• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    Fuj, to jsem se zase vytočila. Pani nesbírá za psem bobky, páč to by musela do mokrý trávy nebo přestat telefonovat. Prý má pejsek srajdu a tak to přece nejde sebrat. Výmluva jak stehno. Nacpat jí to hovno do chřtánu krávě!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mam hodnýho psa, jenom se nenechá od dětí zahat za uši, nemá rád nabíhání dětí a jejich surový chování.

To mi pripomina zensky co rikaj "ten muj milan je hodnej, bije mne jenom kdyz se napije" :)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    PEANUT: úžasný požadavek od pejskařů: neběhejte, když jsou v okolí psi. To aby se člověk posral, protože se prakticky nemůže proběhnout nikde, aby neměl zároveň strach, že nevyprovokuje nějakou nevychovanou divokou šelmu, jejíž páníček či panička jsou natolik sebestředný, že to berou jako chybu toho člověka, že se opovážil běžet v blízkosti jejich miláčka.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PEANUT: můj pes je prima a taky vyjel po dítěti, ale nevyjíždí po každym ... tohle je teda hláška století, možná spíš do perel...
    BASK
    BASK --- ---
    VYHULENY_UFO: to mi pripomina.. podobny pripad s miminem byl v Liberci, tragedie, televize a tak.. ale skutecne tragicky bylo, jakou to melo dohru (dle kamaradky odtamtud) - ta majitelka, ktere psa sebrali, si ho po case opet vyzvedla z utulku kde skoncil (nebyl utracen) a ze pry ho planuje "uchovnit", aby mel spoustu stenatek, protoze vzato kol kolem je to jinak vlastne prima pes.. uaaaaaa !
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: vyrazím dnes večer na sídliště a aby se parchantíci neumazali, hromádky svých miláčků zakryju přebalem bivoje .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dnes mne pobavil status Duriho Cervenaka:

Pojebaní, skurvení, dementní sídliskoví psíč-kári! Nenávidím vás, všetkých! Úplne vážne vás nenávidím. A s tvrdením, že práve vy sračky po psovi zbierate a neprispievate k tomu, že moje dieťa nemôže vyjsť von bez toho, aby sa vrátilo zajebané od psích sračiek, choďte do riti. Keď sa 80 % z vás nevie správať civilizovane, treba vás zakázať všetkých. Aj z nacistov bolo možno 20 % dobrákov, ktorí nesúhlasili s koncentrákmi. To ale neznamená, že teraz budeme selektovať a vravieť: "Ale veď tam boli dobrí ľudia, nemôžeme ten nešvár odsudzovať!" Fuj, humus. Sídliská sa kvôli vám menia na smradľavé hnojiská.

Stejne je slovencina krasny jazyk, ze?
    KOMIAU
    KOMIAU --- ---
    BIHARYS: Obávám se, že pes je úplně v pořádku. Prostě hlídá. Může to být nepohodlné pro sousedy, ale moje sousedka by byla ráda kdyby můj pes hlídal. Několikrát ji vykradli a tak byla ráda že má vedle psa, který jak se naivně domnívala bude štěkat až se jí někdo cizí bude ochomejtat před dveřma.
    Cítíš se kvůli jeho štěkotu špatně, nebo sousedi nadávají na uštěkánka? Obávám se že jde o jiný, mnohem snesitelnější případ než je celodenní vytí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PATISLAV: vsadim kejhak, ze toho nestastnyho psa nechali samotnyho s deckem... nenechal bych psa samotnyho s deckem, fakt ne.
    nase feny jsou sice klidny, ale kolikrat me desi, ze si k nim pribehne cizi dite a zacne je prudit. ony to holky daj, ale ja jsem vzdycky nervozni, protoze to dite neni moje a dost casto se mi stava, ze kdyz houknu na matku, tak se dozvim, ze je to dobry, ze maji doma psa. jenze vetsinou je to pes do 2kg a ty nase feny maj kazda po 40kg...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Další zbytečná tragédie

DĚSIVÁ TRAGÉDIE: TENTO PES v Praze ZABIL miminko (1,5)! - tn.cz
    http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/pes-na-zizkove-v-praze-pokousal-a-zabil-dite.html
    MOREEN
    MOREEN --- ---
    BIHARYS: A proč si myslíš že mu najednou vadí lidi chodící po chodbě? Stres z přestěhování, nové prostředí? A hlavně - kde jste bydleli předtím? Courali mu lidi po chodbě? :-) Popravdě řečeno spíš než mašinky bych se zkusila zamyslet nad tím co mu vadí a odstranit to.. A hlavně - když budeš ty ten hlavní ve smečce a pes bude vědět, že případné potíže řešíš ty, tak mu můžou po schodech pochodovat vojáci a s ním to ani nehne... Z něčeho má strach nebo stres, tak to řeší tím že lítá ke dveřím a řve. Ale to je asi jen moje zdání. :-) :-)
    ALUSA
    ALUSA --- ---
    aha, v tom případě se omlouvám, asi jsem špatně pochopila obecný kontext diskuze...
    DIVA
    DIVA --- ---
    ALUSA: ten příspěvek informuje, nehodnotí
    ALUSA
    ALUSA --- ---
    DIVA: ahoj, když tu tvrdíš, že máš dva psy, tak mi prosím pověz.. jak je možné, že se raduješ z toho, že soukromí vlakoví přepravci netolerují přepravu psů ?
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    BIHARYS: Na stejném principu funguje i obojek, který při štěkání stříkne psovi před čumák rozprašovačem vodu=pes se lekne, + není to zrovna asi přijemné. U tohohle bych se nebála že se rozbije a bude pískat celou dobu co budu v práci(zkušnosti z rozbitým elektrickým obojkem). Zase bych řekla, že to bude učinejší, protože voda v tom obojku vydrží tak na pár štěkanců. Tohle asi vydrží déle, popřípadě elektrický protištěkací obojek.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: svým kočkám jsem taky osvíceným diktátorem a s kastrací nikdy neváhám. ovšm kočka je jenom kočka .) pes je tvor společenský a kastrace může poškodit jeho prestiž. ke genocidě přistoupím jedině bych neměla jistotu zda se svévolně nepomnoží. a ježto jsem pánem psovi i feně, tyhle jejich choutky reguluju velmi důsledně .)

(feministky, feministi a gramatičtí fašisté, zachovejte chladnou hlavu)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: no, aplikujeme-li lidská měřítka na zvířata, pak musíme naznat, že genocida v řadách psích již dávno probíhá, neboť jako genocida u lidí je kvalifikovaná i nucená kastrace určité skupiny obyvatel. A proti takovéto "genocidě" u domácích mazlíčků samozřejmě neprotestuji. Ostatně, sám jsem nechal zgenocidovat naše dvě kočky :).
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    BIHARYS: done.
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Nerad bych ze sebe udělal i já debila, ale má tu někdo dobrou radu, jak zvládnout psí štěkot? Přestěhovali jsme se a sousedi si začali po 3 dnech stěžovat. Přitom štěká jen když se někdo ochomejtne na chodbě. Má někdo zkušenost s tímto: http://www.santec-fishing.cz/1/eshop/47-1-Odpuzovace-zvirat/0/5/1547-Plasic-psu-Isotronic-Antistek
    ? Děkuji
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    K0051: obecná rada pro nováčky na nyxu. Nejdřív se pořádně podívej v jaké diskuzi se nacházíš a pak až se rozhodni, jestli ze sebe budeš dělat debila :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam