• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      SYLVIK: chtěl jsem říct, že pokud já po pěti pivech v hospodě hrajíc šipky šlápnu nechtěně na něčího psa, kterej se tam všude povaluje, chvíli tu a chvíli tuhle, tak to není moje chyba... taky jsem psa měl (měli jsme doma několik psů po sobě)

OT to určitě není, věř mi
      SYLVIK
      SYLVIK --- ---
      To myslím že patří do jiné diskuze ÷)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      SYLVIK: po pěti pivech to není obvyklá situace... (teda si jak pro koho, že?)
      SYLVIK
      SYLVIK --- ---
      myslim, že člověk, který má psa na volno, tak asi ví, co dělá.. A jestli ne, je to vůl.
      Ale je zase fakt, že lidi co psi mají, či měli, tak ví kam šlápnout a obvykle na ně nešlapou :))
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: no, dobrý... nenalijou mu a tak si jde do večerky pro lahváče... jeje, ten by letěl, kdyby tam byl Vlasta...

Koukám, že zrovna tihle lidé jsou přesně těmi majiteli psů, kteří kazí jméno ostatním. Jako fakt je hnus, aby se člověk bál, že ho v hospodě pokuše pes. Já osobně jsem už párkrát na nějakýho šlápnul (nechtěně) a pěkně ve mně vždycky hrklo, jestli se nepomstí... asi bych pak pokousal majitele.
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DANKLAR: Myslím že to bylo ve čtvrtek bo tak nějak, byl tam Matrix a další tři lidi, s sebou měli tuším 3 bo 4 psy. Jako obvykle byli na volno a pohybovali se po Drakovi dost neorvale a hlasitě. Jeden tak nějak pobafával (štěkal) a Vertol jim řekl, ať si je spacifikují. K nápravě ale nedošlo a tak Vertol řekl Matrixovi, že mu nenalije. Do toho jsem přišlá já se psem a pivo jsem dostala. Ihned jsem si vyslechla (jen za zády) jak je možné, že já můžu se psem přijít a není to taky problém. Známe Matrixe. Nic nepochopil a doběhl si do večerky pro lahvové. Psi později přeci jen přivázali, ale hluku se stejně moc nevyhnuli. Více jsem se o to nestarala. Dala jsem si své 2 piva, vzbudila jsem psa a valila domů.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: Tak to je dobrý! Nemáš víc podrobností?
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      BLACKSKY: Beru zpět. Jestliže okamžitě se Špekem nezačnou pracovat, nechci být u následdků jeho beneolentní (ne)výchovy. Není to tak dlouho, co se ohnal po Vertolovi, při několikátém pokusu ho vyhnat z pozabaru. Díky Vertolově výbušnosti a netoleranci jistých aktérů (pejskařů) se to ve Drakovi zvrhlo v celkem zajímavou situaci. Je pravda, že jsem přišla až tak v polovině děje, ale byla jsem do toho chtě nechtě zatažena. Ve Drakovi bylo více psů jak hostů a tito psi byli puštěni na volno. nejen že jich byla celkem slušná smečka, ale mimo to se projevovali celkem hlasitě. Ano, taky jsem tam měla Rendyho, ale okamžitě jak jsem přišla, jsem ho přivázala pod stůl a on usnul.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Tak z anket jasně vyplynulo, že bychom chtěli, aby se psi pořádně učili poslouchat. A taky, že se to tak spíš děje, než neděje... takže můžeme být spokojení, ne?

Nyní už jen naučit se chovat majitele...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: Mě se to líbílo...
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DANKLAR: Ano, poněkud krkolomně vysvětleno. Přiznávám se a uznávám svou chybu. :-)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: "odehnat se dá" to je dobrý:o)
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DOCKINEZ: Tak se hned nesmíš čílit, jen jsem reagovala na tvůj příspěvek a to nijak popudlivě, snad, pokud to tak vyznělo, tak se moc omlouvám.

Bohužel zrovínka špek na mně nepůsobí jako úplný nevychovanec. Pro život ve městě to celkem ujde. A odehnat se dá.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: jsem tě přehlíd, neslyší na svoje jméno, jasně:o)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      BLACKSKY: Kam? Treba za bar a dozadu do kuchyne, jak proste. A o duvodu otravovani se s tebou nijak nepru, pouze konstatuji skutecnost. Koneckoncu se aktualne bavime o vychovanych a nevychovanych psech a tohle zvire je prima ukazkou druhe kategorie, nemyslis?

DANKLAR: Souhlas.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: no jo, já viděl tuhle v nějakejch těch nejlepších videí ze světa něco z USA, tam psa u bouračky řešili... u nás jsem to fakt zatím neslyšel

BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      jop, tak jsem se včera "zamyslela" při sledování zpráv, všimli jste si, že když je někde dopravní nehoda, řeknou třeba: auto na šrot, řidič odvezen do nemocnice a spolujezdec nepřežil. Nikdy ale nemluví o psech. Nikdy. Ani jednou jsem neslyšela: Auto na šrot, pes na bez hlavy a řidič mrtev. Mám jen já takový dojem, nebo to tak opravdu je? Pejskaři nebourají? Vždyť média by se přeci vyžili na záběrech mrtvých psů, koček...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DOCKINEZ: tam jsou beztak všichni psy pěkně zhulený:o) brát psa do hospody je týrání zvířat, když tam nemůžu z kouře dýchat já, tak pes sotva...
      BLACKSKY
      BLACKSKY --- ---
      DANKLAR: :-) neví jak se jmenuje panička bo nesliší na své jméno?
      DOCKINEZ: leze kam nema? hmmm. Kam? Otravuje, protože mu to bylo jako štěněti dovoleno všemi a vždy, tak proč by v tom měl teď vidět rozdíl?
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DANKLAR: Nebo v draku toho matrixova psa, kterej leze kam nema a otravuje :)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BLACKSKY: jasně, dost se to odvíjí od toho, kdo kam chodí... já potkávám nejvíc ratlíka od sousedky, který ani neví, jak se jmenuje
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam