• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: stejně tak budou (jiní) pejskaři těmi, kdo je nespravedlivě omezován ;)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TYCZKA: mno asi se shodnem na tom, ze tim problemovym zivocisnym druhem sou predevsim pejskari
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    ja tohle beru jako "fňukací" auditko lidí, kteří mají osobní problém s jedním celým živočišným druhem a to, že mohou své názory a zkušenosti sdílet se stejně "postiženými" lidmi jim nějakým způsobem pomáhá.

Jako terapeut, používající psa jako přímý nástroj terapeutické činnosti sem chodím pro zajímavý studijní materiál. Odbourávání strachu a negativních pocitů ze psů je totiž součástí mojí práce a už jsem tady na leccos přišla :)

kže díky kluci :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: ptž jednak i pejskař může mít názor na pejskaře, ale především mezi pejskaři se líp šíří antipejskařská osvěta.. no ne? .)

DOCKINEZ: byl by to přehnaný příměr. tak jako ňáká sopka třeba znečišťuje prostředí víc než auto

PATISLAV: vlka prakticky nelze domestikovat (vychovat), což ho od psa výrazně odlišuje

PATISLAV: kdybych to měla mínusnout tak třeba proto, že věřím, že společný výskyt psa a dítěte má korigovat rodič a psovod, ne pouze psovod
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LKA: Ale jistě, že je, ale už to spíš připomíná nálet potrefených hus. Všimni si, že někteří lidé sem nepřicházejí diskutovat, jako ty, ale jen urážet či trollovat (viz [ CRS1138 @ Pejsci a pejskari - pohled z druhe strany ] )
    LKA
    LKA --- ---
    PATISLAV: Zajima me pohled z druhe strany. Pocity ktere nemam, lidi ktere treba potkavam a nevedome je ..co, omezuji, ohrozuji? Semtam se reakci na nejaky vas prispevek neubranim. Mozna sem spatne pochopil, ze tady neni diskuse.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A za co třeba dostalo tohle ty tři mínusy? Může mi to někdo z mínuskářů objasnit?
    [ PATISLAV @ Pejsci a pejskari - pohled z druhe strany ]

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A do prdele, proč sem vůbec ti čoklofilové lezou a mají potřebu nám vysvětlovat naši pomýlenost? Nevšiml jsem si, že by někdo lezl do jejich klubů a vysvětloval jim, že doma chovají hnusnou a nebezpečnou obludu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CRS1138: btw, nesrovnával jsem psy a žraloky, ale strach z nich. Nauč se číst.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CRS1138: No, dobrá, můžeme začít psy srovnávat třeba s takovými... vlky. Byl bys spokojenější?
    LKA
    LKA --- ---
    LKA: Zase sme u toho ze zalezi na lidech, ne na psovi. Vetsinou se najde nekdo kdo nejde lyzovat, zustane na chate nebo jde na prochazku a postara se o psy nebo o deti.
    LKA
    LKA --- ---
    INDIAN: Taky me nenapadlo ze myslis zrovna lyze a zjezdovky. Premyslel sem co muze byt za problem se psem na horach:) Jezdime se psy bezne, pes miluje hory, vysoke skaly obzvlast.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CRS1138: nejakej argument bys nemel, knedlíčku?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PATISLAV: Srovnavat psi se zraloky, to je mi novinka. Co prijde priste? Godzila?
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: no pokud taky mají psy a třeba si s tím tvým rozumí, proč by to neocenili .) /ať to neprotahujem, ne, na sjezdovku se pes nedostane, dokonce sem ani cizího psa takle nikdy nepotkala/
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: ano, zvlast ostatni lyzari to oceni ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: ne, ale moc rádi skotačí ve sněhu .)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: pro psy se uz delaj i lyze? ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    DIVA: 2leté s 5letým dítětem
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: proč myslíš? s tím bych si dovolila nesouhlasit :)

PATISLAV: které? :)

DOCKINEZ: jak mám specifikovat své obtíže? .)

INDIAN: v čem je pes pro člověka nepřirozený? .) psi se dají šoupnout k babičkám nebo vzít s sebou, i víc psů současně - jen ne libovolné s libovolnými. jako třeba neskamarádíš dvouleté s pětiletým ;) tzn na horách jsem se psy byla a cajk

INDIAN: co je na tom vtipného? .) když má někdo paniku ze psa, vysvětlit mu jakým chováním si pomůže a jakým se naopak skutečně může ohrozit. co je na tom v principu špatně..? .)

DOCKINEZ: jo to rozhodně taky .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam