• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DIVA
      DIVA --- ---
      PATISLAV: dokud nemá "volno" řídí se předchozím povelem (k noze, ke mě, počkej, pomalu, zůstaň atd..). volno znamená něco jako rozchod, tzn může (a má) se ode mě vzdálit a zabývat se vlastníma "problémama" (stopovat, kálet a močit, seznamovat se ap)

tzn na volno ten "zlý" velký pes automaticky jde pryč od paničky. a lidi kteří panicky reagujou už na skutečnost že jde se mnou na základě vlastní vůle bez fyzického pouta nabíhají na infarkt ;) pakliže mají agresivního psa a můj pes nemá náladu po sobě nechat peskovat, zařídí milému (tedy nemilému) ratlíkovi kolotoč kolem běsnícího majitele ;) chodí s košíkem a má krapet úsudku, takže žádné reálné riziko nevychovanému zvířeti nehrozí :) jen zasloužená porce stresu pro nepříjemné spoluvnčící no ;)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      DIVA: tvůj pes na pokyn "volno" začne řádit? :) Nedovedu si moc představit, jak se pes takový příkaz naučí :)
      DIVA
      DIVA --- ---
      já na nevychované pejskaře reaguju taky značně nevychovaně :) takže to schvaluju

zvlášť když mi majitelé nevychovaného agresivního psa zmítajícího se na vodítku začnou nadávat za to že můj vychovaný pes chodí bez vodítka. obvykle následuje povel "volno". když už si stěžujou, aspoň mají na co
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      PATISLAV: ze zpovědnice
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Zmlátil jsem souseda

A jestli z toho budu mít tahanice, tak ho zmlátím ještě jednou.
      Víte, šel jsem se svým psem po ulici jen něco édnést kamarádovi, který bydlí kousek od mého bytu. Ano, můj pes šel bez vodítka, ale to, protože tak chodíme často a problém v tom není - pes mě poslouchá.
      Jenom že sousedův pes začal na moji fenku, jako vždy, štěkat jak pominutej a tím to začalo. Nazval mě kokotem, že prý můj pes dělá neustále bordel ( hm, můj pes - beze srandy - neštěká, nedělá bordel před jeho dveřma, prostě nic ), ale chyba je namé straně. Tento důchodce začal, že budu platit pokutu, že na mě zavolá policii - protože na veřejné cestě nemám psa na vodítku. No, zezačátku jsem ho bral s rezervou, ale poté co mi začal nadávat a řvát na celou ulici tak jsem se neudržel a prostě mu jednu natáhnul. Na to vyšla jeho manželka a seřvala ho, aby se uklidil, že na jeho řeči nneí nikdo zvědavý.
      soused nahoře 35
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      BJETUSH: snad stene. dospelej pes - to bych myslela ze ne. sousedu pes, chudak, vzdycky zechcal podestu i schody, dost na nej ryceli nez se rozhoupali k vetovi.

mel nador prostaty. v te dobe uz inoperabilni.

KUZMA42
      KUZMA42 --- ---
      No jo no lidi jsou prostě hovada, máme na baráku jedny a ty zásadně venčej čubu na společnym dvorku a ten je z důvodu smradu pro nás nepoužitelnej. Pochcaný schody jsou nepříjemný, ale ještě lepší je dvakrát ročně hárající čuba a místo schodiště krvaví údolí :-(
      DIVA
      DIVA --- ---
      PATISLAV: pes se do taštičky nevleze ;)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Dneska jsem v metru viděl jednu moc hezkou pejskařku s moc milým a hezkým pejskem. Čoklík poslušně seděl v taštičce a ani nedutal. Prostor nezabíral skoro žádný, nesmrděl, neštěkal. Víc takových pejskařek a pejsků :).
      BODLINKA
      BODLINKA --- ---
      štěně radostí často neudrží, dospělý a zdravý pes by věru měl. leda by nebyl venčený dostatečně často...

uklízet by po něm ale měli. pak to dopadá tak, že já za svou čubu, která neuchcává dostávám zjebáno, pač nám po baráku močí nějaký jiný psík, jenže my jsme se přistěhovali naposled, tak za to můžeme my no...
      DIVA
      DIVA --- ---
      taky bych se přimlouvala za návštěvu veteriny. nemyslím že zdravý pes neudrží moč radostí z toho že jde na vycházku
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      BJETUSH: Náš pes taky uchcával cestou ven, říkali jsme, že je to radostí.
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      UCKO: doporuc jim navstevu veterinare, to vypada, ze je nemocnej. bez legrace.
      UCKO
      UCKO --- ---
      DANKLAR: nestírá se. vytírá se 1x týdně. Moc ty chcanky vytřít nejdou. Zůstávají tam fleky
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      UCKO: Tak to je už trochu moc. Chudáci sousedi, muset každej den stírat celej barák...
      UCKO
      UCKO --- ---
      SKRITEKB: svět je plný zajímavých názorů ;)
      http://www.blog.bestak.cz/ryma-nejlepsi-pritel-cloveka
      SKRITEKB
      SKRITEKB --- ---
      UCKO: hmmm...zajimavy nazor teda......pravda, zechcany schody ekl.....ale auto si neponunas, nepochovas......nevis o co prichazis:-)
      UCKO
      UCKO --- ---
      Na hovna jsem si již zvykl, takže novinka.
      Nastěhovali se noví sousedé. Když přijdou z práce a jdou vyvenčit psa, tak radostí zechčije schody od shora až dolů.

Dokážete si to představit? Schodů jo pochcaná půlka, na "odpočivadlech" zechcáno komplet. Tam je vidět, že se točí do kolečka.

Myslm, že pes není nejlepší přítel člověka. Nejlepší přítel je auto ;)
      DIVA
      DIVA --- ---
      DANKLAR: bodejť!
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DIVA: Takový nešvar jistě neodhalíme, na to máme tebe:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam