VELADA: Turistické pláže taky nevyhledávám, ale hledám kousek přírody a ne smeťák, kde se do té vody štítím vlézt :-)
Jo to jezero to bude ono. Je to tedy přehrada, ale oni to moc nerozlišujou. V těchto místech tečou celoročně řeky. Ale jinde jen sezóně. A jezera v létě jsou vyschlý. Já to musel řešit hodně. Na stopu máš sebou max 2-3 PETky, ale překvapilo mě že jsem dorazil do celkem velkýho města a čekal jsem že tam něco bude a ono nic. Voda z kohoutků teče až večer a ještě není pitná :-(
Tohle jsem jinde v Evropě nezažil. V zimě to bude ale asi lepší. Na druhou stranu na počátku zimy jsou ty nádrže nejprázdnější.
Pak ještě krom toho sirného jezera, které fakt netuším kde mělo být, ale viděl jsem ho na fotce a zajímavý. Je na jihu k vidění spousty původních ?římských? osad. Klidně uprostřed pole nikde nikdo, žádný turisti, žádný ploty a velmi pěkně zachované ruiny. Potkal jsem asi 5 takovejch míst a 2 z nich bych hodnotil fakt že stojej za vidění a krom jednoho místa naprosto mimo civilizaci.