• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      DOCKINEZ:
      drive: chlap- chtel bych si te vzit, zendska- ja bych chtela miminko.

dnes: oba- chtel/a bych stenatko ;)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      INDIAN: nejen ze prijde, ono to tak hodne casto proste je :)
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      jeste co se tyce ty jiz diskutovany manie ohledne porizovani si psu: ted mi pri generalizaci ceskych parecku doslo, kdyz sem nekomu vysvetloval dnesni trend, ze to probiha asi takhle:

mame se radi -> stykame se, chcem bejt spolu -> nastehujem se k sobe, sme harmonicka domacnost à la maminka a tatinek -> poridime si cokla ;)

neprijde vam to taky tak? ;)
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      PATISLAV: tak ono clovek kolikrat sebere i "nevlastni", zjistivse(ee, prechodniky mi nejdou) to podle teploty objektu:-)
      LKA: no dyt rikam, neni komu nadat.
      LKA
      LKA --- ---
      DIVA: jo je to chyba, ale tu obcas udela kazdej. Kdyz toho neni moc, da se to obcas tolerovat. Meho psa dokazu slusne predvidat, ale neudrzim pozornost neustale. Pak uz staci jenom chvilka + shoda udalosti.
      INDIAN: loni sem se konecne podival do Montpellieru a cumel sem, zadny auta, cisty chodniky, konecne se clovek muze kochat a koukat vysoko.
      PLAVEVA: jenze to sou polodivoky kocky, tezko zjistis kdo ji tam vypustil, bohuzel. Zatimco u psu to mas vedome omezovani okoli.
      ANABEL_LEE
      ANABEL_LEE --- ---
      nejlepe se to sbira mistovacima vidlema, ale chapu, ze to kazdy nema ve vybave ,)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      PLAVEVA: k tomu mě napadlo řešení: pokud exkrement vašeho psa je momentálně příliš nekonzistentní, než aby se dal sebrat, seberte po cestě nějaký jiný. Kdyby to tak dělalo víc lidí, po čase by se třeba dostalo i na ten původní lepivý, tou dobou už uschlý.

Ale už vidím, že to řešení má slabinu. Právě ta rozbředlá hovínka jsou pro chodce obvykle ta nejvíce nepříjemná...
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      VYHULENY_UFO: jj, dlouha stebla a nizka merna hustota exkrementu spolu s vysokou lepivosti + lehce perforovany sberny sacek = zaruka dobre zabavy:-)
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      PLAVEVA: nevim, ja co se potkavam ve stranicich s pejskarema (mame s zenou 2 velky hafany) a vetsina z nas proste ty hovinka po nasich pejskach sbirame, protoze prave proto, ze jsou to velky salamy. Jsem na to proste zvyklej, stejne jako kdyz jedeme k prarodicum nebo ke znamejm a pes se jim vysere na zahradu, ne kazdej je na to zvyklej.

V ty noci a v zaveji je to samozrejme slozitejsi :)
      ale osobne bych rekl, ze prave v zime se ty hovinka zbiraj nejlip, oproti v lete, kdyz je musite dolovat z neposekanyho travniku :)
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      VYHULENY_UFO: ...imho je to problem tech lidi s vypatlenejma telatama co kadej plynovod Druzba a ani je nehne to sebrat a nikdo je neserve protoze se toho jejich mastodonta i jeho pokerovanyho troglodytniho panicka boji...na maly lidi a maly psy si kdekdo hubu otvira...
      (psano v ironickem modu(

neblbni, @ jako @ ne? sbirat se musi vsecko.

i kdyz se priznam ze v tch zavejich sem potme kolikrat i ja nesebrala protoze sem to proste nenasla..
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Já jsem z HK.
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      PLAVEVA: jo to me hodne bavi s tema kocickama. kousek od nas je takovy neudrzovany piskoviste a jednou sem se kolem a nejakej tatinek se me pokusil zmrdat, co tam delam se psama, zrovna v okamziku, kdyz deti vyhrabali z piskoviste takocej krasnej valecek "hnedy plasteliny" po kocicce. Tak sem se zasmal, jestli mu nevadi, ze si deti hrajou s kocicima hovinkama a ze jaktoze je na to piskoviste pousti. No cumel na me jako puk, ale spis to bude hodne o tom, ze mestskej clovek proste kontakt s prirodou a jejim fungovanim proste ztratil.

Obleva odkryla v ulicích tuny psích výkalů, pejskaři na sněhu neuklízeli - iDNES.cz
      http://praha.idnes.cz/obleva-odkryla-v-ulicich-tuny-psich-vykalu-pejskari-na-snehu-neuklizeli-1oe-/praha-zpravy.asp?c=A110111_125250_praha-zpravy_sfo

imho je to hodne problem pejskaru s malejma zmrdama, protoze si myslim, ze obrazek na nasich ulicich proste jen signalizuje co tady zije za lidi, v podstate bez jakehokoliv zajmu o sve okoli a nazorem, ze maly hovno se proste ztrati. jenze malejch hoven, stejne jako malejch lidi, je proste nejvic....
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      zajimave je, ze treba v nasi ctvrti beha iks kocek navolno, zcela neockovanejch, nemoci prenasejich, bezprizornych, se@@cich kam se da, nejradsi do detskych piskovist, rvoucich v noci jak na lesy atd...asi sme divna ctvrt.

pritom na ty kocky nikdo z duchodcu nenadava, o existenci antikocicackych klubu taky nevim..holt ta kocka venku nema konkretniho panicka kteryho by mohl clovek z okna pozorovat a obcanskou bdelost a znalost vyhlasek na nem projevit:-))
      HNDZCK
      HNDZCK --- ---
      PATISLAV: tak kdybys byl arogantnít tak by klidně řikat mohli
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      DIVA: člověk? Nevidím důvod, proč takové lidi jakkoliv poměřovat podle jejich zájmu. Mně taky neříkají kočkař :).
      DIVA
      DIVA --- ---
      PATISLAV: a nearogantnímu a ohleduplnému majiteli psa říkáš jak .)
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      aha, ja myslela ze to ctes?:o)
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      antipejskař = anti + pejskař
      pejskař = arogantní a bezohledný majitel psa
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Prej "najednou". Tady je asi nekdo linej precist si historii diskuze, a tak placa hlouposti, ze?
      PLAVEVA
      PLAVEVA --- ---
      //antipejskar je vyraz v intencich PATISLAV --- --- 13:06:03 10.1.2011 a netvarte se vsici najednou albisticky , nesnazte stat na obou starnach pole!:o)

aha, ja mela totiz pocit ze je to problem zejmana prazskej, coz bych chapala. je tam nepomerne vicelidi, psu a tudiz i problemu.

a duchodcu:-D tohle auditko by se jim desne libilo.
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      PLAVEVA: ja se povazuju vzhledem k drtivy vetsine mych zmagorenych pratel za antipejskare s kladnym vztahem ke psum.
      sem z tabora, kde teda vzhledem k mistni vyhlasce se vykaly uklizej, takze s tim nemam problem. nicmene trvale ziju v parizi, kde tech psu je opravdu pomalu (kdyz srovnam treba s prahou), kdyz uz tu nekdo psa, ma, tak neco na styl jacka russela nebo neceho podobnyho, velkyho psa je tu videt tak maximalne, kdyz se nakej sekuritak vraci z prace. a i na venkove je docela malo videt, ze by v zahrade nekde nakej pobihal. jo a jentak pro zajimavost, ve francii se poplatky za psa neplatej
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam