• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHfree community ☮ & traveller places
    AHJA
    AHJA --- ---
    Ahoooj, nemáte někdo tip na levnej plaťák, potřebuju odtáhnout Avii, 4,5t a 6,5m asi tak 30km od Prahy, nepojízdná úplně...děkujůůůů
    MINAB
    MINAB --- ---
    ORLIK: neni to nezdvorily,resit tu mlejnsky zalezitosti,kdyz ostatni k tomu nemohou nic rici.Ja jen,ze Magda je moje vyborná kamoska a o nicem takovym teda nevim.Takze berte Orlíka s rezervou.Nic ve zlym.Zitra na Mlejn,jupi!
    MASOO
    MASOO --- ---
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    MASOO: Jasně že vydrží, neboj, my se Saročkou takhle žijeme už 12 let a máme dvě děti :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ORLIK: tak snad vam to vydrzi....
    MASOO
    MASOO --- ---
    ORLIK: vsechno jde, kdyz se lidi dohodnou
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    TULI: Free love přístup je jediný možný! Jinak to sexuální napětí každou komunitu spolehlivě rozloží, to je neomylná zkušenost a je úplně jedno, jestli je to komunita křesťanská nebo rainbow nebo jakákoli jiná! Ostatně ta mlejnská vzbouřenecká partička budovatelů světelných tunelů se taky nakonec rozložila na tom, že si po roce hlásání čistoty a věrnosti Katarina začala s Lukášem a Magda s Robertem :)) Já se zrovna čerstvě zamiloval a po sedmi letech porušil pravidlo co je v domě, není pro mě, který jsem po předchozích špatných zkušenostech s mlejňačkama dodržoval. A je to paráda! Slečna si se Saročkou skvěle rozumí, její chlapík je fajn, všichni se máme rádi a na světě je dobře! Zrovna včera jsem milenku i s manželem a dítětem odvezl na vlak, odjeli na nějakej buddhistickej retreat a všichni se na sebe zas těšíme :)
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    TULI: 300 E měsíčně je pakatel, když je to i s jídlem, to je přesně problém s komunitami v čechách, všichni chtěj vše zadarmo a zajímá je jen jak ušetřit. Člověk, co si nedokáže vydělat 7500,- měsíčně (nebo třeba nemá invalidní důchod, i takové tu máme :) nemá v komunitě co dělat. Výjimka samozřejmě potvrzuje pravidlo, taky tu máme Míru, co už 7 let nepoužívá peníze, ten neplatí nic a reciprocitu řešíme tak, že meje nádobí a nosí jídlo z koňtáku.
    ORLIK
    ORLIK --- ---
    TULI: Tento víkend se loučí Babsoni, Jirka s Magdou, moc jsme si nesedli a vyrážejí na cesty, takže bouraj tu svou Babsoniéru na louce a nakopnou zas káru. Edita s Lukášem se od července stěhují do auta a až začne na Slovensku Rainbow, odjedou a už se nevrátí. No a Robert, expozounista z Pohřební kapely zmizel po anglicku a nechal tu po sobě dluh 12 tisíc. Jo a Indickej Pepa s Amy se sem po Rainbow předpokládám už taky nevrátí, vzhledem k tomu humáči co napsal na Rainbowgate nechápu, proč tu vůbec ještě jsou, když se mu tu tolik nelíbí.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    BIGTRAGED: to byla narazka na nize zminovany portugalsko
    MASOO
    MASOO --- ---
    DOOMBRINGER: ale ja mam pocit, ze tu mineno vazne nikdo nepsal nic o tom, ze je NEmas ucit cist a psat;)
    navic CLOWN ma osobni zkusenost a sice pise jako prase (promin;)), ale to muze i clovek v VS titulem (jeden tu naproti me sedi a ten to proste ma od prirody, je debil)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    MASOO: Mozna ano, mozna ne. Fakt je, ze pokud to decko neumi poradne cist, psat a pocitat, tak si ty rodice zasluhujou zavrit.
    MASOO
    MASOO --- ---
    DOOMBRINGER: tos to podle me spatne pochopil;)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    CLOWN: Takovy rodice bych sterilizoval. Chapu, ze tady je levicackej klub, ale odmitnout vlastnimu diteti systemove vzdelani kvuli tomu, abych ho nenaucil cist a psat, to je opravdu moc.
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    PPNEKK: Bych mu musel hnáty přerazit .... dokad má zdravý ruce, má se živit sám, né bejt na podpoře .....
    MASOO
    MASOO --- ---
    CLOWN: myslim, ze casem se budou dovednosti hodnotit jinak;)
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    CLOWN: tak jeden kamarad si vzdelava deti sam a opcas mi prijde ze jsou chytrejsi nez normalni deti, pak je i sance travelerskejch skol, detska z francouzkeho circusu mneli vlastniho ucitele.
    BIGTRAGED: nepochopil jsem otazku, nevedel jsem na jak dlouho, v dodavce bych asi vyrust nechtel jako ze kazdodene a dlouhodobe, ale v autobuse nebo nakladaku bych si to dokazal predstavit, zalezi na rodicich, pokud to sou dredaty hippici co zerou jen Acid tak to dite v patnacti utece anebo znej bude fetak. Ale pokud rodice jsou kreativni tak je mraky moznosti, do budoucna ti stejne vzdelani bude k hovnu, spis skusenosti jako agrikultura, alternatyvni ziti bude v pohode. Kamarduv syn mozna neumi poradne pocitat a psat ale zato uz 10 letech dokaze opravit centralu, zapojit solarni paneli, nebo mixovat na gramcich a dotoho hrat na trumpetu.
    Zalezi .......
    ERREG
    ERREG --- ---
    PPNEKK: tak na to aby dostalo podporu by snad bylo lepší aby to vůbec neumělo .)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MINAB: jo, to me taky zajma...klidne sem ;)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    BIGTRAGED: bud v klidu, cist a psat ho naucis a kdyztak pak sezene praci v portugalsku, akorat to chce aby nekde chvily makal aby dostal podporu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam