• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      THERESSA
      THERESSA --- ---
      PATISLAV: no vidis,dekuji za upozorneni,uz sem z tech pejsku tak unavena,ze ctu vsechno jen tak jak me se libi,takze nabidku beru zpet,zadny pokusy a stekanatky nebudou ,)))

takze se nejen omlouvam za vyruseni ale i naruseni diskuze ,)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      THERESSA: tohle je tak trochu antipejskařská diskuze, takže ledaže bys je tu nabízela na pokusy nebo papání ;)
      THERESSA
      THERESSA --- ---
      omlouvam se za vyruseni z diskuze,ale nemel by nekdo zajem o stenatko (pes) krizence rhodesianskeho ridgebacka (mama krizenec labradora a ridgebacka a tata cistokrevny ridgeback) zbyli nam posledni dva kluci bez ridge,pristi tyden jim uz bude 8tydnu,jsou ockovani,odcerveni,chtela bych za jednoho 1500,- at se mi alespon neco vrati.
      fotky mam bohuzel,zatim jen kdyz byli uplne mali,snazim se dat este dohromady nejaka videa,pac je to lepsi,nez je fotit,ale trva to,tak davam aspon neco ...
      tak kdyby mel nekdo zajem,prosim,ozvete se do posty ,)
      stenata:
      http://theressa.rajce.idnes.cz/stenata/
      http://kaczert.rajce.idnes.cz/21.4.2008_-_stenata/
      http://kaczert.rajce.idnes.cz/14.4.2008_-_stenata/

mama Ami:
      http://kaczert.rajce.idnes.cz/Ami_a_Maggie_/#22072007153.jpg
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Hnojit se musí. Koukni do Brazílie, tam nehnojí a tak musí vypalovat další pralesy. Jo jo...
      JELLY
      JELLY --- ---
      musim opet chvalit dejvice ... moje rodna ctvrt je dostatecne zasobovana a pytliky na kazdym rohu...je ale fakt ze co se ukaznenosti obcanu tyce je to horsi.. je to tu stavene co blok to park, parky sice krasne, ale zahnojene jakbysmet:/
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DAN9K: Mám opačný pocit, sice je víc lidí, co dávají hovna do pytlíků, ale zase přibylo psů... ad zkracování cesty, dneska se mi to cestou na oběd málem dost nevyplatilo - hovno jako řemen...
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DAN9K: Jde o to, jestli jsi postupen času dospěl a přestal si zkracovat cestu přes trávník, nebo pokud už do toho trávníku vlezeš, koukáš pod nohy.
      DAN9K
      DAN9K --- ---
      DANKLAR: No já myslím, že se to v průběhu let změnilo takřka rapidně. Si pamatuju, jak rád jsem jako školák na prvním stupni základní školy chodívával zkratkou přes trávník a ve škole pak všichni téměř vždy nadávali, jak jim to smrdí. Dnes se to o deset let později děje jen výjimečně :-)
      UCKO
      UCKO --- ---
      BLACKSKY: Chvályhodné!
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DANKLAR: :-) u nás v ulici není skorem žádný trs trávy...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: ty jsi prostě takový ideál pejskaře

ovšem jestli je to nějak rapidně lepší, to nevím, mě přijde, že na všech travou porostlých místech těch hoven přibývá...
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      BLACKSKY: Spravne, obcanska angazovanost ma smysl :)
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      Musím se pochlubit.
      Nedávno jsem se přestěhovala do Resslovi ulice a ke své nespokojenosti jsem zjistila, že v celé ulici nejsou koše na odpadky, natož pytlíky na bobky. Jeden je jen u kuchyní Koryna a další až v Průmyslové ulici. Chodník podle toho také vypadal. Nikdo z pejskařů se neměl k tomu, aby nosil bobky až na jeden či druhý konec ulice.
      Jak málo ale stačilo. Zavolala jsem do technických služeb a po pár telefonátech se v cca středu ulice objevil koš. Musím říct, že dnes už je to s úklidem pejskařů po svých miláčcích minimálně o 90 % lepší. Mám radost.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DIVA: to je tedy velká pravda, pes je taky zbraň...
      DIVA
      DIVA --- ---
      manipulace psem by měla být po požití zakázaná stejně jako řízení auta

venčím si venčím když tu se ze tmy začnou ozývat výhružky typu uvidíme kdo z koho, někdo odejde bez hlavy atd, blíží se ke mě opilá socka s 50kg psem kterého drží jen díky tomu že má ten provaz důkladně zašmodrchaný kolem ruky. to mě poser. teda málem sem se připosrala já ;) strachy

pokutovala bych to. nechala bych ňákou toleranci, ale s páníkem pod vlivem je pes ruská ruleta :(
      SYLVIK
      SYLVIK --- ---
      To mi přípomíná zábavnou historku mojí kámošky - ležela v posteli, na něco koukala v televizi a pod postelí (hned vedle ní) ležel její pes. Zvedla se, že se půjde napít, šlápla na psa, pes se lek, ona taky, upadla, rozbila si bradu a jela do Motola na šití..Psovi se nic nestalo :) no jo, ležel v nepravou chvíli na nesprávném místě. (Kdyby byl v posteli nic se nestalo:):) ).
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      SYLVIK: chtěl jsem říct, že pokud já po pěti pivech v hospodě hrajíc šipky šlápnu nechtěně na něčího psa, kterej se tam všude povaluje, chvíli tu a chvíli tuhle, tak to není moje chyba... taky jsem psa měl (měli jsme doma několik psů po sobě)

OT to určitě není, věř mi
      SYLVIK
      SYLVIK --- ---
      To myslím že patří do jiné diskuze ÷)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      SYLVIK: po pěti pivech to není obvyklá situace... (teda si jak pro koho, že?)
      SYLVIK
      SYLVIK --- ---
      myslim, že člověk, který má psa na volno, tak asi ví, co dělá.. A jestli ne, je to vůl.
      Ale je zase fakt, že lidi co psi mají, či měli, tak ví kam šlápnout a obvykle na ně nešlapou :))
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: no, dobrý... nenalijou mu a tak si jde do večerky pro lahváče... jeje, ten by letěl, kdyby tam byl Vlasta...

Koukám, že zrovna tihle lidé jsou přesně těmi majiteli psů, kteří kazí jméno ostatním. Jako fakt je hnus, aby se člověk bál, že ho v hospodě pokuše pes. Já osobně jsem už párkrát na nějakýho šlápnul (nechtěně) a pěkně ve mně vždycky hrklo, jestli se nepomstí... asi bych pak pokousal majitele.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam