• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      KUZMA42: A teď si představ ty tuny hoven v Praze:)
      Jak se teď udělalo hezky, byl jsem na procházce a všechny travnatý plochy v HK jsou zadělaný úplně brutálně. A mezi tím si hrají děti. Láska k pejskům se u některých lidí přestavila v nenávist k lidem.
      KUZMA42
      KUZMA42 --- ---
      Je zajímavé, že všichni co maj psa si po něm uklízej :-)

"Za čtyři dny tak z frekventovaných ulic (třída V. Klementa, náměstí Republiky, Havlíčkova, Na Radouči, 17.listopadu, U Stadionu, Jiráskova u Modré Hvězdy i Laurinova) sesbírali zhruba 250 kilogramů psích exkrementů!" (stav po zimě v MB)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      EFI: V pohodě, nezabředávej. Zjevně stejně nemáš v zásobě nic moc světoborného. Srovnávat volně žijící holuby se psy, za něž je někdo konkrétní zodpovědný, je mírně řečeno legrační. A to je jen začátek, ty další humornosti už se mi ani rozebírat nechce.
      EFI
      EFI --- ---
      PATISLAV: nechci se tady zabředávat do nějaké diskuze.......
      mmchd co třeba holuby, ty taky serou všude i na lidi, no a nejhorší jsou lidský hovna, kdy je v nich zapíchlej ještě hajzlpapír.a není mi příjemné když jdu po ulici a předemnou chlap ochcává keř. Je to všechno o výchově společnosti.
      A stejně jako vychovávat by jsme měli i pomáhat......
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      EFI: zkus tady v klubu najít jediný příspěvek, který by tvrdil opak :)
      EFI
      EFI --- ---
      PATISLAV: řešíte tu hovna, ale pejsci za to nemohou.....
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      Mno, na kafilerii bych klidně přispěl, ale útulek?
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      STHENO: Ne!
      STHENO
      STHENO --- ---
      Ahoj, mate tip na nejaky dobry cvicak v Prahe a okoli?
      SEPTUM
      SEPTUM --- ---
      :)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      + zkusenosti s pristupem "provokace > konflikt > svatousek" a snizeny prah vnimani bolesti :-)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      PATISLAV: Korba ani blázen není, tipoval bych mix spravedlivého hněvu a kocoviny:)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      DOCKINEZ: nikdy jsem nezaregistroval tvou fotku, ale vždycky jsem si tě představoval jako spíše někoho vyzáblejšího. Teď to vypadá, že jsi buď pěkná korba nebo úplný blázen :D
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Povidani o stretu s pejskarem-skinheadem

[ DOCKINEZ @ Hradec Králové ..... salón republiky? ]

(lituju pejska, ze ma za panicka bezmozka)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      SNELA: třeba šavlí?
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      SNELA: Copak já, ale pan Novák, to je jinej kádr:)
      SNELA
      SNELA --- ---
      DANKLAR: bych chtěla vidět jak pícháš do oka psa, kterej na tebe utočí :-DDDDDDDd
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Taky zajímavý.

http://www.novinky.cz/krimi/184278-rotvajler-na-frydecko-mistecku-prekousl-diteti-obe-ruce.html

A zase p. Novák z Tučap:))

Petr Novák, Tučapy

Pátek, 13.listopadu 2009, 10:48:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | -25

Ty čokle fakt utratit do jednoho.Jinak pokud na vás zaútočí pes, třeba jen štěkáním, píchnout do oka.Si to ale velmi rychle rozmyslí, no co má ještě jedno.To už není přítel člověka , ale obtížná škodlivá havěť.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam