_A5_: Jo, je to tam v pr...kamos francouz mi psal ted nedavno, ze hlavne zapadni Algarve nesmysl..bud vsude prudej GNR nebo se mu i stalo, ze na nej vecer najelo 20 lokalu a musel okamzite vypadnout z plaze..a to ma jen malou toyotu dodavku...ve vnitrozemi prej lepsi, ale i tak se snazil prijet na spot vzdy az za tmy a rano pred svitanim vypadnout..co jsem procital ruzny diskuze pod clankama na Portugal news in english, tak jsou localos proste nasrany, pac lidi v obytnacich je tam nesmyslne moc, nechavaj po sobe bordel a dost lidem i vadilo, ze z nich nejsou zadny prachy... takze je chtej nahnat do kempu... myslim, ze covid frustrace to cely jen a jen umocnuje...na druhou stranu uz vloni jsem byl nasranej, kdyz dlouholetej surf secret spot byl plnej vocasu, ktery delali jak bordel na plazi, tak i ve vode a nejvic me dostalo, ze na hodne spatne dostupnou plaz jezdili i lidi s autama z pujcovny..to uz jsem vubec nechapal, jak na to prisli..pak jsem videl lokalniho tistenyho pruvodce a ta plaz tam byla normal uvedena.. takze podle me problem je celej zamotanej, pac si za to i lokalove muzou trochu sami...a btw.i po nich dost casto zustal na plazi bordel kdyz odjeli...sere me to, portugalsko je / byla moje srdcovka...