• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    XICZEK
    XICZEK --- ---
    SLANINKA: Ja na tohle pouzivam tasker (tam jde nastavit nejmensi interval 2min). Pouzivam to s pulhodinovym az dvouhodinovym intervalem a vydrzi to na baterku snad tyden, takze nemusim ani resit dobijeni, coz je u te IP webcamery nutny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: to snad resi 3D tiskarna... :D
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: Blbej kus plastu to je, ale v pátek večer se taky dost blbě shání... hlavně že SIM je nutno o každej milimetr zmenšit, když stejně všichni vyráběj čim dál tim větší pádla...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SLANINKA: Nainstaluj si IP cam, tam mas datovy tok nula. Jenom kdyz se napojis, bude datovy tok a kdyz se zase odpojis, bude nula.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SLANINKA: ¯\_(ツ)_/¯
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    PAYAXY: To já bych právě chtěl nějak rozumně využít svůj obstarožní Samsung. Bude zabírat opravdu malou oblast a fotky mi stačí v nejnižší kvalitě... Nechci kupovat další zařízení, když ten Samsung se mi zdá na tohle využití ideální, ale dík za tip :)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    SLANINKA: kup si klasickou fotopast z Číny, IMHO bezproblémové řešení, a může ti to fotit jen když se tam něco hýbe, natož v noci, kdy je obyčejný telefon v koncích
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SLANINKA: kdyz bides kazdych 10minut uploadovat 5mb fotku tak to taky neco sezere..
    ja bych tam nainstaloval nejakou hlidaci apku, u tech je moznost na dalku nechat udelat fotku takze se prenesou data opravdu jenom ve chvili kdyz to budes potrebovat.
    koukni na cerberus nebo androidlost
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    HOUMLES: Přesně to bych si představoval, ale potřebuju, aby tam nebyla moc velká datová náročnost, proto mi stačí foto tak jednou ta těch 10 minut
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SLANINKA: nebude lepsi z toho udelat ip kameru?
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    PISKVOR: Jj, v časovém intervalu cca 5-10 minut - mám to na hlídání zvířat :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SLANINKA: Tak autoodesilani pres wifi uplne staci ,it zapnuty v Dropboxu,GDisku,Owncloudu nebo v cemkoli.

Jenom mi neni jasny, kdy se ma fotit - v intervalu?
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    Ahoj, máte tip na aplikaci, která by uměla v určitém časovém intervalu fotit a fotku hned přes wifi odeslat na ftp server? Mám to na sledování zvířat, když nejsem doma a vysloužilej android telefon na to bude, si myslím, ideální :) Máte nějakou osobní zkušenost?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    v nějaký recenzi se jim úplně nelíbil ten foťák. zkus zagooglit.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    T_RAVEN: no mě nějak nebavilo každej den nabíjet tak sem si tam nechal jen datovou simku a downgradeoval sem na lenovo a5000 :)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    PETGRIDUS: a jinak spokojenost?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    T_RAVEN: mám vibe x2 a baterka vydrží necelej den, ale dost jedu net teda.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    poradte prosim Lenovo Vibe X2 vs Honor 7 Lite vs Huawei P9 Lite ? nebo nejakej uplne jinej v podobne cenove hladine (max 6.5k) lenovo vypada lakave ale zda se ze mu moc nevydrzi baterka ... mate s nim nekdo osobni zkusenost?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    SPM: Stav se u operátora. Já to takto kdysi na jednom jejich stánku dostal hned a zadarmo
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: Existuji redukce :) ve finale je to jen kus plastu, co potrebujes kolem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam