• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: to je správný
    DIVA
    DIVA --- ---
    btw mám teď za sebou pár nizozemských venčení a žijem tady v čr v pejskařském ráji .) co není soukromý pozemek tam nechybí značka zákazu vjezdu psů, pro jistotu několikrát za sebou. ček fakt musí obludu naložit a vyjet kus za obec do parku specielně k venčení určeného .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Velky pes bez kosiku mi nevadi (jednou mi fena dobrmana takhle zaparkovala o nohu kosikem a ja zkoncila na ortopedii).
    Pokud je pes ovladatelny,neobtezuje me,tak at si bez voditka chodi.

(asi tolik ke košíkům)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: autorka ve mě budí dojem že jaká šla takovou našla ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Proč jsou někteří pejskaři tak agresivní?
    Diskuse Rodina Online - dětí není nikdy dost!
    http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=15300427&typ=0

něco k tématu? v diskuzi by se našlo pár potenciálních přispěvatelů do tohohle klubu:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BJETUSHKA:
    TUATARA: Běžte někam, kde někoho zajímá, co žerou vaši čoklové.
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    BJETUSHKA: náš prcek to mal nariadene tiez väčšinou tak týždeň, ale pretiahlo sa to uz na druhý, tak som chcela vediet, či je to normalne...
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    DANKLAR: vdaka, ale toto je TMI...moj psik ma problemy a toto mi veru na nalade nepridalo :(
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ:
    ilustrační foto:)

POZOR, pes s rýží je běžná věc...

Ve velké většině případů je porážen pes, který je zatímto účelem chovaný od počátku, nejvhodnější je porážet psa ve věku od šesti měsíců do jednoho roku. Obecně lze říci, že psí maso je vhodné jak k dušení, vaření či grilování, tak jako maso do klobás, polévek. V Asii je jako příloha nejčastěji podávána rýže, původní obyvatelé Severní Ameriky ho jedli bez přílohy, v sibiřských oblastech je konzumováno s obilnými plackami.
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    DOCKINEZ: :) to by som svojmu super zlaticku neurobila
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Psa s ryzi nejez ani kratkodobe :)
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    ako dlho ma trvat ˇryzovaˇ dieta? kto ma s tym skusenosti? pls, zdielajte info...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KASLERKA1: maso příliš tučné, mírně zapáchá, musí se dlouho vařit. Rozhodně nedoporučuju, poohlídni se spíš po dalmatincích, maso ze štěňat připomíná zvěřinu.

Anebo se na ty zkušenosti ptáš z nějaké jiné "druhé strany"?
    KASLERKA1
    KASLERKA1 --- ---
    Please...mátě někdo sáhodlouhé zkušenosti s norwich teriérem? :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ad anketa záhlaví, darem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIVA: do náruče s vodítkem i náhubkem samouzřejmě.. ok
    LKA
    LKA --- ---
    ONDRA_PATA: Hodne zalezi na ridici, podle prepravnich podminek by te pustit nemel, budto kosik a voditko, nebo nejaka taska podle velikosti psa. Nespolehej ze te vezme, stejne tak si radeji zarid mistenku a rezervuj si misto pro psa (do busu muze jenom jeden).
    Nejde o to ze mas psa mleho, hodneho, nebo ze to nekdo prehani ..takova jsou pravidla a zalezi na ridici jestli je chce dodrzovat, nebo riskovat kontrolu nebo udani ze je nedodrzuje. Navic dohaduj se s nekym ze zrovna ty mas psa vpohode a ze to je prehnane opatreni ...je to obecne a to respektuji.

Ja si s ridicem na jedne lince uzil svoje, snad pokazde hadka nebo nejake narazky. Kosik, voditko, vse ok, ani psovi sem nahubek behem jizdy nesundaval.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ONDRA_PATA: není ti rozumět. do náruče bez přepravky a bez košíku bez vodítka, to vážně stačit nemusí. doporučuju mít košík a vodítko nebo přepravku. každopádně todle téma sem nepatří, sou tu jiné psí kluby, zkus to tam
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIVA: ty jsem si právě četl a tam sice o přepravkách něco píšou, ale taky jsem z nich pochopil, že to bude stačit. je malej, vezmu ho do náruče. na přepravce jsem psal, případně bych si vytisknul jejich vyjádření jako záruku. bylo by totiž nemilý nebejt vpuštěn kvůli idiotovi za volantem :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    ONDRA_PATA: košík + vodítko by měly v pohodě stačit. být tebou nedomlouvám nic "s podnikem", k řidiči se výsledek domluvy nemusí dostat. spolehla bych se na obecně platné přepravní podmínky, které imho zjistíš online
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam