• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Moc bych si přála aby celá společnost, nejen pejskaři byli vzdělanější a měli více informací. Pejskaři i nepejskaři se neumí ke psům ve valné většině chovat, správně přistupovat a pak vznikají konflikty. Chtěla bych, aby bylo snadnější psa majiteli odebrat a pod vysokou pokutou zakázat chov. Něco jako psí sociálku která by dohlížela na to zda psi jsou ve vhodných podmínkách, zda a jak se s nimi pracuje. Majitel by musel skládat zkoušky. Ve školkách by se děti dozvěděli co pro psa znamená jejich mávání rukama s nataženýma prstma nad hlavou. Bylo by méně nedorozumnění a jak věřím více vychovaných páníčků. Protože výchova psa je jen a pouze odrazem toho jak je páníček důsledný a jak se umí/neumí ovládat. Trestat majitele, psovoda až se prostě něco stane podle mě nikam nevede.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DAN9K: vytrhat zoubky, aby byl do konce života na kašičkách...
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: :) vyčinila sem mu, tj, zasloužil
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: a doufám, že si ho pak pořádně odhodila a vzteky rozkopala na kousíčky
    DIVA
    DIVA --- ---
    a tak mě poprvé co pořáně pamatuju pokousal pes .) v kohoutku asi 30 cm :)) ale bolelo to a nechtěl se pustit a "hnilo to" fakt dva dny než se rány zavřely. no mordor .) anyway, potvrzuju statistiky že nejagresivnější a nejnezvládnutější sou malé plyšové roztomilé společenské plemena. jen jsem procházela :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DAN9K: no uplná hovadina to není, ale naše zákony o pohybu psa mimo městskou zástavbu (kdekoli pod povelem psovoda) sa mi páčia viac .) ale asi je to dost o možnostech. kde není veřejný prostor nemůžeš regulovat pohyb kohokoli
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    DIVA: to je správný
    DIVA
    DIVA --- ---
    btw mám teď za sebou pár nizozemských venčení a žijem tady v čr v pejskařském ráji .) co není soukromý pozemek tam nechybí značka zákazu vjezdu psů, pro jistotu několikrát za sebou. ček fakt musí obludu naložit a vyjet kus za obec do parku specielně k venčení určeného .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Velky pes bez kosiku mi nevadi (jednou mi fena dobrmana takhle zaparkovala o nohu kosikem a ja zkoncila na ortopedii).
    Pokud je pes ovladatelny,neobtezuje me,tak at si bez voditka chodi.

(asi tolik ke košíkům)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: autorka ve mě budí dojem že jaká šla takovou našla ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Proč jsou někteří pejskaři tak agresivní?
    Diskuse Rodina Online - dětí není nikdy dost!
    http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=15300427&typ=0

něco k tématu? v diskuzi by se našlo pár potenciálních přispěvatelů do tohohle klubu:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    BJETUSHKA:
    TUATARA: Běžte někam, kde někoho zajímá, co žerou vaši čoklové.
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    BJETUSHKA: náš prcek to mal nariadene tiez väčšinou tak týždeň, ale pretiahlo sa to uz na druhý, tak som chcela vediet, či je to normalne...
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    DANKLAR: vdaka, ale toto je TMI...moj psik ma problemy a toto mi veru na nalade nepridalo :(
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ:
    ilustrační foto:)

POZOR, pes s rýží je běžná věc...

Ve velké většině případů je porážen pes, který je zatímto účelem chovaný od počátku, nejvhodnější je porážet psa ve věku od šesti měsíců do jednoho roku. Obecně lze říci, že psí maso je vhodné jak k dušení, vaření či grilování, tak jako maso do klobás, polévek. V Asii je jako příloha nejčastěji podávána rýže, původní obyvatelé Severní Ameriky ho jedli bez přílohy, v sibiřských oblastech je konzumováno s obilnými plackami.
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    DOCKINEZ: :) to by som svojmu super zlaticku neurobila
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Psa s ryzi nejez ani kratkodobe :)
    TUATARA
    TUATARA --- ---
    ako dlho ma trvat ˇryzovaˇ dieta? kto ma s tym skusenosti? pls, zdielajte info...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KASLERKA1: maso příliš tučné, mírně zapáchá, musí se dlouho vařit. Rozhodně nedoporučuju, poohlídni se spíš po dalmatincích, maso ze štěňat připomíná zvěřinu.

Anebo se na ty zkušenosti ptáš z nějaké jiné "druhé strany"?
    KASLERKA1
    KASLERKA1 --- ---
    Please...mátě někdo sáhodlouhé zkušenosti s norwich teriérem? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam