spáře chodníku, když už to nedonese na louku. A z jeho zoufalého výrazu myslím, že z toho nemá příliš dobrý pocit.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: Moč rozežírá kovy.
    ARZA
    ARZA --- ---
    GIO: jenže to je právě ten rozdíl. aspousta lidí se ale nechová jako ty a nedá si tu práci, aby se psem vyběhli o kus dál, přestože tady zelená plocha kam skoro nikdo nechodí, je.
    ale chodník mi prostě nepřijde jako vhodný místo pro konání psí potřeby. ať už je ve tvaru ve kterym se uklidit dá nebo nedá a nebo se na to třeba pán jen vybodne. chodník prostě neni záchod, stejně jako třeba neni smetiště, ač si ho s nim některý lidi pletou.
    s tim ochcáváním aut, ono když to podáte způsobem: jé, vy naděláte kvůli jedný čůránce na autě" tak to fakt vypadá jako hloupost.
    jenže těch psů tady je fakt hodně, na to jak je to relativně malá ulice. a když se na to auto vymočáí jeden, udělá to samozřejmě i druhej, třetí... a i ten padesátej a to pak už opravdu neni jedna loužička, ale smradlavý zechcaný auto.
    nehledě na to že je opravdu jedno jak moc se vám to zdá jako blbost, ale je to prostě něčí majetek a nikdo nemá nárok po něm chcát. ani opilec kterej kdyby za to dostal od někoho na budku tak se nikdo nebude divit, ani pes.
    s ulicí je to podobný, kdyby se na ní vyčural jeden pes tak je to jedno, ale já tady fakt ráno přeskakuju kaluže a hovna.
    a přestože ulice neni v mym soukromym vlastnictví, choděj po ní všichni; a nepokládám za normální aby jí kdokoli vědomě a pravidelně znečišťoval výkalama.

DIVA: mno, argumentace útokama na ostatní je sice zřejmě v kurzu, ale nějak postrádá smysl.
    DIVA
    DIVA --- ---
    THE_SECOND_GUY: důležitý a významný tady bude jeden detail, a to ten, že já nejsem v auditku na téma: "auta a motoristi - pohled z druhé strany", nepřišla jsem fňukat že někoho stroj mě zabíjí splodinami. ba právě naopak, tam, kde jiní si stěžují na špínu, já říkám že není na co, nejprv zameťe před svým prahem (a zvedněte při tom rohožku ať to pod ní nevypadá jak pod pneu vašich aut). Toť vše. Nikomu své názory nevnucuju.. co si myslíš je tvoje věc, že mi čudíš do plic jsem zvyklá, že ti to dělá radost mě nepřekvapuje, storku s málomoc hustopřísným strejdou ti nevěřím, jediné co je v mé moci a za co jsem upřímně ráda že tě nemusím třeba pravidelně potkávat:) a do té míry mé názory jistě respektuješ sám rád že;) co si myslím o venčení nikomu nevnucuju, nejlíp když si mě nespokojený dotyčný nebude všímat..:) (jako já jeho ostatně)

o poškozování jistě nejde, kdyby šlo, stavím se k tomu jinak. ta moč žádné následky trvalého charakteru nezanechává. pokud ano, pouč mě prosím.

bičování si odpustím, když vidím co s lidmi dělá ta sebetrýzeň ()
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    DIVA: ...že jsem nesmírně důležitá a významná. a okolí že logicky musí moje názory a výsady ctít zcela dogmaticky a bez aplikace vlastních úsudků. prostě vyžaduju respekt!
    Vtipný na tom je, že tě to přesně vystihuje. Neuvědomuješ si, že okolí vůbec nezajímaj tvoje názory na splodiny z aut ani na zvířata, vyžaduješ respekt ke svýmu majetku (psu), ale sama ho ostatním neprokazuješ.
    I kdyby tvuj pes byl seberoztomilejší a jeho moč byla třeba léčivá a voněla po jahodách, tak tě to stejně neopravňuje k poškozování cizího majetku. (Protože jo, ta moč to fakt poškozuje a kromě toho i smrdí.) To co ty si o tomhle způsobu venčení myslíš nikoho nezajímá, protože tebe přece taky nezajímá že lidi ty auta mít musí a jinak to nejde.
    Pochopil jsem tady, že ty zřejmě nemáš auto, ale máš určitě jinej majetek.... co kdyby třeba jinej majitel jinýho psa pravidelně chodil venčit svýho miláčka tobě na rohožku? Vždyť přece co, ta rohožka je stejně špinavá, to je její účel.

Takže to bičování před spanim neni zas tak špatnej nápad. (Psa nestřílej, ten za to nemůže, že má paničku arogantní mrchu.)
    GIO
    GIO --- ---
    a ja se omlouvam za tu hrubku,-) tot vse.)
    DIVA
    DIVA --- ---
    jako já už věc chápu, stačila trocha empatie..

zkusila jsem si na chvíli sama o sobě myslet, že jsem nesmírně důležitá a významná. a okolí že logicky musí moje názory a výsady ctít zcela dogmaticky a bez aplikace vlastních úsudků. prostě vyžaduju respekt! sračkama tahat to pneu můžu jedině já sama, jedině já mám právo rozhodnout odkud se bere ten hnůj.. a rouhači spravedlivému trestu neujdou!:)

mno, teď jen poznat kdy míjím vlastnictví pana ředitele všehomíra a popřemýšlet jak umístit tu pesemesku až na kliku

;] klid, jen drobné žertovné odlehčení na závěr, za trest se před spaním zbičuju a zastřelím psa*
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: pletes se, ja to chapu. ale ten dum nebo chodnik neni arzaino osobni vlastnictvi.. tot prvni problem tve pripominky.) o chcani na auto mluvim z ciste zkreslenym pohledme, ze mi je to fuk, a na cizi auta muj pes v praze nechcal, na dvorku je mi to uplne volny, u mych aut, a u cizich taky, nemam malicherne kamarady, jak se zda.))
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: To už vyžaduje velkou dávku ignorance, nepochopit zásadní rozdíl mezi "můj pes mi sere na auto a mně to nevadí" a "nějakej cizí čokl poškozuje můj majetek". Neschopnost majitelů domácích mazlíčků respektovat to, že ostatní lidé nemají zájem na tom, aby s nimi přišli do jakéhokoliv kontaktu (ať už přes drápy, sliny, zuby nebo zprostředkovaně moč na věci v osobním vlastnictví), to je to, oč tu běží.
    GIO
    GIO --- ---
    a jinak to byla nadsazka, ja te nechci urazet, vazne..(azra)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam