• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    DANKLAR: mozna byl pochcanej od jinyho psa ne?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Mě na psech dost vadí to, že z nich není přliš dobrý guláš... a to ani z mladýho ovčáka:o((
    DIVA
    DIVA --- ---
    ARZA: myslela jsem že šlo o smrad čurek arzo. nikdy jsem se nevyjádřila na téma ho*na;) a řev je jedna z dobrých věcí na psu pokud to umí použít, ne, nevadí mi.
    ARZA
    ARZA --- ---
    DIVA: antipejskaře tvoří pejskaři, který nejsou schopný připustit si myšlenku, že by jejich chování v souvislosti s tím že mají doma psa, mohlo někoho omezovat.
    to, že tobě nevadí psí řev a volně se povalující hovna je pro tebe známkou toho, že to nesmí vadit ani nikomu jinýmu.
    ARZA
    ARZA --- ---
    ANOUKE: já si toho náhodou cenim.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PENGU1019: Ty teda ti řeknu.. jsi mě málem vylekal! Jako bez prdele jsem byla užuž nalomená k nápravě:)) tu chvilku než jsem si tě vyfiltrovala;P

bohužel dřív než ti psi totálně odepsali kola během 1roku tě postupně:

* tím "vochcáváním DĚSNĚ srali"
    * přiváděli pejskaři do rozpaků vůbec pořízením psa do města, kde je beton k trávě v poměru tisíc ku jedné, pročež pes patří na vesnici, "kde kdyz se vysere na travnik to vubec nikomu nevadi" (leda by tam nežili lidi jako ty)
    * udivovali pejskaři k čemu to zvíře vlastně mají když se akorát ráno nutí na procházku a vysvětloval sis to tím že si na něm dotyční léčí komplexy
    * chtělo se ti zvracet každé ráno cestou do auta díky výkalům a čůrkám na chodníku
    * zamýšlel ses nad negativním účinkem těch pouličních zbytků na zdraví populace, obzvláště dětské, která do těch hovínek padá ručičkama které pak olizuje což se děje obvykle bez dohledu maminky, která je zrovna k dítěti zády
    * a ve finále jsi to vyšperkoval hláškou "Cokliky mam strasne rad" a jenom je ti líto jak jsou nešťastní..

heh.. musím to ňák komentovat?:)
    málokdo tu zvládl svoje komenty těma ošoupanýma argumentama tak nahustit.. řekla bych že jsi něco jako precizní úkaz antipejskaře důsledně se řídícího manuálem na antipejskaře:) navíc radikální, protože teď jak ti vlastně zničili ty kola se uchýlíš k násilí;D
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    DANKLAR: myslim, ze sis jen vzal moc vazne uvozeni mych slov ... slo hlavne o to, ze pocitm, ze prezentovany nazor tu nebude prijat s nadsenim ... coz se jiz stalo;)

ty kola mi byly taky driv putna, ale kdyz jim z toho reznou ...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANOUKE: jasně, že je to tu k vyměňování názorů, ale já "pruzení" nepovažuji za výměnu názorů, nýbrž za pruzení...

ad kola, to je to, co mě vadí nejmíň, nějaký ochcaný auta:o))
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    DANKLAR: a co mi udelas, kdyz budu prudit? prijdes si o me otrit boty? od toho to tu snad je, ne, aby si lidi vymenovali nazory ...

to te ani nepotesilo, ze je o jednoho psa chcijiciho na kola min? nebo snad patris mezi ty nestastniky, co vidi jenom to negativni kolem sebe? ackoliv s tim sem pocitala, ze na pozitivni ohlasku bude min odezev nez na negativni, tak uz to tu (na nyxu) chodi

a jestli sis nevsim, tak sem psala, ze muj pes si na sedacku neseda ... nicmene myslim, ze by si zaslouzil aspon trochu respektu, kdyz jede za plnou jizdenku ... a moje zkusenost je spis opacna, lidi v MHD psa uplne ignorujou a mam co delat, aby mi ho neuslapali
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Jen k tem kolum a chcani na ne. Parkuju v Hermance na Strosu. Snad nejpochcanejsi a nejposranejsi misto z cely Prahy. Auto sem koupil pred rokem, s duralovejma peknejma kolama. Mno, ted sem prezul na zimaky a dal plechy a ty hlinikovy kola sem rovnou odnes na repasi a opiskovani, elikoz kraje tech kol byly uplne cerny od chcanek. Normalni chemicka reakce proste, ale kazdopadne kola za rok zkurveny a me to stalo tri litry. Tot vse. Nikdo mi nic neda, ale az priste uvidim, ze mi nakej hodnej pejsek chcije na auto, dam jeho panickovi rovnou po tlame.
    GIO
    GIO --- ---
    no tak z HK no.) neni to fuk.) je to skoro stejne velke mesto ne?.)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Danklar neni z Liberce :)
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: v liberci ridic kontroluje jizdenky? ale kdeze. revizori jsou vsude, ale rozhodne nejezdi ve vsech spojich, zeano.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: jo tak to nevím, myslel jsem, že to třeba někdo v buse kontroluje, jestli se nejede na černo... u nás to tak je

jsem ovšem rád, že mě aspoň trochu chápeš

GIO
    GIO --- ---
    hm, to zavani .. takovy pristup..ale neschvaluji psa na sedacce v tramvaji, aby bylo jasno

mi pes vyleze prednima na klin, cimz zaspni akorat me a z okna muze koukat, ale to je muj boj zejo, za dvacku, co by se nekouk.
    GIO
    GIO --- ---
    no jasne, a jak jako?? dovedes si predstavit turniket v tramvaji, nebo vazne naivne doufas v kontroly ridicem?? ne, ridic na to zaprve nema pravomoc, a za durhe a to mozna primarne, nema cas.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: no jasně, třeba ty jízdenky, to by se snad mělo kontrolovat už teď, ne?

GIO
    GIO --- ---
    nemuseli, muzes vymyslet, jak to udelat.) zeby v tramvajich jezdil policajti a rikali, vy ne, vy smrdite..!? nebo ze by ridic kontroloval jizdenky? no to by se nam ty jizdni casy asi protahly.-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ANOUKE: dneska nemám dobrou náladu, tak nepruď
    ty si taky stoupáš za svou plnocenou jízdenku botama na sedačku? nejsem z Prahy, nevim, co tam mate za sedačky, ale u nás v HK je máme v busech čalouněný... a takový hnusný špinavý smradlavý psí nohy tam docela zanechaj bordel...

ad bezdomovci, nemuseli by je tam vubec poustet, to je dalsi vec
    ANOUKE
    ANOUKE --- ---
    snad pritomne automobilisty nepejskare potesim,

presvedcili ste me, uz svyho psa nenecham chcat na auta ... a byl to jediny rozumny argument, ktery tu zaznel a ktery me presvedcil, ze vam to ty vase plechovky rozezira ... a mejte si me treba za retarda, ze me to nenapadlo driv a samotnou;)

ale abych zase trochu poprudila - ad pes na sedacce v MHD, sice to nedelam, ale parkrat sem mela chut to udelat ... vzhledem k tomu, ze pes plati plnocenou jizdenku, domnivam se, ze na to ma pravo;) chau, ze obavate spiny, ale uprimne od bezdomovcu, alespon v praze, jsou sedatka daleko spinavejsi, kamardka takhle chytla dokonce svrab ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam