• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: nevadilo by ti zmínit pár nepatologických a nevypatlaných témat k diskuzi? díky
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    BRASILMAN: to ja si vcera dal parek s kecupem a to bylo teprv neco panecku ;) doporucuju, urcite vyzkousej!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DRAKKA: je to stejne vypatlana diskuse jako o politice ;) ostatne jako kazda jina patologicka diskuse ...

jako samozrejme chapu, ze asi vsichni nejsou stejny, ale kolikrat sem se ocitnul uprostred takovyhle debaty (ano to neni problem, pac 95% mych pratel psy ma) a muzu rict, ze to je asi stejny peklo jako sedet mezi holkama na tridnim srazu, kde momentalne probiha debata o detskych nemocech ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tady se asi nekdo zblaznil. Nebo jsou nekteri lide tak nestutecne tupi, ze si vyfiltruji vsechny kluby tykajici se psu a nacpou do nich svuj spam?

Asi ano
    BRASILMAN
    BRASILMAN --- ---
    Chci se s vámi podělit o super objev !
    Vlastníme tmavého francouzského buldočka a vždy, když venčíme večer, mívali jsem strach, že pejska ztratíme nebo že se zaběhne…
    Objevil jsem na stránkách jednoho E - shopu super levnou a účinnou věc.
    LED tkaničky do bot, 2 ks za 100,-Kč. Svítí a blikají ve 3 režimech, baterka se dá vyměnit ( i tak vydrží podle výrobce 70 hodin) , navíc v balení jsou 2 kusy tkaniček + dá se nastavit délka podle šíře krku pejska (v balení 2x 80cm).

LED tkaničky do bot
    http://eshop.magnetyeu.cz/led-tkanicky-do-bot

Když nyní jdeme večer venčit, ve 3 vteřinách připnu na obojek jednu tkaničku, zapnu a svého miláčka máme stále v dohledu.
    Opravdu doporučuji všem!
    Adam
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: nn, jsem uplně normální pejskař .) jen díky povaze tohodle koníčku se tématu věnuju denně bez ohledu na jakékoli další okolnosti. v každém počasí a zdravotním stavu, po leta letoucí se denně v řádu hodin věnuju "pejskaření". z čehož plyne že o tom nevyhnutelně něco vím .) toť vše, žádné vyšší ambice

abych byla upřímná vývoj konfekce mě naprosto míjí. mám svoje barvy, materiály, střihy, a to konstantně celý život. některé odolnější kusy mám v šatníku i patnáct let .) vyhazuju až co se rozpadne a nakupuju bez zájmu o názor uznávaných návrhářů. prostě buran .) nicméně by mě ani nenapadlo lamentovat nad módními labužníky.. mají halt svůj svět. tráví čas sice něčím pro mě absurdním .) ale dyť proč ne, člověk se občas aspoň pobaví či potěší oko, tak o co de .)

a s hlavou a patou - máš dojem že diskuze o žrádle a výcviku je nemá?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    INDIAN: hele a jaka je podle tebe debata na urovni vhodna pro pejskare?:-) bavit se o politice?:-)))
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: nu dobra, povazujes se teda za nakej vyssi level? pseudokynolog/kynolog-amater ? ci jiz opravdovy kynolog? ;)

vsak ona ta konfekce taky asi neni uplna vypatlanost, kdyz je to na profesionalni urovni zejo; mam treba jednu particku pratel, jenz sou modni navrhari a kdyz se s nima sejdu a pustej se do debaty, tak ja jakozto ajtak jim sice prdlajs rozumim a nijak me to samozrejme nepumpuje, ale vim ze se bavej o necem co ma hlavu a patu ...
    DIVA
    DIVA --- ---
    INDIAN: trajdání po lese se psy mi přijde malinko zábavnější než trajdání po nákupních gigacentrech .) ale i takové problémy výcviku / složení nových granulí sou pro mě vcelku výživné látky k diskuzi :) takže možná sem prostě průměrně vypatlaná a na druhý břeh nedohlídnu ;)

na skutečnosti že u tohodle zájmu neshledávám nic závadného (jakkoli by to spadalo do ňáké nelichotivé škatule) to ale nic nemění :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: ano, spadnout do spolecnosti pejskaru, kde se dotycni bavi o tom kdo se zas tamhle opovazlive prochazel s haravou fenou, jaky sme meli naposledy hovnko a ze tyhle granule zas nechce zrat, je stejne vypatlana diskuse jako o konfekci ci pudrenkach.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: :)) ot!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: to je zajímavý postřeh, to trochu rozveď - kdo je ten víc škodlivý?
    DIVA
    DIVA --- ---
    mi osobně pes udržuje balanc mezi prací a odpočinkem. každý den se dostanu aspoň na chvíli mimo shon města a mimo kolotoč práce v zaměstnání a práce doma (a tréninku). jestli to je manýra tak ať si. co na tom? mám se starat o trendy v konfekci, nebo hledat dokonalou pudřenku? čučet na seriály? utírat prach? tohle není správný argument. ať si lidi žijou svoje vlastní příběhy, dokud neubližujou ostatním. a troufám si myslet že pejskaři sou z těch málo škodlivých
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    a chte nechte by to mohli konecne priznat i vsichni ty frikulini, ktery samozrejme klasovani tohodle typu kategoricky odmitaj, ale i to je z hlavnich produktu konzumni spolecnosti, takze co ...
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja nechci hazet vsecky do jednoho pytle, ale duvod porizovani psa v cechach je podle me jeden z podstatnejch malomestackejch manyru za posledni dobu
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: různá obtížnost jejich výchovy není totéž co rozdílná míra "závislosti", to jednak, ale především, pes na tobě není závislejší než dítě :) no a eště o krok: kéž by to bylo tak, že si lidi pořídí psa spíš než dítě kvůli své uvědomělosti a zodpovědnosti :) o tom ale silně pochybuju
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    INDIAN: někdo to dával do souvislosti i s jednou z nejvyšších rozvodovostí na světě v ČR. Zkrátka je jednodušší vyjít s tvorem, který je na tobě více či méně závislý než s tvorem, který má samostatné myšlení a dovoluje si ti odporovat (a tím teď nemyslím kočky :)).
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Rotvajler pokousal po celém těle devítiletého koledníka – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/264373-rotvajler-pokousal-po-celem-tele-devitileteho-kolednika.html
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Psů a koček je v ČR na obyvatele nejvíce v Evropě – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/261476-psu-a-kocek-je-v-cr-na-obyvatele-nejvice-v-evrope.html
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DIVA: mí rodiče sou o víkendě řádově raději za naše psy než za bráchovy děti

mno jestli tohle zacina bejt normalni, tak se ani nedivim, kam az to doslo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam