• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany

Pořídili byste si psa kvůli testu rodičovství?

48 hlasy od 48 respondentů

Chapu, ze spousta lidi ma ke psum kladny vztah, nejakeho treba vlastni, povazuji ho za clena rodin za sveho pritele atd. Ne vsichni jsou ale takovi, a tak to, co muze pripadat pejskarum normalni (nebo je aspon tolik nehoporsi), muze jinemu cloveku vyslovene vadit, a nemusi jit jen o hromadky na chodniku. Tato diskuse se ma tykat toho, jak by se pejskari meli zaridit, aby svymi milacky neobtezovali ostatni. Flejm v rozumne mire povolen ;)
      Tato diskuze není určena pro pejskařské onanisty.

ad pejskaři - už dlouho v tomhle klubu definujeme pejskaře jako pejorativní pojem, tzn. pejskař = špatný majitel
      rozbalit záhlaví
      YOT
      YOT --- ---
      V77: U nás třeba jede čokl zadarmo pokud mám šalinkartu... Ale já čokla nevozím v kočárku...
      V77
      V77 --- ---
      YOT: Ani jedno ani druhy, ale 16Kč listek za kocarek bez ditete, dle tarifu DPP. si neoznacila.
      Pes jede zdarma.
      YOT
      YOT --- ---
      V77: doufám že s tím kočárkem chtěla pomoct a pak se doažadovala místa k sezení?
      To já dneska potkal svýho oblíbenýho hipstrdementa. čokla opět daleko za sebou na volno, jenže dnes s náhubkem a dva kroky za ním šlo městapo a čokl nám dal pokoj... A já se tak těšil...
      V77
      V77 --- ---
      Do tramvaje pristoupila pani s kocarkem.
      Byli v nem dva psici.
      Byl to specialni kocarek pro psy.
      OMG
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Haha, tak prej ze nikoho predtim nenapadli!

Na chlapce, který zemřel, útočila smečka. Sousedku pes taky pokousal - iDNES.cz
      http://hradec.idnes.cz/...toku-smecky-psu-pxx-/hradec-zpravy.aspx?c=A160919_123340_hradec-zpravy_pos
      YOT
      YOT --- ---
      DANKLAR: Se těším na ty flejmy se sluníčkovýma útulkářema... To si umí málokdo představit jak mě vytáčí hesla "Nikdy předtím to neudělal" a "chovám psy celej život" Jsem velice rád, že se takovým vyjebancům stalo něco takovýho...
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      DANKLAR: "lidé nás tu nemají příliš v oblibě" dodal majitel psů - proč asi... https://www.novinky.cz/...peme-to-rika-majitel-psu-kteri-na-chlumecku-zabili-petileteho-chlapce.html
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      Asi nějaký zkušený pejskař, doufám, že z kriminálu už nevyleze... https://www.novinky.cz/krimi/415035-po-utoku-psa-zemrel-na-chlumecku-petilety-chlapec.html
      DIVA
      DIVA --- ---
      DOCKINEZ: świeta racja
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      To mi připomnělo můj oblíbenej.

DIVA
      DIVA --- ---
      DOCKINEZ: afaik s sebou nebrala lajka zadne lidi, ale byt to na me, taky to obsadim naopak ,)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      DIVA: doufám, že to vyřeší expanze do kosmu. Čokly tam s sebou snad lidstvo nevezme :)
      DIVA
      DIVA --- ---
      DOCKINEZ: a lidi je tak akorat primerene? .)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      To nic nemění na tom, že čoklů je prostě moc.
      DANKLAR
      DANKLAR --- ---
      zakázat by měli spíš nezodpovědné majitele
      DIVA
      DIVA --- ---
      s ohledem na pocet utoku na cloveka bych zakazala taky auta. a kdyz zakazem jeste strelne zbrane, noze, tucne jidlo a cigarety, lidstvo se stane takrka nesmrtelnym .)
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Dobrej začátek

Montreal zakáže pitbuly. Nové nekupovat, stávající vykastrovat, nařizuje - iDNES.cz
      http://zpravy.idnes.cz/montreal-zakaze-pitbuly-08z-/zahranicni.aspx?c=A160619_110358_zahranicni_kha
      DIVA
      DIVA --- ---
      STRIX: nerada bych se dotyčné nezodpovědné pejskařky zastávala, souhlasím s ostrou kritikou. ale co to venčení teda zobchodovat, když už s tím nechceš rázně seknout? spočítat kolikrát jsi tento týden venčila a vymyslet odpovídající protihodnotu. třeba vynechání jedné směny v úklidu společných částí bytu? když už se přemáháš, ať se někde zahojíš
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      STRIX: hele, a kdyby po tobě chtěla, abys za ni myla nadobi a luxovala, tak taky dobry?

Je to normalni vychcana jebka, co to zkouší salámovou metodou. A to není zrovna slušný jednání, hm?
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      STRIX: Bych se na ni vykašlal a na veškerý takový požadavky reagoval slovy "o svyho psa se starej sama".
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      STRIX: ech, a ona bydli u tebe, nebo ty u ni?

Kazdopadne brutus. Kdyz jsem mel podnajemniky ja, tak mi čoklofil do kvartýru nesměl.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam