• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    wow, těch mínusů. Za co? Za to, že jsem si dovolil majitele slušně upozornit na to, že by měl mít psy uvázané anebo za to, že jsem zavolal městskou policii, která má sloužit přesně k těmto účelům, když se mi majitel vysmál do očí, protože věděl, že na něj já sám nemám žádné legální páky? Měl jsem se nechat vojebat, aby ten chlápek i příště věděl, že se mu zase nic nestane? Vy pejskaři jste vážně nad moje chápání.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BJETUSH: ok, jake dalsi moznosti? abych to neopravoval nekolikrat:)

DIVA: pridam, hned, jak se dohodneme na finalni verzi
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    a já bych dala možnost zvolit více možností..
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: prosím o změnu, potřebuju dva hlasy. s (ex)partnerem místo miminka .) hned co sme se nastěhovali do baráku, tzn i jako štěkátko k plotu .) a specifikovala bych dotaz na "prvního psa", další sem už pořizovala z čisté lásky ke psům .)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Přidána ankteta, navrhnul INDIAN.
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: miluju zvířátka a ony mají rády mě, určitě se skamarádím i s tvým domácím mazlíčkem .) domluva na společné venčení v poště ;)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: aligátory na vás! Já si ho jednou pořídím a budu ho venčit! Na volno samozřejmě. Má rád vodu, takže koupaliště jsou jasná volba. Dobře se snáší s dětmi...
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: docela poučné toto, dycky sem byla zvědavá jak by to znělo z druhé strany .)

před časem mě docela přátelsky oslovil měšťák, konverzace byla krátká a loučili jsme se s úsměvem.. a "tamhleten v té bundě" se nažral aniž kozy ubylo ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Dneska zase zážitek. Dovolil jsem si klasicky a slušně upozornit pána se dvěma loveckými psy, že v rezervaci není záhodno, aby mu pejsci běhali jako pominutí všude možně. Máma se bohužel přidala méně diplomaticky a svým pedantským "koukejte si je uvázat" samozřejmě vykouzlila na tváři pána arogantní úsměv a vysloveně vyprovokovala slova jako "to mám tak rád, takovýhle krávy...". Po mém upozornění, že zavolám myslivce se mě pobaveně zeptal, zda mi má dodat nějaká čísla. Tak jsem zavolal měšťáky. Nevím, jestli pejskaře ještě pan strážník zastihl, ale viděl jsem ho, že tam jde. Bezpochyby tam nešel nadarmo, protože tam o víkendu běhají na volno nějací psi pořád. Je to jeden z důvodů, proč v tom lese už prakticky nenarazíte na žádná zvířata, ačkoliv jich tam bývalo vždy plno.

A policajt, co mi to zvednul se mnou celkem soucítil. Asi mají s arogantními pejskaři své zkušenosti.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KUZMA42: Majitelé psů jsou ve valné většině hloupější, než zfetovaný šimpanz.

A to je velka pravda.
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: prosím už dost, budu mít noční můry! ;)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: to je fakt, generace nasich rodicu to jeste resila takhle postaru a podivej co z toho vzeslo za katastrofu ;))
    DIVA
    DIVA --- ---
    imho líp než by se rovnou vrhali na reprodukci, hrůza pomyslet .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw sorry ze to zas vytahuju, ale v souvislosti s fenomomenem on+ona+cokl jsem si nemohl nevzpomenout na jisty vydareny konflikt :)
    [ DOCKINEZ @ Hradec Králové ..... saloon republiky? ]
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    INDIAN: jj, strasny.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DOCKINEZ:
    drive: chlap- chtel bych si te vzit, zendska- ja bych chtela miminko.

dnes: oba- chtel/a bych stenatko ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    INDIAN: nejen ze prijde, ono to tak hodne casto proste je :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    jeste co se tyce ty jiz diskutovany manie ohledne porizovani si psu: ted mi pri generalizaci ceskych parecku doslo, kdyz sem nekomu vysvetloval dnesni trend, ze to probiha asi takhle:

mame se radi -> stykame se, chcem bejt spolu -> nastehujem se k sobe, sme harmonicka domacnost à la maminka a tatinek -> poridime si cokla ;)

neprijde vam to taky tak? ;)
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    PATISLAV: tak ono clovek kolikrat sebere i "nevlastni", zjistivse(ee, prechodniky mi nejdou) to podle teploty objektu:-)
    LKA: no dyt rikam, neni komu nadat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam