• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    a chte nechte by to mohli konecne priznat i vsichni ty frikulini, ktery samozrejme klasovani tohodle typu kategoricky odmitaj, ale i to je z hlavnich produktu konzumni spolecnosti, takze co ...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja nechci hazet vsecky do jednoho pytle, ale duvod porizovani psa v cechach je podle me jeden z podstatnejch malomestackejch manyru za posledni dobu
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: různá obtížnost jejich výchovy není totéž co rozdílná míra "závislosti", to jednak, ale především, pes na tobě není závislejší než dítě :) no a eště o krok: kéž by to bylo tak, že si lidi pořídí psa spíš než dítě kvůli své uvědomělosti a zodpovědnosti :) o tom ale silně pochybuju
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    INDIAN: někdo to dával do souvislosti i s jednou z nejvyšších rozvodovostí na světě v ČR. Zkrátka je jednodušší vyjít s tvorem, který je na tobě více či méně závislý než s tvorem, který má samostatné myšlení a dovoluje si ti odporovat (a tím teď nemyslím kočky :)).
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Rotvajler pokousal po celém těle devítiletého koledníka – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/264373-rotvajler-pokousal-po-celem-tele-devitileteho-kolednika.html
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Psů a koček je v ČR na obyvatele nejvíce v Evropě – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/261476-psu-a-kocek-je-v-cr-na-obyvatele-nejvice-v-evrope.html
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: mí rodiče sou o víkendě řádově raději za naše psy než za bráchovy děti

mno jestli tohle zacina bejt normalni, tak se ani nedivim, kam az to doslo
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: eh.. německého ovčáka, tj stejného psa co já .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DIVA: coze mel tvuj dela? Narodni Odpor?

Tos musela mit pekny detstvi teda...
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: zbytečně zobecňuješ. mí rodiče sou o víkendě řádově raději za naše psy než za bráchovy děti .)

a btw můj děda měl celé moje dětství (nepřekvapivě) NO .) a jezevčíka

INDIAN: tchánovci mají dva psy, a jakkoli to sou rozmazlení smetáci, jakmile na zahradu vběhnou ti naši, nějak se to dycky utřepe bez krve i řevu
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: kazdej druhej pes je magor diky panickovi, kterej na to haze salam

to ze prarodice uz psa maj a pride tam druhej pes, z domacnosti se stane v lepsim pripade neprijatelnej psinec. ten pes u prarodicu je totiz vetsinou dusledkem jakyhosi postpreudorodicovstvi, tudiz je to v drtivejch pripadech rozmazlenej neurotickej hajzlik, kterej si nenecha do svyho teritoria vkrocit nekoho jinyho.
    a vase radobykynologicky rady sou stejnak k nicemu, ponevadz ten jejich pupicek je stejnak ve vsem nejlepsi
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    navic ochota prarodicu hlidat vnoucata je bezesporu o nekolik radu vyssi, nez hlidat psa.

ja kuprikladu moje detstvi s prarodicema, at uz u nich v byte nebo v lete na chate, travil hodne, tesili sme se na sebe navzajem, rodice si jeli na dovcu a spokojenost byla na vsech stranach.
    a pokud si vzpominam na naky psy, tak jich bylo daleko min a kdyz uz, tak to byl nakej vorech nebo cokoli jinyho, co bezelo s nama jako s bandou deti kamkoli a jestli sme potkali psa jinyho, tak byl maximalne nekde za plotem
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: každý druhý pes není magor, kadžý druhý pejskař neumí zacházet se svým psem. a že mají babičky svoje psy není nic proti ničemu
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: to by nesmel bejt kazdej druhej pes magor a ty babicky nemely mit psy taky
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: imho psi se dají brát s sebou nebo je dát babičkám nebo k někomu - aspoň já to takhle se psy řeším .) lidi co rodičujou mi přijde to tak jak popisuješ nevidí. prostě nemůžou kvůli dětem
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: mno decka se daj brat s sebou, dat k babickam nebo k nekomu, kde jich je vic a uz se kamaradej. aspon ja takhle travil detstvi - mi rodice meli taky bandu kamaradu a nakej baby boom je nezastavil v tom se dal schazet.
    ja deti nemam, ale nemam zadnej problem s tim ject nekam s kamaradama a jejich detma - ale oni proste nemuzou kvuli psum
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: mi přijde že tohle zlo do mého života vnesly děcka

a btw si nekam sednout za tmy - to uz clovek ale musi bejt vozralej nebo zhulenej .. tak to každopádně :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    WASHO23: mno prave.. kdybych mel bejt nakej zarlivej ufnukanec, tak coklove mi sebrali veskery kamarady - a to "veskery" je zcela autenticky, ponevadz bych spocital na jednej ruce, kolik z mejch kamaradu v cechach psa nema. konec vejletu a spolecnych pareb, vsecko v (_!_).

LKA: a vidis, s tim piknikovanim me docvaklo az po tvym prispevku, to je taky smutnej fakt. ja ziju uz par let v parizi, kde jakmile je trochu teplo, travniky sou plny bavicich se lidi a nikdo neresi, kam si sedne, proste tam kde je misto a nazdar. v cechach kazda osoba uz instinktivne skenuje, zda se nekde nenachazi hovno, kdyz chce neco nekam polozit, tak opet. nedejboze si nekam sednout za tmy - to uz clovek ale musi bejt vozralej nebo zhulenej, aby uz touhle paranoiou netrpel.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    INDIAN: Souhlasim

Zlatej Istanbul, tam cokla clovek neuvidi za celej tejden ani jednoho
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    INDIAN: Jo, civilizační úchylka je docela trefný. Taky na svejch kamarádech pozoruju, jak radši omezujou sami sebe a okolí, než aby se zamysleli nad tim, jestli jim přecijen na to občasný pomazlení s tim joztomijoučkym pejšánkem nestačí zajít za sousedem, kterej ho stejně občas potřebuje pohlídat, než si pořizovat vlastního, kterýho pak sousedovi pohlídat nedam, protože se s tim jeho nesnese...

Jej to jsem to rozjel hypotézu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam