• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHfree community ☮ & traveller places
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    KOMAS: kurvaaaa, a kam se prestehovali zevlaci? do caños?
    SOCKOVAN
    SOCKOVAN --- ---
    KOMAS: Doufam ze tahle oáza klidu ještě nákej cas prezije, hrotej to tam kolik let furt a zatim se jim mistnaky vyhnat nepodařilo tak se budu modlit, aby tomu bylo i nadále a ja se tam jeste nekdy mohla podivat za kamaradama...
    KOMAS
    KOMAS --- ---
    NOMAAD: no Pigfield porad zije, v patek zbourali plot co tam postavily aby z toho mohli udelat placeny parkoviste, prislo se totis na to ze plot i parkoviste bylo nelegalni:))) Ten stavebni plan se konkretne tyka pozenku co je naproti Pigfieldu pres silnici coz nic nemeni na tom, ze je to prasarna.
    SAB23
    SAB23 --- ---
    Mam 2 mista z Brna na rainbow ... dnes odpodlede
    Pripadne dej eho na 724861869
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ach jo,tak už i Na Pigfield došlo....
    KOMAS
    KOMAS --- ---
    No to je mozna pravda, ale porad je to to nejmensi co clovek muze udelat.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    to snad ne? Hotel? Petice nic nezachrani,tam jde o miliony eur :(
    KOMAS
    KOMAS --- ---
    Zdravim, tady davam odkaz na petici pro zachranu Valdevaqueros, nekteri budou spise znat jako pracecak, casas de porro, nebo pigfield. Jedna se o prirodni rezervaci ve Spanelsku, konkretne Tarifa, jedno z poslednich mist v Evrope, kde se dlouha leta dalo stat na louce primo u oceanu. Policajti nas nedavno vyhnali s tim ze se jedna o narodni park a ted nove vedeni mesta prislo s tim ze tam vystavi hotelovy komplex a vily pro bohace cimz uplne znicej jedno z mala mist na pobrezi, kde je jeste panennska priroda a ne betonova dzungle.

    Change.org
    http://www.change.org/es/peticiones/salvemos-valdevaqueros
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    MINAB: Kamararádi žili s dcerou v autě až do jejích 6ti let.Jak musela do školy,našli si bydlení.I když teda alternativa pokračuje,žijou na Yucatánu v Mexiku,slečna chodí do školy se samýma místníma...Naučí se myslím hodně.
    DRUDRIGER2
    DRUDRIGER2 --- ---
    7 let dvp

    dvp
    AHJA
    AHJA --- ---
    Ahoooj, nemáte někdo tip na levnej plaťák, potřebuju odtáhnout Avii, 4,5t a 6,5m asi tak 30km od Prahy, nepojízdná úplně...děkujůůůů
    MINAB
    MINAB --- ---
    ORLIK: neni to nezdvorily,resit tu mlejnsky zalezitosti,kdyz ostatni k tomu nemohou nic rici.Ja jen,ze Magda je moje vyborná kamoska a o nicem takovym teda nevim.Takze berte Orlíka s rezervou.Nic ve zlym.Zitra na Mlejn,jupi!
    MASOO
    MASOO --- ---
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    MASOO: Jasně že vydrží, neboj, my se Saročkou takhle žijeme už 12 let a máme dvě děti :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ORLIK: tak snad vam to vydrzi....
    MASOO
    MASOO --- ---
    ORLIK: vsechno jde, kdyz se lidi dohodnou
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    TULI: Free love přístup je jediný možný! Jinak to sexuální napětí každou komunitu spolehlivě rozloží, to je neomylná zkušenost a je úplně jedno, jestli je to komunita křesťanská nebo rainbow nebo jakákoli jiná! Ostatně ta mlejnská vzbouřenecká partička budovatelů světelných tunelů se taky nakonec rozložila na tom, že si po roce hlásání čistoty a věrnosti Katarina začala s Lukášem a Magda s Robertem :)) Já se zrovna čerstvě zamiloval a po sedmi letech porušil pravidlo co je v domě, není pro mě, který jsem po předchozích špatných zkušenostech s mlejňačkama dodržoval. A je to paráda! Slečna si se Saročkou skvěle rozumí, její chlapík je fajn, všichni se máme rádi a na světě je dobře! Zrovna včera jsem milenku i s manželem a dítětem odvezl na vlak, odjeli na nějakej buddhistickej retreat a všichni se na sebe zas těšíme :)
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    TULI: 300 E měsíčně je pakatel, když je to i s jídlem, to je přesně problém s komunitami v čechách, všichni chtěj vše zadarmo a zajímá je jen jak ušetřit. Člověk, co si nedokáže vydělat 7500,- měsíčně (nebo třeba nemá invalidní důchod, i takové tu máme :) nemá v komunitě co dělat. Výjimka samozřejmě potvrzuje pravidlo, taky tu máme Míru, co už 7 let nepoužívá peníze, ten neplatí nic a reciprocitu řešíme tak, že meje nádobí a nosí jídlo z koňtáku.
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    TULI: Tento víkend se loučí Babsoni, Jirka s Magdou, moc jsme si nesedli a vyrážejí na cesty, takže bouraj tu svou Babsoniéru na louce a nakopnou zas káru. Edita s Lukášem se od července stěhují do auta a až začne na Slovensku Rainbow, odjedou a už se nevrátí. No a Robert, expozounista z Pohřební kapely zmizel po anglicku a nechal tu po sobě dluh 12 tisíc. Jo a Indickej Pepa s Amy se sem po Rainbow předpokládám už taky nevrátí, vzhledem k tomu humáči co napsal na Rainbowgate nechápu, proč tu vůbec ještě jsou, když se mu tu tolik nelíbí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam