• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      MAARIIIII: tady ale domov nenajde... leda by si ho vyhlídnul nějaký gurmán...
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      MAARIIIII: jestli je treba to davat vopravdu vsude, tak to nezapomen dat i sem:
      [ KNÍR - na nastence anketka pro vsechny ]
      MAARIIIII
      MAARIIIII --- ---
      DOCKINEZ: Dávám je všude protoze potrebuje nutne domov.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Jako "kastrovaný*, očkovaný, čipovaný" mi prijde clovek, ktery dava inzeraty sem.

* dusevne
      RAGNAROK
      RAGNAROK --- ---
      troll reposta
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DAN9K: mě serou furt
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      Tady by se to mělo jmenovat "Pejsci - poradna pro začínající i pokročilé chovatele"
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      DAN9K: jojo, zakrik... stihne te trest .. jako me
      DAN9K
      DAN9K --- ---
      Já zase musím říct, že jak mě pejskaři v minulosti srali, tak teď asi dva roky už nic. Žádnej problém. Asi jsem měl štěstí...a teď jsem to zakřiknul
      MEJLA82
      MEJLA82 --- ---
      XLOBOX: Hele já mám boxera dovezeného z Irska..Myslím že se cestování týče:Tak bych se určitě poučil o povolení převozu psa do jiné země..Mě teda stačil vyřídit Pet Passport.Třeba dovézt psa na ostrovy-Anglie,Irsko (co vím) platí jiné směrnice něž do jiných států evropy..Né každá letecká společnost bere psy.Já musel jet trajektem..Let byl nemožnej...Každopádně v létě jedu k moři a taky se psem ;)

Takže Good Luck!
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      ja sem se ptal na urcitou vec a ocekaval bych nejaky relevantni info

No, ze se na to ptas zrovna tady, o necem docela svedci :-)
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      XLOBOX: zadnyho si neporizujte, cestovani se psem je peklo a jeste horsi je, kdyz s nim nekam nemuzete, tak najit kdo vam ho pohlida.... to teprva budete litovat, ze ste si ho vubec poridili
      poridte si radsi rybicky
      MEJLA82
      MEJLA82 --- ---
      Hovna se maj uklizet,o tom zadna..Ja nejradsi vencim v lese... ;)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      ARIELKA: kdyz budou pejskari hovna sbirat, zadnej problem vubec nebude :)
      KOMIAU
      KOMIAU --- ---
      ARIELKA: Já se sem chodím vyvztekat ráda, vždycky když mě naštve přitroublý nebo nezodpovědný majitel psa a že jich je. Protože jinak se nasírám doma ještě další dva dny. Nějaká ta psychohygiena být musí. Nevím o co ti jde. Tohle auditko je přesně pro tyhle účely. Jestli ti to vadí, na nyxu je spousta jiných auditek.
      ARIELKA
      ARIELKA --- ---
      Tak někdo tady přednese konstruktivní návrh (neříkám, že je dobrý), jak zlepšit situaci s pouličními exkrementy a vy ho posíláte do jiného auditka ??
      To jenom potvrzuje, že tady nikomu nejde o zlepšení situace, ale o to se pořádně vyfňukat :) To by mě zajímalo, co teprv budete dělat v důchodu.. :))

DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DANKLAR: cervene a velkejma pismenama :)
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      INDIAN: hotovo:)
      IOM_NUKSO
      IOM_NUKSO --- ---
      MATHEA: ne nemam, premyslim o tom, ale asi se na to vykaslu.
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Na druhou stranu, kdyby mohli chodit psi na wc, treba by byly travniky cistsi :)
      INDIAN
      INDIAN --- ---
      napiste prosim vas uz nekdo do zahlavi, ze tohle neni klubiki pro pejskarsky onanisty ;)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Spatny auditko, vazeni :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam