• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    LOPIK: leda takto: za to že slintá atd může protože .... (?)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Může protože slintá, otravuje, štěká a smrdí
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: .) a pes za "to" může..? .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DIVA: Za to ale tezko muze ta kocka, ze ano...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: vysvětli to mojí kočce pls. přítel je alergik a dost ho její projevy přízně obtěžují
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: pointa je v tom, že kočky si většinou hledí svého
    DIVA
    DIVA --- ---
    YAMAJKA: takže psy nebrat ptž sou nevychovaní a pointa: kočky sou lepší? .)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    SMARTCHIN: no jasny, o to smutnejsi je, že to potvrzuje to, že svět je plnej kretenu, protože vychovanej pes je tak jeden z 50ti..
    k psum by se mela prodavat prirucka, jak vychovat tu určitou rasu..
    kočky sou lepší :)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    YAMAJKA: Já bych teda upřímně radši píchla včeličku tátově přítelkyni. Takhle zprzní psa jen úplnej debil, s prominutím.
    Taky nesnáším nevychovaný psy, ale oni za to nemůžou. Dementní jsou jen lidi, co je k tomu dovedli. Kvůli takovejm lidem vznikají kluby jako tenhle... Vychovanej pes, kterýho majitel nenechá ochcávat všechno možný a po kterým sbírá exkrementy je náhodou docela fajn.
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: konzervy nejí, jí jenom kočičí granule, a to co mu dává táta (jabka, maso,rohlík, etc) a riskovat že si otravim vlastního otce nemužu :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nejaka ta prosla konzervicka s psim zradlem by mohla pomoci :-)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: já věřím, že to již nebude dlouho trvat a natáhne bačkory
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YAMAJKA: Naprosto :)
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    a přece se nenecham vyhnat psem z domu..
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    DOCKINEZ: je mi dvacet a momentalne sem si konecne po pul roce nasla job, kerej jeste nemam sto pro jistej, staci jako vysvetleni? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YAMAJKA: Tak proc nezahnes kramle?
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    PATISLAV: myslíš, že mě to nenapadlo? :D ale to je na mě moc drastický, ja bych to nedokázala.. leda bych ho vzala aby mu píchli včeličku a v klidu bezpolestně zdechnul! jenže to nikdy nedovolí.. sem tu sama proti třem (macecha, jej dcera a MUJ tata!)
    a co je nejhorší - muj táta psy nesnášel, nakopával je, všechno byly debilní čoklové.. no tohodle chvílinesnášel ale protože to je malá hnusná vlezlá krysa, tak si ho nakonec oblíbil - normálně ho občas chválí když udělá hovno - když na něj macecha řve a chce ho vyhodit ven, tak táta ho veme a schovává ho a řiká mu, že za to nemuže že ho naučili dělat hovínka doma, a že je malý štěňátko a další takový ty sladký keci.. to bych si dala dycky kulku..
    já a kočka na to nemužem už koukat.. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mozna lepsi (a prijemnejsi) moznost je najit si zazobanyho nabijece a odstehovat se k nemu s radostnym vedomim, ze ostatní trpej dal :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    YAMAJKA: Co nějakej jed na krysy? Už jsi o tom uvažovala? Ona si pak sice koupí novýho psa, ale toho už budeš moct vychovat.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YAMAJKA: Myslim, ze ses mucednice. Neobjevujou se ti treba stigmata? Nedelas zazraky? Co svatozar, neobjevuje se?

:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam