• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GWAENARDELL: To je ale tvůj problém, že máš potřebu porušovat zákon. Chováš se stejně blbě, jako ti pejskaři, kteří po psu neuklízejí. Když můžeš porušovat zákon ty, proč by nemohli i ostatní? Jsi pokrytec.

Lžeš! Já že porušuji zákon? Kdy a kde? Dolož nebo se omluv! Ten pokrytec, to je na dělo.

Navíc, pokud nebude zechcanej jak hovado, tak tě policajti nechají. Ten zákon je především proti opilcům a bezdomovcům.

Meleš píčoviny. Zaprvé, jedná se o vyhlášku (a ještě k tomu diskriminační, tzn. špatnou), ne o zákon. Zadruhé, i když jsi právní analfabet, možná i tobě by mohlo být jasné, že ani zákon ani vyhláška nemohou nijak rozlišovat mezi lidmi.

Proto nevím, proč by pes nemohl být ve městě.

Proč? Protože píšeš nesmyslné a urážlivé příspěvky nebo že nerozumíš základům práva?
    GWAENARDELL
    GWAENARDELL --- ---
    DANKLAR: To je ale tvůj problém, že máš potřebu porušovat zákon. Chováš se stejně blbě, jako ti pejskaři, kteří po psu neuklízejí. Když můžeš porušovat zákon ty, proč by nemohli i ostatní? Jsi pokrytec. Navíc, pokud nebude zechcanej jak hovado, tak tě policajti nechají. Ten zákon je především proti opilcům a bezdomovcům.
    Proto nevím, proč by pes nemohl být ve městě. Člověk má právo být ve městě, ale stejně tak i jeho majetek, který může zahrnovat i psa. Zakazovat ve městě psa je stejná volovina, jako zakazovat ve městě motorky, zelené bundy nebo cokoliv jiného, co je v soukromém vlastnictví.

SMARTCHIN: Bohužel, i policista může být zakomplexovaný idiot. Já už bych na něj huláka, že jestli je slepej, tak by měl možná pracovat někde jinde a jestli ten igeliťák pořád nevidí, tak ať ti dá adresu a ty mu můžeš pytlík i s hovnem poslat domů. Nesnáším takové idioty, člověk se snaží jak kretén a oni mají kecy.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    GWAENARDELL: Jasně, kvůli pejskařům posílíme policejní hlídky v parcích, aby si člověk nemohl dát ani pivko na lavičče. Skutečně výborné řešení. Já bych jako řešení viděl spíš zákaz psů ve městech. Člověk má větší právo na život ve městě než pes.
    GWAENARDELL
    GWAENARDELL --- ---
    Doufám, že se k vám mohu přidat. Na lidé.cz jsem správkyní diskuze Pes - nepřítel člověka, ale předem vás varuji, že psy mám 3, pomáhám s převýchovou neposlušných a nevychovaných psů a celkově se kynologii aktivně věnuji.
    Koukám, že tu řešíte výkaly (nic ve zlém:)), což je věc, která mi leze na nervy neuvěřitelně... Výkaly po mých psech sbírám, při každé procházce mám zásobu pytlíků (na tři psy minimálně 10 pytlíků na venčení, pro případ průjmu apod.), ale až moc často potkávám lidi, kteří absolutně nezodpovědně nechají psy kadit všude, aniž by je vůbec napadlo to uklidit. Přiznám se, že na takové lidi dost hulákám, protože nenávidím, když jdu na trávník sebrat výkal mého psa a přitom musím dělat slalom mezi cizími. Nabízím jim pytlíky ZDARMA, ale oni hulákají také. Ach jo.
    Jako řešení vidím posílení policistů v ulicích a parcích, kteří by dohlíželi na chování lidí a nesbírání výkalů trestali vysokými pokutami. Jejich hlídkami by se zlepšila čistota veřejných prostranství, zároveň i vandalismus, žebrání, opilost našich jednodušších občanů.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    anketa na http://hobby.idnes.cz

Co myslíte, že přiměje pejskaře, aby uklízeli po svých mazlíčcích?

Důsledně udělované pokuty 5440
    Tresty v podobě veřejně prospěšných prací 15607
    Více stojanů se sáčky a odpadkovými koši 1514
    Jen vlastní vědomí odpovědnosti za svého psa 1291
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KUZMA42: A teď si představ ty tuny hoven v Praze:)
    Jak se teď udělalo hezky, byl jsem na procházce a všechny travnatý plochy v HK jsou zadělaný úplně brutálně. A mezi tím si hrají děti. Láska k pejskům se u některých lidí přestavila v nenávist k lidem.
    KUZMA42
    KUZMA42 --- ---
    Je zajímavé, že všichni co maj psa si po něm uklízej :-)

"Za čtyři dny tak z frekventovaných ulic (třída V. Klementa, náměstí Republiky, Havlíčkova, Na Radouči, 17.listopadu, U Stadionu, Jiráskova u Modré Hvězdy i Laurinova) sesbírali zhruba 250 kilogramů psích exkrementů!" (stav po zimě v MB)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    EFI: V pohodě, nezabředávej. Zjevně stejně nemáš v zásobě nic moc světoborného. Srovnávat volně žijící holuby se psy, za něž je někdo konkrétní zodpovědný, je mírně řečeno legrační. A to je jen začátek, ty další humornosti už se mi ani rozebírat nechce.
    EFI
    EFI --- ---
    PATISLAV: nechci se tady zabředávat do nějaké diskuze.......
    mmchd co třeba holuby, ty taky serou všude i na lidi, no a nejhorší jsou lidský hovna, kdy je v nich zapíchlej ještě hajzlpapír.a není mi příjemné když jdu po ulici a předemnou chlap ochcává keř. Je to všechno o výchově společnosti.
    A stejně jako vychovávat by jsme měli i pomáhat......
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    EFI: zkus tady v klubu najít jediný příspěvek, který by tvrdil opak :)
    EFI
    EFI --- ---
    PATISLAV: řešíte tu hovna, ale pejsci za to nemohou.....
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Mno, na kafilerii bych klidně přispěl, ale útulek?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    STHENO: Ne!
    STHENO
    STHENO --- ---
    Ahoj, mate tip na nejaky dobry cvicak v Prahe a okoli?
    SEPTUM
    SEPTUM --- ---
    :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    + zkusenosti s pristupem "provokace > konflikt > svatousek" a snizeny prah vnimani bolesti :-)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: Korba ani blázen není, tipoval bych mix spravedlivého hněvu a kocoviny:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam