Zdravím Vás,
věc se má tak: Šéfík mě "nutí" si vzít dovolenou (dělám přes 3/4roku téměř každý den) tzn. když už volno tak bych rád někam vypadl,,, lidi kolem mě bud už jsou pryč nebo nic neplánují,,,
tzn. pokud by nějaká slečna nebo banda lidí plánovalo cestu kamsi, tak bych se, asi rád přidal,,, musim dát jen vědět dostatečně dopředu - min. týden, že si tedy beru "nucenou dovolenou" a rád někam vypadnu...
Byl jsem v ´08 v Guče na festivalu (+ celý Balkán), před 2 roky ve Fr na víně, je mi v celku jedno kam by se jelo, ale viděl bych to v rámci Evropy a to na cca 14dní, jestli stopem, vlakem, autem je mi to jedno,,,,
Jsem profi řidič z povolání, takže problém odřídit část cesty apod. není žádný (měsíčně najezdim +- 10 000km) + vlastním potvrzení o odborné způsobilosti ...
Jsem pro setkání se při pivku, kávě, vínku, vodě,, a uvidíme jestli si sedneme a přežijem spolu dovolenou,,, Bydlim v Praze ...
Myslím si, že se dá se mnou na čemkoliv dohodnout, jsem nekonfliktní a přátelský, ... :)
Moje představa o dovolené není proválení se v 8* hotelu u bazénu, radši spaní na pláži, v příkopu u cesty, hledání si jídla na stromech/po okolí apod. :)
Domluvím se "na ulici aj", co se týče Balkánských zemí (Srbština) tak je to sranda, ruce/nohy/čeština/slovenština, byli jsme tam 1,5 měsíce a kolikrát sme se nasmáli do syta :D
Ted nevím co dál psát, dyžtak se ptej/te :)
Případně pošta :)