• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHfree community ☮ & traveller places
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRIP: nebo se dá když přijíždíš k Dune de Pyla k tomu parkovišti, odbočíš doleva směr campingy a tak po kiláku, dvou? po pravý straně je menší neoznačený parking v lese, tak na 5 aut. bohužel na mapách to dohledat nemůžu. z toho parkingu se dá jít rovnou přes camp na dunu.
    LEPRASE
    LEPRASE --- ---
    TRIP: pláž Le Petit Nice, je to asi 4-5km jižně od takovy ty restauračky a ofiko parkovistě a pujcovny kol a kdovíco. A zas kousek pot tim sou naky placeny. Sjezd na tohle by mel byt trochu na kopečku. Snad se zadaří
    TRIP
    TRIP --- ---
    Ahoj nevite nekdo nakej dobrej free flek v okoli dune de pyla diks
    JOINATAN
    JOINATAN --- ---
    STROSIK: Bretan je takova cela, ne pouze Nantes.... Rennes atd... Jako jediny porad bojuji proti systemu ;)
    ne nadarmo asterix a obelix byli od tamtud ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    STROSIK: o Notre Dame des Landes je clanek v aktualni A2
    STROSIK
    STROSIK --- ---
    Nantes: podél Loiry na východ jsou komunity pracujících,jsou tam krásný místa s písečnými plážemi. V centru města od zastávky Gare Maritime kousek podél proudu řeky byla dříve dobrá velká komita,teď tam jsou šlehačky z jihu,takže špatný. Co ale stojí za to je Zone a Defendre (ZAD) v okolí Notre Dame des Landes..příští rok by se tam mělo stavět letiště,hodně lidí už odešlo,ale několik místních zůstalo a přidali se k nim velký komunity z celý francie aby je podpořili. Je tam dost domů a statků obsazenejch,ale některý jsou ještě volný ;) je tam hromada aktivit,koncertů a freeparties..panuje tam teď velmi příjemná atmosféra,ale nebude to napořád..(!)
    ZELCA
    ZELCA --- ---
    CUKI: vloni sme tam byli par noci vetsim autem a v pohode
    CUKI
    CUKI --- ---
    KCE: No já tam byl bez auta tak jsem ocenil hlavně tu vodu :-). O těch kurvách vim, ty se přehlídnout nedali, ale tenkrát jsem spal někde dál od cesty v křoví. Netuším, jaký to je mít vedle nich auto :-)
    KCE
    KCE --- ---
    my tehdy stali taky tam.. a celkem klid, aspon ma clovek se kam jit vychcat a se psem.. akorat v noci vsude postavaj kurvy:)
    ale je to uz 8 let tak nevim jak to je ted..
    CUKI
    CUKI --- ---
    Náhodou kde nejlépe zakempit auto v co nejbližší vzdálenosti od centra Paříže? Autem jsem tam nikdy nebyl a navíc jsem tam byl naposledy tak 15let zpátky.
    Boulogneský lesík mi přišel docela vhodnej, ale jak to tam vypadá teď? Hledám alespoň trochu čisté a klidné místo na max několik nocí....
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    MAESTRO_007: ono vůbec bosna, kosovo, srbsko mi přišlo že se může člověk složit kde se mu zlíbí, ale je pravda, že jsem tam byl stopem a ne autem
    VELADA
    VELADA --- ---
    Zdravíčko,
    jedu do Srbska a ráda bych strávila pár dní v okolí Subotica ve Vojvodině. Byl byste někdo ochotný sdílet tip na nějakou místní komunitu, centrum, místo, co vás zaujalo? Ideál místo, kde se dá těch pár dní pobýt, jedu dodávkou já + kamarád + pes. Případně budu ráda i za tip na kulturní centrum, hospodu, divadlo, whatever, kde se dá strávit pár příjemnejch chvil.
    WTG
    WTG --- ---
    Buňka-maringotka/přívěs/ - Praha - západ, prodám
    https://dum.bazos.cz/inzerat/76458513/Bunka-maringotkaprives.php
    CUKI
    CUKI --- ---
    Ty znáš hodně místa kolem bordeaux? Dávno tomu co jsem tam byl v jedné komunitě v lesích poblíž bordeaux a dost rád bych se tam podíval někdy znovu, ale znám jen přibližnou lokaci protože tam jsem dorazil po tom, co jsme ve 4 vypili po cestě z Andorry flašku absintu a odtamtud jsem byl zase skouřenej jak rákosníček. Ale naprosto super farma. Bylo to tak 20km jihovýchodně, ale kde?
    KCE
    KCE --- ---
    a kdyz uz sem tu tak neco on topic..
    v bordeaux zbourali zajety squat d camion u pont d pierre nezbyl9 nic nez olocene rumiste.. smutne
    hodne kamionu tak ted stoji podel ty hlavni smerem na cenon a stejnym smerem po prave strane se ted otevrel novy squat u haly byvale betonarky.. ale jako zadna big comunita, spis uzavrena skupinka
    nicmene kdo chce parkovat v brdx a potkat naky lidi tak darwin a okoli rue hortense je dobra volba (stejne jako pristav, o tom sem tu myslim psal;)
    KCE
    KCE --- ---
    precti si zdejsi zahlavi prosimte..
    pak si vyhledej diskuzi o rainbow a zjistis ze o tvoje bedynky tam nikdo nestoji a o nacionalismus typo "jen pro cechy" uz vubec ne ;)
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    KCE: pěkný, také jsem ztratil věcnost místnosti :) ale tím pádem, že já se letost chystám vyrazit s pár bedýnkama, zatím jen po čechy, hledat si vlastní free prostor, tak jsem se nedávno doslechl s mi neznámím proudem rainbow, asi není do veřejná informace, ale nevíte někdo, kde se teď vyskytují?
    KCE
    KCE --- ---
    free community a traveller places je o necem trochu jinym nez "kde muzu jet parkovat zadarmo na plaz" ne?
    [ Kemping a Freefleking ]
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_RAVE_LER: jinak jsem se otom trochu rozepsal minule tady MAESTRO_007
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_RAVE_LER: jed do chorvatska pres Bosnu a Hercegovinu... tam je to v pohode :)

    Slovinsko nic moc no.... musis se schovavat a tvarit se, ze tam nekempujes.... Chorvatsko ve vnitrozemi relativne v pohode.... na pobrezi milion lidi, takze prchat na ostrovy a tam se taky da dobre zasit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam