• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: pointa je v tom, že kočky si většinou hledí svého
    DIVA
    DIVA --- ---
    YAMAJKA: takže psy nebrat ptž sou nevychovaní a pointa: kočky sou lepší? .)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    SMARTCHIN: no jasny, o to smutnejsi je, že to potvrzuje to, že svět je plnej kretenu, protože vychovanej pes je tak jeden z 50ti..
    k psum by se mela prodavat prirucka, jak vychovat tu určitou rasu..
    kočky sou lepší :)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    YAMAJKA: Já bych teda upřímně radši píchla včeličku tátově přítelkyni. Takhle zprzní psa jen úplnej debil, s prominutím.
    Taky nesnáším nevychovaný psy, ale oni za to nemůžou. Dementní jsou jen lidi, co je k tomu dovedli. Kvůli takovejm lidem vznikají kluby jako tenhle... Vychovanej pes, kterýho majitel nenechá ochcávat všechno možný a po kterým sbírá exkrementy je náhodou docela fajn.
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: konzervy nejí, jí jenom kočičí granule, a to co mu dává táta (jabka, maso,rohlík, etc) a riskovat že si otravim vlastního otce nemužu :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nejaka ta prosla konzervicka s psim zradlem by mohla pomoci :-)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: já věřím, že to již nebude dlouho trvat a natáhne bačkory
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YAMAJKA: Naprosto :)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    a přece se nenecham vyhnat psem z domu..
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: je mi dvacet a momentalne sem si konecne po pul roce nasla job, kerej jeste nemam sto pro jistej, staci jako vysvetleni? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YAMAJKA: Tak proc nezahnes kramle?
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    PATISLAV: myslíš, že mě to nenapadlo? :D ale to je na mě moc drastický, ja bych to nedokázala.. leda bych ho vzala aby mu píchli včeličku a v klidu bezpolestně zdechnul! jenže to nikdy nedovolí.. sem tu sama proti třem (macecha, jej dcera a MUJ tata!)
    a co je nejhorší - muj táta psy nesnášel, nakopával je, všechno byly debilní čoklové.. no tohodle chvílinesnášel ale protože to je malá hnusná vlezlá krysa, tak si ho nakonec oblíbil - normálně ho občas chválí když udělá hovno - když na něj macecha řve a chce ho vyhodit ven, tak táta ho veme a schovává ho a řiká mu, že za to nemuže že ho naučili dělat hovínka doma, a že je malý štěňátko a další takový ty sladký keci.. to bych si dala dycky kulku..
    já a kočka na to nemužem už koukat.. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mozna lepsi (a prijemnejsi) moznost je najit si zazobanyho nabijece a odstehovat se k nemu s radostnym vedomim, ze ostatní trpej dal :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    YAMAJKA: Co nějakej jed na krysy? Už jsi o tom uvažovala? Ona si pak sice koupí novýho psa, ale toho už budeš moct vychovat.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YAMAJKA: Myslim, ze ses mucednice. Neobjevujou se ti treba stigmata? Nedelas zazraky? Co svatozar, neobjevuje se?

:-)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    krásnej klub.. trochu si tu vyleju srdce, můžu?

já psy nesnáším, teda - nevadí mi, pokud jsou vychovaný, tzn. neštěkaj na všechno, co se kolem jen mihne, neskáčou na vás samou radostí div vám nevyrazí zuby, neolizujou vám ruce ani nic jinýho, nečuchaj vám mezi nohy furt, neotravujou když vás vidí jíst, nekálej všude,.. etc.

když sme se před třemi lety přestěhovali k tátový přítelkyni, začlo mi peklo..
    má psa,
    maltézáka,
    kreténa maltézáka,..
    je mu 10 let, když byl malej, tak ho naučili "čurinkat a kakinkat" na papír v baráku.. pejsánek chčije a sere po celym baráku dodnes..
    když vás vidí jíst tak mňoukoštěká, což je ten rádoby štěkot těchdlech malej psů
    když přijde návštěva nebo si ho nevšímáte, tak naschvál udělá hovno mimo papír (denně se uklízí tak 3x) nebo návštěvě pochčije nohy..
    navíc má neuropatii - napíchli mu nerv - točí se dokola když chodí, a po těle má náky bradavice nebo co - hladit se to nedá.. takže ani po estetický stránce neplní žádnej účel v rodině..
    když si náhodou dovolim sednout do obýváku do gauče, tak mi reje čumák mezi nohy a když mám něco k jídlu, tak mi leze do talíře

mužete mne prosím politovat? díky
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GWAENARDELL: Tak vyhláška, nic to nemění.

Mění a hodně. Vysvětlovat ti to zřejmě nemá cenu.

Nemůžou rozlišovat, ale prostě se to děje.

Takže porušují zákon oni. A tyhle lidi, co vědomě a z pozice síly porušují zákony, bys posílala do parku, aby BUZEROVALI NEOPRÁVNĚNĚ lidi? Měříš dvojím metrem, jsi pokrytec a hloupý člověk.

Tak takovýhle lidi, jako jsi ty, tady v klubu skutečně nepotřebujeme, děkujeme, odejdi.

A neomluvila ses mi.
    GWAENARDELL
    GWAENARDELL --- ---
    DANKLAR: Usuzuji z toho, že si stěžuješ, že bys to nemohl dělat.
    Tak vyhláška, nic to nemění. Nemůžou rozlišovat, ale prostě se to děje.
    A nevím, jak moje příspěvky souvisí s tím, že by pes měl být ve městě.

BJETUSH: Protože do teď to je na zodpovědnosti lidí a evidentně to nic neřeší, protože každý den vidím na ulicích a trávnících spousty psích výkalů. Stejně jako všude možně jsou odpadky, lidé se evidentně zodpovědnosti učí dost špatně, když na to doteď nepřišli, že dělat bordel venku je špatné.
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    GWAENARDELL: Ooooo bóže proč do všeho tahat policajty??? Spíš by se měli lidi učit vlastní zodpovědnosti.. fízlové nic nevyřeší..
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GWAENARDELL: To je ale tvůj problém, že máš potřebu porušovat zákon. Chováš se stejně blbě, jako ti pejskaři, kteří po psu neuklízejí. Když můžeš porušovat zákon ty, proč by nemohli i ostatní? Jsi pokrytec.

Lžeš! Já že porušuji zákon? Kdy a kde? Dolož nebo se omluv! Ten pokrytec, to je na dělo.

Navíc, pokud nebude zechcanej jak hovado, tak tě policajti nechají. Ten zákon je především proti opilcům a bezdomovcům.

Meleš píčoviny. Zaprvé, jedná se o vyhlášku (a ještě k tomu diskriminační, tzn. špatnou), ne o zákon. Zadruhé, i když jsi právní analfabet, možná i tobě by mohlo být jasné, že ani zákon ani vyhláška nemohou nijak rozlišovat mezi lidmi.

Proto nevím, proč by pes nemohl být ve městě.

Proč? Protože píšeš nesmyslné a urážlivé příspěvky nebo že nerozumíš základům práva?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam