• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    YOT
    YOT --- ---
    DOCKINEZ: Nádhera. Já bych je rovnou utratil ať už se tím netrápí. Myslím majitelku pudla, její kamarádku i starostku...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    STRIX: Myslím, že byste si nepochutnali, už není nejmladší.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pudl zabitý rotvajlery byl bez vodítka. Jeho majitelka dostala pokutu - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...utekl-zakousl-psa-fqk-/praha-zpravy.aspx?c=A171101_102300_praha-zpravy_rsr
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    DOCKINEZ: klub je uzavřený... překopíruj něco:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tatonka v tomhle klubu. Jeji cokl uz zamordoval 10+ koček, ale ona mu proste nahubek neda, na voditku ho vodit nebude a venceni na volno je jeji "pravo".

[ Sophia a její kamarádi ->> nabidka opustenych ctvernozcu vseho druhu ]
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jak říkám - hotovej věštec!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    kazdopadne ten tvuj spolecnik je fakt pasak! konecne se nekdo tem zmrdum postavil jako vyrovnanej a ferovej chlap. vsechna cest!

to byla ironie - ale tohle jsi pocitam chtel na zacatku slyset od mistnich lidi bez predsudku. fakt komedie tyvole :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NE7RA: Hele, jestli si myslíš, že budu něco takovýho psát úplně natvrdo tady, tak sorry, nebudu.

Můžeš se mne snažit vyhecovat jak chceš, nefunguje to ;)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: y ses jak zaseknutej :)) ja chci slyset tu historku. nic vic nic min. kecy kolem jsou mi u prdele. (nemam problem s nosenim zbrani - a ano vim co je NO KN $ atak) tu historku!

nebo sis to spis vymyslel, co? :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOCKINEZ: tak jako mezi psimi lidmi existujou ti ktere vazne nechces potkat, i mezi majiteli zbrani se najdou zjevne. Takovy stastny stret by pak mohl krasne regulovat stavy obou prebytecnych skupin .) ja mu fandim
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NE7RA: Zákon jasně upravuje účel, k jakymu jsi oprávněn nosit skrytě zbraň - je to ochrana života, zdraví a majetku.

A v případě jejich ohrožení je legální zbraň nejen vytáhnout, ale i použít. Může se ti to nelibit, ale to je tak všechno.

Podrobnosti tu ventilovat nebudu, bílý člověk má jistě dostatek představivosti.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: di do prdele se predsudkama :) bavime se tady jako belosi o tom, jestli je v poradku nekde mavat pistoli. ja rikam, ze jsem nikdy jako pejskar nezazil situaci, ve ktery by to bylo legalni. tak jak to bylo v pripade toho tveho spolecnika. rad si takovou historku vyslechnu. ty predsudku :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NE7RA: On ji vytáhl na psa, ale to je drobnost, kterou si jistě nenecháš kazit své předsudky ;)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: nejsem drzitelem ZP, ale jako pejskar jsem v kazdodennim styku s ostatnimi pejskari, takze si dokazu predstvit skalu moznych konfliktu nebo verbalnich vymen - zadna imho nespada do pravniho ramce, kde by bylo v poradku vytahnout zbran. ale ted samozrejme zase vestim, vid :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: nemusim byt vestec, abych si tohle myslel o cloveku, co vytahuje zbran na pejskare.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NE7RA: A ty budeš přesně ten typ člověka, který by se mohl živit jako vestec - z tak mala informaci dojit k tak jednoznačnému závěru, to je obdivuhodný!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DOCKINEZ: to bude presne ten typ cloveka, kteremu zbran do ruky nepatri.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Společník mi říkal, že za celý život vytáhnul pistoli s odhodláním ji použit jen dvakrát - a pokaždý v tom byl pejskař.

Vždy ale stačilo obtáhnout a byl klid.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    V77: A tys tam teda chtěl dál stát, nebo proč tě tak rozhořčilo, že tě paní vyzvala k pokračování v chůzi?
    V77
    V77 --- ---
    Zatraceny zku_veny pejskari.
    Prochazim parkem po asfaltove ceste.
    Prede mnou se bavi a celkem blokuji pruchod pejskar a pejskarka kazdy se psem navolno, bez nahubku. Mensi pes vyrazi smerem ke me. Zastavim se a cekam na reakci majitelky, ta neprichazi.
    Kdyz me pes zacne ocuchavat a oslintavat POPROSIM majitelku aby si pejska zavolala.
    Reakci znate. Kydy o hodnem steneti, ze se jde vitat, protoze jsem se zastavil atd. Na moje vysvetleni, ze me jeji pes (ani ona) nezajimal, dokud se on nezajimal o mne a ze by si ho mela hlidat, se mi dostalo odpovedi, ze ho drzi a ze mam teda pokracovat. To uz mi spadla celist a zeptal jsem se, z jakyho titulu mi rika co mam delat. Fakt bylo tezky udrzet chladnou hlavu.
    Nato se pridal i panicek s tim, ze kdyz se nerozejdu, svyho psa, kteryho mezitim chytil, pusti.
    Chvili jsem na nej koukal a pak si sel po svym, nemam cas na blbce.
    Omlouvam se, ze jsem tu sprostrej, na ne jsem nebyl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam