• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DAN9K: jojo, zakrik... stihne te trest .. jako me
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Já zase musím říct, že jak mě pejskaři v minulosti srali, tak teď asi dva roky už nic. Žádnej problém. Asi jsem měl štěstí...a teď jsem to zakřiknul
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    XLOBOX: Hele já mám boxera dovezeného z Irska..Myslím že se cestování týče:Tak bych se určitě poučil o povolení převozu psa do jiné země..Mě teda stačil vyřídit Pet Passport.Třeba dovézt psa na ostrovy-Anglie,Irsko (co vím) platí jiné směrnice něž do jiných států evropy..Né každá letecká společnost bere psy.Já musel jet trajektem..Let byl nemožnej...Každopádně v létě jedu k moři a taky se psem ;)

Takže Good Luck!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ja sem se ptal na urcitou vec a ocekaval bych nejaky relevantni info

No, ze se na to ptas zrovna tady, o necem docela svedci :-)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    XLOBOX: zadnyho si neporizujte, cestovani se psem je peklo a jeste horsi je, kdyz s nim nekam nemuzete, tak najit kdo vam ho pohlida.... to teprva budete litovat, ze ste si ho vubec poridili
    poridte si radsi rybicky
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Hovna se maj uklizet,o tom zadna..Ja nejradsi vencim v lese... ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ARIELKA: kdyz budou pejskari hovna sbirat, zadnej problem vubec nebude :)
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    ARIELKA: Já se sem chodím vyvztekat ráda, vždycky když mě naštve přitroublý nebo nezodpovědný majitel psa a že jich je. Protože jinak se nasírám doma ještě další dva dny. Nějaká ta psychohygiena být musí. Nevím o co ti jde. Tohle auditko je přesně pro tyhle účely. Jestli ti to vadí, na nyxu je spousta jiných auditek.
    ARIELKA
    ARIELKA --- ---
    Tak někdo tady přednese konstruktivní návrh (neříkám, že je dobrý), jak zlepšit situaci s pouličními exkrementy a vy ho posíláte do jiného auditka ??
    To jenom potvrzuje, že tady nikomu nejde o zlepšení situace, ale o to se pořádně vyfňukat :) To by mě zajímalo, co teprv budete dělat v důchodu.. :))

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANKLAR: cervene a velkejma pismenama :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    INDIAN: hotovo:)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MATHEA: ne nemam, premyslim o tom, ale asi se na to vykaslu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na druhou stranu, kdyby mohli chodit psi na wc, treba by byly travniky cistsi :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    napiste prosim vas uz nekdo do zahlavi, ze tohle neni klubiki pro pejskarsky onanisty ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Spatny auditko, vazeni :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IOM_NUKSO: Jednodussi??? Jako vazne ti prijde, ze je pro psa jednodussi vylizt na malej prostor hajzlu a srat tam, nez vybehnout na zelenej travnik a tam vykonat, co potrebuje?? Brrrrrrr.. ty uz toho psa mas?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    DRAKKA: spis nechapu proc ne. Proc by to nemohl mit i ten pes jednodussi a pohodlnejsi i ja coby nemuset babrat venku exkrementy.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    IOM_NUKSO: Psa lze naucit ledacos, ale PROC by ho nekdo chtel ucit chodit na zachod v dome???
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Lze naucit pejska chodit na normalni zachod? Na podobnou dosku jako tady -
    Rudlasro - TOALETA PRO KOČKY, ZÁCHOD, WC - PRKÉNKO NA WC - Berem.cz
    http://www.berem.cz/Chovatelske-potreby/TOALETA-PRO-KOCKY-ZACHOD-WC-PRKENKO-NA-WC.html
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Fuj, to jsem se zase vytočila. Pani nesbírá za psem bobky, páč to by musela do mokrý trávy nebo přestat telefonovat. Prý má pejsek srajdu a tak to přece nejde sebrat. Výmluva jak stehno. Nacpat jí to hovno do chřtánu krávě!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam