CHESUS: Nektery ty evropsky a svetovy rainbow bejvaj fakt monstrozni, na to letosni spano by me treba nikdo nedostal, to bude peklo
FIDEL:Diky diky, za mesic tu bude rodit Terka, uz ctvrty mlejnsky robe, v Prilepech z nas maj velky halo, dodali jsme jim tam prvni zapisy do matriky :)) Zacli jsme rodit v Uneticich na masopustu, akorat to vyslo se zrychlenym presunem do klidu a tepla. Vubec se toho nebojte, jsou i jiny moznosti nez vana a treba v kare by to bylo stylovy. Ja chtel postavit tipi ale nakonec si to Sara rozmyslela, bylo hnusne. Jinak nic proti drogam, chran panbuh, ale i ty se daj brat kultivovane, asi jsem fakt estet a cim jsem starsi tim mam radsi prijemny prostredi kde nemusim mit strach ze se mi psi nebo deti porezou o nejakej bordel. S tou souvstaznosti s duchem doby mas samozrejme pravdu, ale o to je dulezitejsi se tomu vzeprit, vytvorit alternativu, ostruvek positivni deviace kde to funguje jinak. Libovat si v atmosfere zaniku mi prijde nedospely, prece kdyz mas dite tak uz kvuli nemu se snazis ten armageddon odvratit, i kdyz chapu ze nastavovat zrcadlo je taky dulezity