• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: nejsem drzitelem ZP, ale jako pejskar jsem v kazdodennim styku s ostatnimi pejskari, takze si dokazu predstvit skalu moznych konfliktu nebo verbalnich vymen - zadna imho nespada do pravniho ramce, kde by bylo v poradku vytahnout zbran. ale ted samozrejme zase vestim, vid :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: nemusim byt vestec, abych si tohle myslel o cloveku, co vytahuje zbran na pejskare.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NE7RA: A ty budeš přesně ten typ člověka, který by se mohl živit jako vestec - z tak mala informaci dojit k tak jednoznačnému závěru, to je obdivuhodný!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: to bude presne ten typ cloveka, kteremu zbran do ruky nepatri.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Společník mi říkal, že za celý život vytáhnul pistoli s odhodláním ji použit jen dvakrát - a pokaždý v tom byl pejskař.

Vždy ale stačilo obtáhnout a byl klid.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    V77: A tys tam teda chtěl dál stát, nebo proč tě tak rozhořčilo, že tě paní vyzvala k pokračování v chůzi?
    V77
    V77 --- ---
    Zatraceny zku_veny pejskari.
    Prochazim parkem po asfaltove ceste.
    Prede mnou se bavi a celkem blokuji pruchod pejskar a pejskarka kazdy se psem navolno, bez nahubku. Mensi pes vyrazi smerem ke me. Zastavim se a cekam na reakci majitelky, ta neprichazi.
    Kdyz me pes zacne ocuchavat a oslintavat POPROSIM majitelku aby si pejska zavolala.
    Reakci znate. Kydy o hodnem steneti, ze se jde vitat, protoze jsem se zastavil atd. Na moje vysvetleni, ze me jeji pes (ani ona) nezajimal, dokud se on nezajimal o mne a ze by si ho mela hlidat, se mi dostalo odpovedi, ze ho drzi a ze mam teda pokracovat. To uz mi spadla celist a zeptal jsem se, z jakyho titulu mi rika co mam delat. Fakt bylo tezky udrzet chladnou hlavu.
    Nato se pridal i panicek s tim, ze kdyz se nerozejdu, svyho psa, kteryho mezitim chytil, pusti.
    Chvili jsem na nej koukal a pak si sel po svym, nemam cas na blbce.
    Omlouvam se, ze jsem tu sprostrej, na ne jsem nebyl.
    YOT
    YOT --- ---
    DOCKINEZ: V tom je snad i znehodnocování vodních zdrojů, ne? I když teda zrovna fousku - kokot!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taky pejskař

Muž na Prostějovsku hodil psa do studny, zvíře zahynulo – Novinky.cz
    https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=444450&sznu=Lneb1rRTMg3gU1Nn
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DANKLAR: Pes je takový fajn zvíře, škoda jen, že existují pejskaři. Bez nich by bylo lépe nám všem a hlavně psům.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Za smrt pětiletého chlapce, kterého zabila smečka psů, padly podmínky – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...9-za-smrt-petileteho-chlapce-ktereho-zabila-smecka-psu-padly-podminky.html
    YOT
    YOT --- ---
    DANKLAR: Proto prosíme naše zákonodárce, aby nastolili systém jednou a dost. Nezvládáš psa nemáš ho chovat. Nafurt...
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Pejskař nechal proběhnout psa. Ten zadávil 7 muflončat v Praze - tn.cz
    http://tn.nova.cz/clanek/pejskar-nechal-probehnout-psa-ten-zadavil-krcska-mufloncata.html
    V77
    V77 --- ---
    Ano pes jede zdarma. Ale na psi kocarky tarif DPP jaksi nemysli (?!) - tudiz se stava kocarkem bez ditete.
    ( za kocarek s ditetem se taky neplati :-) )
    YOT
    YOT --- ---
    V77: U nás třeba jede čokl zadarmo pokud mám šalinkartu... Ale já čokla nevozím v kočárku...
    V77
    V77 --- ---
    YOT: Ani jedno ani druhy, ale 16Kč listek za kocarek bez ditete, dle tarifu DPP. si neoznacila.
    Pes jede zdarma.
    YOT
    YOT --- ---
    V77: doufám že s tím kočárkem chtěla pomoct a pak se doažadovala místa k sezení?
    To já dneska potkal svýho oblíbenýho hipstrdementa. čokla opět daleko za sebou na volno, jenže dnes s náhubkem a dva kroky za ním šlo městapo a čokl nám dal pokoj... A já se tak těšil...
    V77
    V77 --- ---
    Do tramvaje pristoupila pani s kocarkem.
    Byli v nem dva psici.
    Byl to specialni kocarek pro psy.
    OMG
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Haha, tak prej ze nikoho predtim nenapadli!

Na chlapce, který zemřel, útočila smečka. Sousedku pes taky pokousal - iDNES.cz
    http://hradec.idnes.cz/...toku-smecky-psu-pxx-/hradec-zpravy.aspx?c=A160919_123340_hradec-zpravy_pos
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam