• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    BECKO
    BECKO --- ---
    DOCKINEZ: řešila bych to s majitelem a koupila bych si špunty do uší..ty mi pravidelně leží vedle postele, protože nad náma sou dvě idiotský dupající děti a jejich máti co hraje na klavír, vedle rekonstruujou byt a štěkajících smeček tam je taky dost a já se ráda po kocovině vyspim .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Ano, resil jsem bezohlednost tech, kteri sve psy venci pred mym domem.
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: tak tojo, stejne to byla jen narazka na nasi posledni debatu zde, kdyz jsi resil hovna pred domem, jestli si vzpomminam spravne, ze...
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: jsi ubohy.)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Ale houbeles, jednou jsme s Danklarem usporadali v HK alkoholicko/magicovy dychanek a Shnekosh spolu s Dawronem nas poctili svou milou pritomnosti, nic vic za tim neni.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: nedávej fotky na nyx... a nebudou drby
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: ehm, názory a vtípky, všechno klidně smontuj dohromady...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    GIO: dej si nesledovat, mit prava, tak maznu celou tuhle debatu. se nedivim, ze predesly majitel predal admina.
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: taky by me zajimalo, od koho ty vis, kdo je muj muz, kdyz sem on diky spetce zdraveho rozumu neleze a ja s nim zas nechodim do outpostu...zeby drby.)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak tohle je tak odborna diskuze, ze to cloveku cuka koutky, nemoh bys z toho prosim udelat jinou kategorii?
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: myslim, ze zminit pred nim nektere tve nazory na psy, treba vtipek s jedy, asi bys ho nepoznal..
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: vid, chudak malej.
    TAKZE TO MNE JEN UTVRZUJE V TOM, ZE to hrajou vetsinou totalni jendosmerni zabednenci, a on nastesti neni jako vy:))
    DIVA
    DIVA --- ---
    vy ste tragičtí. lidi sou na sebe jak psi koukám ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: ad tvůj muž, taky jsem s ním hrál MTG.. docela ho lituju, je to takovej sympatak
    GIO
    GIO --- ---
    DOCKINEZ: ty jsi fakt prasteny, ono to rypnuti souviselo s tim, ze hrajes s mym muzem MTG, a byl to ftip. bože!!
    DANKLAR: co se do toho montuješ když nevíš o čem je řeč.)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: dobře ty:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    přidána anketa dle KUZMA42, další je v plánu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GIO: Ja ctu pozorne, sleduj:

Tady (DOCKINEZ) jsem se ptal Co v pripade, ze dotycny odmitne situaci resit?. Ty jsi na tento muj dotaz reagovala (GIO) tak, ze jsi napsala moji sousede to vpohode vydrzeli. bez stavebnich uprav. a pak jim bylo lito ze se stehujem a nepodrbou si ho na hlave.)). Je hezke, ze jsi mela takove sousedy (to uz jsme ale vedeli, stacilo to napsat jednou), ale otazka byla uplne jina, takze jsi to ty, kdo by mel pozorne cist.

ale ty se tam nepodivas, jsem ti to vlastne zakazala zejo

Reknu ti jedno male tajemstvi - je mi to uplne jedno. Clovece, ty delas, jako kdybych nesnil o nicem jinem, nez o navsteve tvy domacnosti :-) Ale jen pokracuj, je hezky sledovat, jak nedokazes udrzet myslenky a vytahujes naprosty OT.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    GIO: to ja si radsi rejpnu do blbce osobne nebo tady v praci do jahodovyho dortiku:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: ale bude, ovšem pouze někde jinde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam