• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Nechteli byste vsichni trosku ubrat na emocich? :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANABEL_LEE: cece, ja zacinam mit nechut vubec ke vsemu, kdyz to tady ctu.....snad je mi milejsi znamej, co si dal k veceri o vikend sarancarta.
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: neduveryhodny zdroj, velmi. minimalne uz proto, ze pstrosa uvadi jako kozesinove zvire.))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BECKO: :D asi tak
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    tak cekej, casu dost :) slepecky pes podle zakona HZ neni, neb z nej produkty nejsou...
    BECKO
    BECKO --- ---
    argument z wikipedie mě absolutně rozdrtil
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    hele, seznam :D
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LEONKA: Děkuji.

" Speciálním případem je zcela jistě pes, který může být jak hospodářským zvířetem (pastevečtí psi, záchranářští psi, slepečtí psi, tažní psi pro psí spřežení atd. apod.) tak i domácím miláčkem."

Očekávám omluvu od oponentů.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BLO_GROS: me prijde jezeni psu hrozne zejmena proto, ze je to masozravec, kulminujou se v nem toxiny i paraziti, proste dekuji nechci
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: uz fakt omilas dokola to same, to co ja ti tu napsalo desatkrat x lidi. patjo, puz dost. a o seznamu hospodarskych zvirat ses hadal s nekym jinym
    zapome na slvo zejmena a mas seznam uplny. spolu s informaci ze pes a kocka maji ve spolecnosti jiz jasne dane spolecenske misto ti t snad nemusim donekonecna omilat ja ani ostatni...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PATISLAV: takovy seznam neexistuje, jakmile si nekdo poridi psi farmu a bude je na maso ci kuzi chovat, pes se hospodarskym zviretem stane, ale zatim u nas pes HZ neni. pokud si projedes legislativu o ochrane zvirat, nebo jaolukoliv statistiku MZe, jako HZ se tam uvadi skot, prasata, drubez, ovce a kozy. nekde i kone, kun je sice stale chapan jako HZ ale stale vice se resouva do kategorie zajmoveho zvirete. nicmene, ani HZ nemuze nikdo jen tak usmrtit, pouze pracovnik jatek za ucelem ziskani potravin, neb vet ze zdravotnich duvodu. ad kralici a drubez - drobnochovy jsou ze zakona vynaty neb nikdo nemuze ocekavat ze si deda bude na kralika volat reznika

DANKLAR:zdechliny ji jen saprofyti, predatori svou potravu zabijeji
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: vyborne ty psat umis
    krasne prispevky...
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Zkus argumentovat, jestli to svedeš. Zatím předkládáš jen štěky nebo irelevantní pseudoargumenty a nejsi schopná dodat podklady pod svá tvrzení.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    DANKLAR: aha, to by me nenapadlo.
    GIO
    GIO --- ---
    PATISLAV: absolutne mimo jsi.
    GIO
    GIO --- ---
    BLO_GROS: to jsem cekala. uz jsem to tu psala, protoze pes je spolecenske zvire, vec, ktera nekomu patri a proste ji nemuzes jen tak sezrat, jestli chces jist prase, kup si prase a ezer ho. u psa to proste at chces nebo ne takhel nefuguje. a navic uz je to zase jine tema. an samostatnou diskuzi
    BLO_GROS: navic ja indum v indii nenutim kravy , pokud ji psy v asii, o, ale my nejsme asie. pes tu ma trosku jine spolecenske postaveni.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GIO: Takže když jich je málo, tak psa pro hospodářské účely rovnou zakážeš? Stále jsi mi ještě nedodala ten kompletní seznam.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TETA_JELENA: mě psi nechutnaj´
    GIO
    GIO --- ---
    navic desne slovickaris a odvadis tema uplne jinam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam