• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak je ale prijemny, co se odolnosti tyka. Puvodnim urcenim je to tablet do skladu nebo provozu, odolnost potvrzuji. Drobecek s tim uz parkrat svihnul o zem, slapal po tom a nevim co jeste a tablet drzi bez problemu. Vadi tomu voda, ale do vany ho s tim proste nepustime.

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SMOKY: Hledal jsem dlouho a spojeny jsem jen na pul.

    Samsung Tab Active 8".

    Stve me zejmena maly jas displaye na auto, da se resit zatrzenim max jasu, ale to zas neni auto. Jinak vesmes dobre, ale proste android tablet, takze bida.

    IPad v nejakem brutalnim dite-odolnem krytu to neni :-) Na druhou stranu moje dvoulete decko to potrebuje jen na YT a par apk pro male a na to staci.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SMOKY: Nas prcek ma uz rok a pul maly Lenovo za 3 litry plus obal plus folii a zatim ho jeste ani trochu neznicil. Predtim mel nekolik takovych tech detskych a ty byly na nic a nic nevydrzely. A to jsou mu ted tri roky.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    protože výrobci telefonů odmítají android aktualizovat, Google všechno vyndal z androidu do věcí jako play services, Google app, Chrome a podobné. díky tomu je možné android aktualizovat přes play obchod. je to důležité i kvůli bezpečnosti.
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    děkuji ADM
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    PETGRIDUS: nebyl ale díky za reakci
    ANS
    ANS --- ---
    tak android s google aplikacema teda .)
    ADM
    ADM --- ---
    ANS: no docela obejde, ale chapu ze to neni pro kazdeho :)
    ANS
    ANS --- ---
    POKE10002: google play services sefuje i ruzny synchro kontaktu, udaje o poloze atd. neni to jen pro obchod s aplikacema. takze bez toho se proste android neobejde. skoda toho zavadejiciho nazvu, jinak bys to asi neresil .)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    POKE10002: polohu muzes mit myslim vyplou a nebyl by pro tebe lepsi nejakej "hloupej" telefon kdyz se ti nelibi pozadavky googlu
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    BADHORSE: aktualizuji, a není to součást dotazu :) prostě si ji jednou za čas pustím (Play Store, aplikace Ochod Google Play) a provedu aktualizaci a pak ho zase deaktivuji, u "služby" Google Play tohle nejde (nejde deaktivovat) a s poslední aktualizací Androidu se navíc při každém spuštění provede kontrola zda služba běží a pokud ano zda má všude práva, takže mě od této chvíle neustále otravuje nějakýma hláškáma že nutně potřebuje přístup na telefonování a moji polohu což jí rozhodně nedám - a když nejde vypnout chtěl bych alespoň vedět proč tyto data potřebuje, pro něco konkrétního nebo proto aby mohla "šmírovat" a data posílat dál? to je jádro otázky, zbytek je nepodstatný a rozebírat ho zde nemusíme, díky
    ANS
    ANS --- ---
    POKE10002: veci pod kontrolou a android se bohuzel trochu vylucuje :P
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    POKE10002: jak aktualizujes appky kdyz ne skze google kdyz ne pres play store?
    POKE10002
    POKE10002 --- ---
    Ahoj dotaz, prosím proč musí mít služba Goggle Play trvalý přístup telefonování, senzorům, kalendáři, sms, mikrofonu atd.? Rád mam věci pod kontrolou a službě (nepoužívám Google Store) jsem vypnul v podstatě všechny oprávnění a nejdnou mi přestali fungovat i takové věci jako Google Mapy, Youtube, atd. Nevidím jediný důvod proč by služba na pozadí, kterou ani nepoužívám (nastavit ji Disable nejde bohužel) měla mít přístup k telefonování (například). Díky za osvětlení pokud někdo víte :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Dela se nejaky tablet vhodny pro deti, aby byl castecne diteodolny a zaroven to nebyla mrdka ?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Ahoj. Mám prosbu - nemáte někdo Samsung J7 (2016), popřípadě přístup k tomuto telefonu? Měl bych jeden blbej dotaz. Díky.
    MR_KURTZ
    MR_KURTZ --- ---
    LEFTY: eucty.cz
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEFTY: Já používal Wallet. V placený verzi má i webový rozhraní a umí načítat údaje z některých elektronických bankovnictví
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    LEFTY: já používám Zaim
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    nový rok, nová předsevzetí - poradíte appku na kontrolu příjmů/výdajů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam