• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já myslím, že lidi "trpící" kynofobií (nebo třeba jako já zvýšenou obezřetností :D) jsou paradoxně ti normálnější, než ti, co psům důvěřují. Milovníci psů se zbavili dávných instinktů a těm, kteří si je zachovali, vystavují chorobopis :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKBITCH: Hezký příspěvek. Jak pravdivý. Další důkaz o existenci neuvěřitelného pocitu pejkařů, že všichni ostatní lidé milují jejich pejska stejně jako oni.
    BLACKBITCH
    BLACKBITCH --- ---
    Opet se proti mne dnes rozbehl pes, i kdyz byl nevelkeho vzrustu, a jeho pupkaty panicek, ktery venci psa jenom proto, aby si mohl venku zakourit, aniz by ho videla manzelka, mi rekl "Se nebojte, slecno, on nekouse, si vas jen ocucha" a bodre se na me usmival.
    BOZE! Mne je jedno, co ma ten pes se mnou v planu, jestli mi chce pochcat nohu, ocuchat me, nebo me zakousnout, pokazdy, kdyz to chlupaty, uslintany, zubaty zvire vidim, jak se na me riti, tak me poleje smrtelnej pot a adrenalin mi zacne strikat usima. Chapu, ze nelze psa uhlidat vzdycky, ale prosim, kdyz vidite nekoho, kdo se boji, tak si toho psa od dotycneho alespon odvedte. O slovicko "prominte" uz mi tolik nejde, ale bez reci, ze pejsanek je hodnej, jenom me takhle zdravi, by se mi taky zilo lip. O tom, ze pes by mel byt na voditku, pokud jeho venceni probiha ve verejnem, pomerne frekventovanem parku nedaleko centra mesta, ani nemluve.
    Potrebovala jsem se nekde vyzurit, sorry, ale fakt mam ze psu strach...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DAN9K: radší běž do jehněčího, 1.500 za kus je imho docela dost
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    ale tak já bych si štěnátko docela dal :-)
    THERESSA
    THERESSA --- ---
    PATISLAV: no vidis,dekuji za upozorneni,uz sem z tech pejsku tak unavena,ze ctu vsechno jen tak jak me se libi,takze nabidku beru zpet,zadny pokusy a stekanatky nebudou ,)))

takze se nejen omlouvam za vyruseni ale i naruseni diskuze ,)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    THERESSA: tohle je tak trochu antipejskařská diskuze, takže ledaže bys je tu nabízela na pokusy nebo papání ;)
    THERESSA
    THERESSA --- ---
    omlouvam se za vyruseni z diskuze,ale nemel by nekdo zajem o stenatko (pes) krizence rhodesianskeho ridgebacka (mama krizenec labradora a ridgebacka a tata cistokrevny ridgeback) zbyli nam posledni dva kluci bez ridge,pristi tyden jim uz bude 8tydnu,jsou ockovani,odcerveni,chtela bych za jednoho 1500,- at se mi alespon neco vrati.
    fotky mam bohuzel,zatim jen kdyz byli uplne mali,snazim se dat este dohromady nejaka videa,pac je to lepsi,nez je fotit,ale trva to,tak davam aspon neco ...
    tak kdyby mel nekdo zajem,prosim,ozvete se do posty ,)
    stenata:
    http://theressa.rajce.idnes.cz/stenata/
    http://kaczert.rajce.idnes.cz/21.4.2008_-_stenata/
    http://kaczert.rajce.idnes.cz/14.4.2008_-_stenata/

mama Ami:
    http://kaczert.rajce.idnes.cz/Ami_a_Maggie_/#22072007153.jpg
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Hnojit se musí. Koukni do Brazílie, tam nehnojí a tak musí vypalovat další pralesy. Jo jo...
    JELLY
    JELLY --- ---
    musim opet chvalit dejvice ... moje rodna ctvrt je dostatecne zasobovana a pytliky na kazdym rohu...je ale fakt ze co se ukaznenosti obcanu tyce je to horsi.. je to tu stavene co blok to park, parky sice krasne, ale zahnojene jakbysmet:/
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DAN9K: Mám opačný pocit, sice je víc lidí, co dávají hovna do pytlíků, ale zase přibylo psů... ad zkracování cesty, dneska se mi to cestou na oběd málem dost nevyplatilo - hovno jako řemen...
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DAN9K: Jde o to, jestli jsi postupen času dospěl a přestal si zkracovat cestu přes trávník, nebo pokud už do toho trávníku vlezeš, koukáš pod nohy.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DANKLAR: No já myslím, že se to v průběhu let změnilo takřka rapidně. Si pamatuju, jak rád jsem jako školák na prvním stupni základní školy chodívával zkratkou přes trávník a ve škole pak všichni téměř vždy nadávali, jak jim to smrdí. Dnes se to o deset let později děje jen výjimečně :-)
    UCKO
    UCKO --- ---
    BLACKSKY: Chvályhodné!
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: :-) u nás v ulici není skorem žádný trs trávy...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: ty jsi prostě takový ideál pejskaře

ovšem jestli je to nějak rapidně lepší, to nevím, mě přijde, že na všech travou porostlých místech těch hoven přibývá...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BLACKSKY: Spravne, obcanska angazovanost ma smysl :)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    Musím se pochlubit.
    Nedávno jsem se přestěhovala do Resslovi ulice a ke své nespokojenosti jsem zjistila, že v celé ulici nejsou koše na odpadky, natož pytlíky na bobky. Jeden je jen u kuchyní Koryna a další až v Průmyslové ulici. Chodník podle toho také vypadal. Nikdo z pejskařů se neměl k tomu, aby nosil bobky až na jeden či druhý konec ulice.
    Jak málo ale stačilo. Zavolala jsem do technických služeb a po pár telefonátech se v cca středu ulice objevil koš. Musím říct, že dnes už je to s úklidem pejskařů po svých miláčcích minimálně o 90 % lepší. Mám radost.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: to je tedy velká pravda, pes je taky zbraň...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam