• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    možná by pomohlo změnit název diskuse na "psiska a....", to by to bylo snad všem jasný :-)
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    DANKLAR: njn, měla bych se nechat zavřít do ústavu pro choromyslné ......
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    treba to ma znamenat "kouknete, jak jsou hnusny. a ani kolem nich nemusi byt nadelano"
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: jojo, je to smutný
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DANKLAR: ledaže by tématem bylo: lidi, co jsou tak hloupí, že nedočtou název klubu dál než za polovinu.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KAMALA: Tohle nějak souvisí s tématem?
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LOULOU: jestli ještě nějaký trávníky zbydou...
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    DANKLAR: :-D diskutujici jsou fakt podivni lide...
    Naproti firme mame maly zeleny placek, na ktery chodi pani s rotvajlerkou - a ze to je hromada, vedle sice stoji kos a pytliky, ale pani ma ten nazor, ze "na trave to prece nevadi." :-D Tomu taky rikam nazor!

Ale ze tam beha jeji pes, ja, moji psi a vsichni dalsi a nosi si domu pri neopatrnem slalomu hovnousky, to je ji jedno.

Dalsi skupina jsou lidi s malymi pejsky, kteri maji prece mala hovinka, a ta se prece taky uklizet nemusi...

No, doufam, ze se takove nazory zmeni a jednou bude travnik zelena plocha, na kterou si lze sednout.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Takový kratší článek o pejskařích v Reflexu - http://www.reflex.cz/Clanek37371.htm

V komentářích je vidět, že jsou skutečně "lidé", kteří věří, že když zaplatí poplatky za psa, tak by to po nich měl někdo uklidit.
    UCKO
    UCKO --- ---
    UCKO: Tak se psovi musím omluvit. Majitel to na psa svedl, aby se nepřišlo na to, že je to do chemek, z kterejch vesele vařil pervitin.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    Ja jsem pejskarka, mam dva psy a poctive uklizim (jako blbec), protoze poskakuji za psem mezi minovym polem hovnousu. Na to jsem si uz jaksi neochotne zvykla.
    Ale co me rozseka, je ocurany roh u vchodu do domu! Smrad k bl*ti. Pes vykona veskerou potrebu na roh u vchodu a co udelaji ostatni pejskove? To same...

Vrchol ignoranstvi je, ze kdyz jsme jednou z auta zahledli pejska, jak cura na jiny "nas" roh a, podotykam, slusne ji rekli, jestli by si priste mohla pejska ohlidat, zacala mecet, ze se snad moc nestalo a blablabla misto toho, aby se omluvila! Pak to slo samo v hadku...

Ocurane popelnice, domy apod. to je maso! Hovinko v trave vem cert, s prvnim destem skoro zmizi, ale pocurane rohy nezmizi nikdy!!!

Na popelnice jelu roztok se savem, chvili to vydrzi, ale druhy/treti den opet to same.
    Co lít na roh domu? Mam zalevat dum? :-O

Dalsi neprijemnosti je, ze nam po dome (cinzovni dum cca 20 bytu) beha pes na volno, ne jeden, a neprijemne steka! Jeden dobrman (ale pry je to stene, tak steka!) a border kolie - ta me jednou pred mym vchodem vystekavala! To je maso! Jesteze jsem nemela ty sve dva, byla by vice nez 100% bitka!
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JANOS: Mně byla jasná pointa dřív, než jsem to dočetl. Hned mě napadlo: "tak to byl určitě nějakej Čech" :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Tady v Svycarsku jsem videl lidi sbirat hovna po psovi pri venceni V LESE. Mozna proto ze jim ten les nepatril, nebo nechapu co je k tomu motivovalo. Ale posledne jsem taky videl chlapka co tahl dva ratliky, posral s nima celej chodnik a odesel jakoby nic. No a kdyz me mijel tak jsem zjistil ze mluvi cesky :)))) Nj, civilizace.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DIVA: Ale to bysme se připravili o zábavu:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BARUSSS: Heh, bavíš mě. Jestli máš představu, že když někdo na internetu napíše urážku, musí být za monitorem rudý vzteky, tak jsi tady na těch internetech asi hodně čerstvá.
    DIVA
    DIVA --- ---
    SMARTCHIN: aha, tak tady mezi barákama moc vysoké trávy nemáme, celkem se tu o to město stará. jinak ten papírový sáček se skládací lopatkou mi příde vcelku k manipulaci fajn. ale dobře tak, dycky líp než bys to nechávala chodcům v cestě ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam