• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Zajímalo by mě, jestli všichni ti, co odpověděli v anketě "ne", někdy podobnou situaci zažili, třeba s rotvajlerem nebo dobrmanem.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: Když nepočítáš GIO, která se z ankety sama vyřadila, je to skoro půl na půl...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OK, v tom pripade NO FEAR :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: Budeš se muset narvat do již zveřejněných možností, nějak jsem neobjevil tajemství editace ankety...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: No, taky dost zalezi na tom, jestli si to napr. svistim na bicyklu :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: myslíš podle stavu zhulenosti:o)?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Uvital bych nejakou zcela obecnou moznost "jak kdy" :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Je na nástěnce, jasně...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Nová anketa, dokonce je veřejná!
    DIVA
    DIVA --- ---
    danklar je takový selektivní gentleman, jen pro vip ;)
    ..takže když někdo nění gentleman, chová se jak hovado i ke svým blízkým? :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GIO: Jasně, ty víš prd, jakej jsem gentleman. Možná proto, že se tak chovám jen k dámám, takže jsi to nepoznala na vlastní kůži:o)
    GIO
    GIO --- ---
    DANKLAR: ty a gentleman? hehe, no minimalne jsi pobavil.
    :-)

jinak pojem nadsazka nutne neznamena cynicky pseudohumor, jen tak pro uplnost.)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: OK, ale jistě budeš souhlasit, že je vhodné a přirozené mít strach ze psa na volno, kterýho neznám a který mě reálně může ohrozit, že?

ad jinak teda promin, ale ty s tvejma radama ve stylu "pokud na tebe pes zavrci, musite ho nechat utratit"
    Jestli máš na mysli, jak jsme "radili" kachně, co se psem... v tom případě nepoznáš nadsázku. Ale abys viděla, že jsem gentleman, PROMÍJÍM TI.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: Pokud bys věděla něco o psech, tak např. je velice důležité při jejich výchově k nim přistupovat jako k šelmě... musíš respektovat jejich přirozenost. Ty jsi asi jedna z těch, kdo si myslí, že pes je hračka, viď? Ne, opravdu není. Je to šelma, se všemi znaky šelmy, včetně začlenění ve smečce a chování šelmy ve smečce. Takže zase nemáš pravdu...

A mě to naopak přestává bavit, vysvětlovat ti věci, které inteligentní a průměrně vzdělaný člověk zná.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: Podívej, je vidět, že nechápeš základní vztahy v přírodě... ale jinak samozřejmě právo na svůj názor máš...

Hele, co teda je podle tebe pes, když to není šelma? Hm? Povídej!
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    TYNA_DOLITA: No, já se každýho neleknu (nebojím), ale pitbulla zrovna jo. A ano, je to velmi přirozená reakce se bát šelmy, nad kterou nemám kontrolu a která mě může ohrozit na životě, ev. na zdraví... nepřirozené je, když se nebojíš... A dokážu pochopit lidi, co se bojí i malých psů, ne každý má moji fyzickou zdatnost, že se třeba ubrání nasranýmu pudlovi:o) (např. stará babička). Takže má samozřejmě právo na to, nepřijít do styku s takovým zvířetem bez vodítka.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DAN9K: Přesně tak. Přirozená reakce, stejně tak, jako když vidím cikána, držím si peneženku v kapse:o)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Dávat paní za vinu, že se lekla, je blbost. Já se leknu každýho psa, co je bez vodítka...přirozená reakce :-)
    BLACKSKY
    BLACKSKY --- ---
    DANKLAR: Však já ho neobhajuji a to si piš, že Grof už na volno nebude, jistě né v okolí domu ani na ulici. :-P
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BLACKSKY: No, já když vidím pittbula na volno, mám z něj taky strach. S tím musí majitel počítat, že jo... ono se není čemu divit, když takovej pes umí bez problémů zabít (zmrzačit, znetvořit - zaškrtněte vyhovující). Těžko můžeme dávat té paní za vinu, že se lekla... Já bych teda hlasoval (trval na tom), že dotyčný pejska už na volno v okolí baráku mít nebude. Bez pardonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam