• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIVA: no já doufám, že by teda jako košík a vodítko stačil, kdybych ho vzal do náruče.. s taškou to teda asi přeháněj. napíšu mejl na podniky. děkuju
    DIVA
    DIVA --- ---
    ONDRA_PATA: s největší pravděpodobností ho do busu bez košíku na volno neveme, ze zkušenosti sem musela např mít i obojí. ale podívej se do konkrétně jejich přepravních podmínek, může stačit jakákoli přepravka, což znamená jakákoli taška
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    INDIAN: to jo no, spíš jestli je šance, že ho řidič pustí a nebo kvůi jednomu víkendu kupovat košík. schránku bych si musel újčit a strkat ho do ní nechci. je hodnej
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ONDRA_PATA: kosiky se delaj imho na vsecky ..jinak treba schranka ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj lidi, mám dotaz.. budu si půjčovat od bráchy na chatu bostonskýho teriéra. pojedeme někam do stříbrný skalice mimoměstskym busem a nevim, jestli ho řidič pustí bez košíku. žádnej nemáme, vždyť je to malej prcek :)
    a dělaj se vůbec košíky na jeho hlavu?
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: tj. mi takle něco rozsápat potkana asi by svět potemněl, ztichl, zpomalil, a za další dění nezodpovídám pro dočasnou nepříčetnost
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DIVA: Majitelku kralicka asi jo...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: humus. doufám že ji budou ve snech děsit králičí flákoty
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Heh, znamej vlastnici nevychovanyho a nevychovatelnyho cokla (krizenec jezevcika s labradorem ci co) mi vcera volal, jak sla jeho holka (nevychovana a...) z parku na jedno a psa mela na volno. Kdyz tu pejsek spatril, kterak o kus dal nejaka pani pase na travniku bilyho kralicka. Nu, pejsek se rozbehl, ignoroval veskery volani a psa behem chvilky rozjebal po travniku na krvavou sracku. Jakmile se vyblbnul, jal se s tou drzkou od krve a strev skakat na dotycnou, jiz dosti sokovanou pani a davat ji pusinky.

Neni nad vychovanyho pejska na voditku a s kosikem, ze?
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: koukals po něm a byls věčí, tje jasná provokace ;)

jinak já mám taky storku: během posledního týdne můj pes pohryz psa a člověka. oba bez ohlášení a bez doprovodu na našem pozemku, u našich na baráku. jak mě jenom sere že všichni vidí chybu v něm! dělal přesně to k čemu je vyšlechtěný a vychovaný, chyba byla v obou případech v protistraně. ale to ne, když jednou pes kousne tak je vinen a hotovo. rrrrrrrr, nejrači bych teš hryzala :(
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    podotykam ze ten pes ani ze me nemoh cejtit nakej zlej umysl, dokonce mi podvedome byl docela sympatickej, pripominali mi oba moji babi se psem, kteryho sem ji dokonce tenkrat venoval ja. bohuzel ale tohle byl zmrd a ta prestarla dorota taky.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja mel zas vcera vystoupeni - du takhle po chodniku kolem naky starsi pani se psem, kteryho mela navolno. najednou znicehonic ten cokl na me zacal vrcet, stekat a sel mi po nohach. tak sem tam asi 5 sekund poskakoval a pak me nechal bejt, nastesti me teda nekous. tak jako cumim na tu babu, jediny co ze me vypadlo, bylo: eee, no prosim vas pani, co jako .. ee .. to snad teda .. natoz ona me vubec nevnimala, otocila se s usmevem k tomu coklovi, zacla ho hladit, se slovickama tutununu ... tak sem tam dal stal s otevrenou hubou, vcetne par kolemjdoucich a pak sem teda rychle pokracoval, ponevadz sem chvatal...

jak to tak bejva, veskery rozumnejsi reakce clovek resi az po, takze sem litoval ze sem toho cokla minimalne nenakop nebo neprehodil pres ulici a babu nepovesil za hubertus na strom
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    BUCKET: A když si prostě někdo jen tak jde ulicí (nebo dokonce nezbeda běží) a pes na něj zaútočí, tak ten útok vyvolal kdo? Nebo mi snad chceš tvrdit, že to se nikdy nestalo?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BUCKET: "Pes sám o sobě útok nevyvolá."

Tohle si tak trochu říká o nominaci do Perel...
    BUCKET
    BUCKET --- ---
    PATISLAV:
    DOCKINEZ: Pokud dítě přijde k psovi a začne ho tahat za ocas, tak se nikdo nesmí divit, že zaútočí. Je to pak vina rodičů, že neuhlídá dítě, nebo mu nevysvětlí jak se chovat. Stejně jako když neuhlídá dítě který vleze kam nemá-třeba na koleje. Pak za to taky nemůže strojvůdce, který ho přejede.

INDIAN
    INDIAN --- ---
    tak snad pokud nekdo vleze psovi do zahrady s ceduli "pozor pes", tak je to blbost toho, co tam leze, popr. kdo je za to dite zodpovednej...
    ale pokud k nekomu pribehne pes navolno a pokouse ho, tak je snad jasny, ze majitel psa by si to mel vyzrat i s urokama... ono nejenom ten moment, ale i ta psychicka ujma do budoucna je docela knedlik pro tu obet
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BUCKET: kokotina. uplne mi pripominas fizly, ktery se kamose zmlacenyho od skinheadu zcela vzne ptali, jestli je neprovokoval...

nejses nahodou policajt, co?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PATISLAV: to víš.. Psi sa brania útokom
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BUCKET: co je to za píčovinu?
    BUCKET
    BUCKET --- ---
    DANKLAR: Určitě by měli být opatrnější rodiče, aby jejich dítě psa nijak nedráždilo. Pes sám o sobě útok nevyvolá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam