• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    E42
    E42 --- ---
    Na světě jsou další Xiaomi s „českým LTE“. Tentokrát levný Redmi a špičková Mi 5 – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...ym-lte-tentokrat-levny-redmi-a-spickova-mi-5/sc-4-a-1335336/default.aspx

    Informace jsou zatím ale dost nejisté.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Zkusil jsem teď Advanced Task Killer a ten jí sice manuálně ukončí, ale v seznamu aplikací pro automatické ukončení ji nenabídne :-( Takže pro mé účely na nic.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    BUNDA: no zkus to, autokilleru najdes na play urcite spoustu. Ale jak rikam, stejnou spoustu najdes clanku o tom, ze sou neefektivni. Ja sem svyho casu pouzival myslim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seasmind.android.gmappmgr - nez sem sam dosel k tomu, ze to dobry reseni neni.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PUNKREASS: to můžu porovnat.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    BUNDA: ukoncit asi jo, ale nejspis se stejne pusti znova a budes ji muset ukoncovat porad dokola, coz ti ve vysledku nejspis sezere baterky vic.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Lze nějak ukončit běžící aplikaci automaticky bez rootu? (používám AutomateIt a ten jak se zdá, umí pouze spustit nikoliv ukončit). Po aktualizaci běží nová app s alternativním desktopem, který nepoužívám a žere baterii. Je to systémová app a tak ji nelze bez rootu Deaktivovat.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    omlouvam se MTP USB dekuji
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Prosim o radu - mam tady zopo ZP350 a kdyz ho pripojim k pocitaci tak se mi nainstaluje jako MPT zarizeni a konec - vyhlasi to chybu. I kdyz jsem stahnul ovladace tak nic :-( Windows 7 profesional

    Tak a problem je ten ze po poslednim update proste nenabiha system, nasel jsem si odkazy a nic nefunguje. Nejhorsi je ze jsem to nainstaloval na svem starem PC s XP a najde ho to na vterinu jako COM 4 a pak se odpoji :-(

    Nevim co s tim - vedel by nekdo? Dekuji
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    já jsem používal GPS tracker, ale pořádku se gpx soubor s trasou musí analyzovat v jiném programu.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Locus? Zkusím. Tuhle aplikaci jsem měl před lety, ale nějak jsem ji tenkrát asi nepochopil nebo co. Dám ji druhou šanci :-)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    MAKROUSEK: Přijmi mou poklonu! děkuju!
    tohle je fok up UX, protože klik na tohle většinou je součástí zpět
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    OVECKA_MJ: Ha, tak jsem na to nahodou kapnul. Disa umi ringtony a vibrace per konverzace. Kdyz se otevre konverzace, musi se tapnout nahore na jmeno nebo jmena. To otevre obrazovku s fotkou a kdyz se skroluje dolu, muze se vybrat customizovana notifikace. To je vec.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JEREMIUS: Já holt zase musím vytáhnout Locus - baterku mi žere hlavně GPS. (Nicméně má i možnost zapínat GPS v intervalu třeba minuty a půl, získat fix a zase vypnout; na celodenní pěší výlet to s baterkou vydrželo i na dost slabý baterce na starý Xperii)
    JCK
    JCK --- ---
    JEREMIUS: locus
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Máte tip na aplikaci pro sledování/zaznamenávání trasy? Existují všelijaká Endomonda atd., ale nepotřebuju, aby se moje data nonstop posílala kamsi do cloudu, ani nijak sofistikovanou aplikaci. Prostě jen abych věděl, kolik jsem ušel, jaké převýšení. A aby to ideálně nežralo moc baterku.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HOUMLES: a co kdyz mas fingerprint lock?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    HOUMLES: Ok, díky, jdu do toho
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JEREMIUS: Pardon, pochopil jsem to "kód budu zadávat jen jednou, při odemčení obrazovky vůbec žádný kód zadávat nechci". Přijmi omluvu.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JEREMIUS: pokud zasifrujes telefon, tak se ti zmeni screen lock na to tvoje sifrovaci heslo .. da se to obejit abys zadaval jenom pin, ale myslim ze to potrebuje root a hlavne tim dost oslabis to sifrovani.
    jinak na dnesnich telefonech rozdil nepoznas..
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    PISKVOR: a kdo říká, že tam nemám žádný screen lock? Jde i o to, abych nemusel zadávat screen lock + pak ještě navíc kód pro odšifrování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam